Witam
Spotkał się ktoś lub jest w posiadaniu 540iA z chipem? Ciekawy jestem jaka jest różnica w jezdzie i jak zachowuję sie automatyczna skrzynia po zmianie chipa lub czy tez trzeba ją przeprogramować. Widziałem w necie pare ofert chipów podciągających na 306KM, np http://www.upsolute.pl/auto.html?kid=112 może polecicie jakąś odpowiedzialną firme która się tym zajmuje, nie chciałbym trafic na jakiś naciągaczy. Z góry dzięki za odpowiedzi
Jako Ciekawostke dodam że jedna wesoła firma zaoferowała mi przeróbke dolotu + "działające" aktywatory paliwa i powietrza i tak się szczęsliwie składało ze akurat pare dni temu robili takie same auto jak moje wynik dodatkowe 30KM i co najlepsze spalanie w miescie spadło do 13-14 litrów i to wszystko za jedyne 1900 PLN
Pozdrawiam
Mój samochód:: Było E34,jest padlina czyli E36
Wysłany: 11 Wrzesień 07, 16:43
Mogę tylko powiedzieć,że zazdroszcze autka i nie wiem po co dodatkowe pare kucy przy 286 szt.
Szykowałem się na taką bume,ale w manualu były strasznie drogie,a w automacie nie chciałem.
Dziękuję
Też nie chciałem w automacie, ale jak spróbowałem to się przekonałem skrzynia jest na tyle "mądra" ze da sie tym w miare szybko i sprawnie jezdzic. A co do mocy to wiesz jak jest apetyt rośnie w miare jedzenia, auto wydaje mi się już cholernie wolne (tylko czemu te wszystkie auta co stały obok mnie na swiatłach zostaja daleko w tyle )
BTW Autko bedzie do sprzedania za niedługi czas, chyba już pora na M Powera
Nie ma na forum nikogo ze zchipowana 540i? chetnie bym zobaczył jak to jezdzi
Pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum