Mi wygodniej będzie na shellu przy wylotówce koło marino, bo muszę jeszcze zabrać kompana z Jelcza-więc ja bedę czekać na shellu (bo oświetlony) o 0200.
Mój samochód:: 320 coupe (E36)
Wysłany: 20 Sierpień 07, 10:17
jeszcze jakies swiatelko w tunelu sie pojawilo i moze uda mi sie komus psa oddac na 2 dni
1. Beatka & Piotr
2. nibiru & Maltarn
3. OskaR (tak na 39%)
4. SNAKE (50%)
5. Bazylfox & Bogna
6. Szwedu
7. BOKSA & MADZIA
8. Wojtek
9.beero(50%)
ja jednak odpadam
moja młoda wygrała jakies głupie bilety na jakas impreze
i uparła sie zebym z nia szedł
pozdro
i szerokiej drogi
Bądz Twardy nie Mientki Na impreze mozesz pojsc w kazdej chwili a Torun jest
tylko raz w roku => czyli w skrócie pakuj kobiete w samochód (jakby stawiala opór to do bagażnika) i o 2:00 na Szelu
W sobotę robimy grila więc proszę wziąć jakieś mięsiwo,kiełbaski itp
W niedzielę jak nam mięsne potrawy nie "uciekną" (gdyby było za ciepło) też możemy grilować
Bierzemy butlę i kuchenkę i czajnik czyli "chińskie" na gorąco też będzie można zjeść
Proszę tylko żeby w miarę możliwości zaopatrzyć się w "naczynia" i sztućce
A i dodatkowa ilość węgla,brykietu i podpałki też sie przyda
Jakieś przenośne oświetlenie jak ktoś ma ,bo możemy mieć mniej szczęścia niż w zeszłym roku i taka miejscówka z oświetleniem może sie nie trafić
tyle,dziękuję za uwagę
nibiru [Usunięty]
Wysłany: 21 Sierpień 07, 22:38
Trochę lista obecności się zmieniła
1. Beatka & Piotr
2. Katarzyłka & Kosa (z tego co się dowiedziałem od Piotra)
3. nibiru & Maltarn
4. OskaR (tak na 39%)
5. SNAKE (50%)
6. Bazylfox & Bogna
7. Szwedu
8. BOKSA & MADZIA
9. Wojtek
10.beero(50%)
Ostatnio zmieniony przez nibiru 12 Wrzesień 07, 22:37, w całości zmieniany 1 raz
kurcze też bym pojechał ale teraz mnie wydatek dopadł...musiałem robić hamulce z tyłu i poszło po kieszeni..miłego wyjazdu życzę i godnie zaprezentujcie MAXBIMMERA
ja tez niestety nie pojade niepisywalem sie jeszcze na liste bo nie bylem pewnien ale teraz juz wiem ze na bank niepojade dzis przyjdzie mi zaplacic prawie 3000 zł vatu - co za polska
_________________ "Gdyby Bog popieral przedni naped chodzilibysmy na rekach"
Mój samochód:: bmw E36
Wysłany: 22 Sierpień 07, 14:16
Mordulec napisał/a:
Bądz Twardy nie Mientki Na impreze mozesz pojsc w kazdej chwili a Torun jest
tylko raz w roku => czyli w skrócie pakuj kobiete w samochód (jakby stawiala opór to do bagażnika) i o 2:00 na Szelu
Latwo powiedziec trudniej wykonac...
pojechał bym z checia nawet z młoda w bagazniku ale tam juz mam butle na gaz i grila juz wtedy bym nie zmiescił
a pozatym 01.09 jade na urlop za który tez musze zapłacic
nie zostaje mi nic innego jak poczekac na Torun za rok
pozdr
maximus napisał/a:
ja tez niestety nie pojade niepisywalem sie jeszcze na liste bo nie bylem pewnien ale teraz juz wiem ze na bank niepojade dzis przyjdzie mi zaplacic prawie 3000 zł vatu - co za polska
MAXIMUS to co to jest za vat ze musisz zapłacic 3000zł
procent od łupu z obrabowanego kantora
pozdr
_________________ samochód słuzy do przemieszczania sie z punktu A do punktu B a BMW daje jeszcze komfort
Ostatnio zmieniony przez OskaR 22 Sierpień 07, 14:18, w całości zmieniany 1 raz
Mój samochód:: Była e30 2.0 była e34 2.0 jest e34 2.5 12v swapowane na 3.5
Wysłany: 26 Sierpień 07, 21:40
ta biała siódema była git! niewidziałem tam części która nie bała spolerowana! troche sie napracował przy niiej! a car audio tez niezłe w niej siedziało!
Zlocik sam w sobie nie był za specjalny, brak dogrania, problem z organizacją, o wjeździe nie wspomnę to tyle z narzekania
Ale mimo wszystko, dzięki witaminkom i sprawdzonej ekipie, wyjazd moim zdaniem się udał . Było good
Ps. Przyznać się, kto miał problem z trafieniem do namiotu
_________________ Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić.
Nie idź przede mną, bo mogę za Tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem
ta biała siódema była git! niewidziałem tam części która nie bała spolerowana! troche sie napracował przy niiej! a car audio tez niezłe w niej siedziało!
Rzeczywiście - ale ja jako nieliczny widziałem, jakie felgi ukrywał pod ręcznikami na tyle... zwykłe BBS's niespolerowane, matowe i troszkę zaśniedziałe - albo nie miał kasy na komplet, albo mu zwineli
Cóż moim zdaniem to "ORGANIZATORZY" w czerwonych koszulkach dali totalna
plame na całej linii , pomijam juz przetrzymanie ludzi pod bramą jakby łaske robili
ze zaczną wpuszczac auta ktore zapłaciły kase i wypełniły oswiadczenia każdy
miał to w d**** , ochrona gorzej niz fatalna chyba wzieli ich z biedronki albo innego sklepu
bo poza "profesjonalna" odprawą to ich obecnosc sprowadzała sie do spacerowania itp.
Gdyby nie palenie gumy (zalezne w sumie od przyjezdnych osób) to ta impreza
praktycznie by sie nie odbyła , program ktory otrzymalismy był chyba napisany
na jakas inna impreze bo nic sie nie zgadzało po za tym ze był poczatek i koniec.
Dealer BMW niczym nie zaskoczył , praktycznie postawił 2 nowe beemki terenowe
ktore tak naprawde mozna spotkac na ulicy.
Najbardziej powalające były chyba "wyscigi" trasa (z tym jajkiem) byla tak ustalona ze
wiekszosc ogladajacych prawie zasneła a pozostali przerzucili sie na ogladanie SpeedRowera
gdzie emocji było znacznie wiecej.
Podsumowując jak na X rocznice to wyszła mega kicha bo w zeszłym roku było o wiele
lepiej , lepsza ochrona , lepsze konkursy , wiekszosc konkursów odybła sie zgodnie z
planem i wiecej sie działo.
A tak z innej beczki to impreza grilowa w sprawdzonym towarzystwie była bardzo
udana , pogoda dopisała , trunki witaminowe również dlatego DZIEKI Serdeczne za
Towarzystwo
Mój samochód:: będzie to BMW
Wiek: 20 Dołączył: 13 Paź 2005 Posty: 1071 Skąd: Jelcz-Laskowice
Wysłany: 27 Sierpień 07, 09:53
no to troche ode mnie
wymyte furki
w kolejce do wjazdu(bylismy jako pierwsi )
upalarka
i następna upalarka
takie tam sobe M3
E30
sześć
taki tam wypucowany IS
BMW konzept kosierken mit trawen
M3 IS
siedem
_________________ "Wygrywa nie ten, kto ostatni zaczyna hamowac, tylko ten kto pierwszy zaczyna przyspieszac" Tomasz Sikora
Ostatnio zmieniony przez maltarn 27 Sierpień 07, 09:54, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum