1. Pola & Mordulec
2. krzyś, kasia
3. asik 90% może wreszcie mi się uda
4. Beatka & Piotr
5. Kamil(DIEGO E30)
6. Dziki(Piotr kreska będzie )
7. Paula & Patryk (może ktos mi pożyczy przepływki na 5minut )
8. Konradbmw ( na 50% bede a na 50% nie sie zobaczy ale postaram sie byc)
9. Damon (jeste nowy tzn śledze fora i spoty ale to bedzie mój pierwszyraz,oczywiście jeśli można) pozdrawiam
10.rafal_beny
11.rafałs
12. Tomek & żonka
13. Beatka & Piotr
PS. Dziki z kim chcesz na kreskę ?? chyba nie ze mną
No pogoda nie jest za ciekawa , dlatego z decyzja wstrzymamy się do niedzieli rano
koło 8mej bedzie w tym temacie informacja czy jedziemy czy nie , bo bez sensu stać
na deszczu
witam. prosze na PW nr telefony do kogoś kto jedzie, jak bym miał jechac to rano okolo 9:00 zadzwonie czy jedziecie czy nie bo nie bede miał rano dostępu no internetu. z góry dziękuje. pozdrawiam.
_________________ "Gdyby Bóg popierał przedni napęd, chodziłby na rękach"
Mój samochód:: 318 IS
Wiek: 24 Dołączył: 27 Paź 2007 Posty: 10 Skąd: Wrocław / Centrum
Wysłany: 8 Grudzień 07, 18:35
rafałs napisał/a:
to zadzwońdo mnie 785476571
Jak można to ja też zadzwonie bo nie bedę mół być przy kompie jutro. Z góry dzieki
Oby pogoda była jutro taka jak DZIŚ
Pozdrawiam
[ Dodano: 8 Grudzień 07, 20:10 ]
Właśnie oglądałem pogodę i podobno ma jutro kropić cały dzień ;/ mam nadzieję, że sie mylą Zadzwonie jutro i zapytam jak to w końcu będzie
_________________ Gdyby Bóg popierał przedni napęd ... wszyscy chodzili byśmy na rękach
Mój samochód:: będzie to BMW
Wiek: 20 Dołączył: 13 Paź 2005 Posty: 1071 Skąd: Jelcz-Laskowice
Wysłany: 9 Grudzień 07, 09:06
1. Pola & Mordulec
2. krzyś, kasia
3. asik 90% może wreszcie mi się uda
4. Beatka & Piotr
5. Kamil(DIEGO E30)
6. Dziki(Piotr kreska będzie )
7. Paula & Patryk (może ktos mi pożyczy przepływki na 5minut )
8. Konradbmw ( na 50% bede a na 50% nie sie zobaczy ale postaram sie byc)
9. Damon (jeste nowy tzn śledze fora i spoty ale to bedzie mój pierwszyraz,oczywiście jeśli można) pozdrawiam
10.rafal_beny
11.rafałs
12. Tomek & żonka
13. Beatka & Piotr
14. Maltarn
_________________ "Wygrywa nie ten, kto ostatni zaczyna hamowac, tylko ten kto pierwszy zaczyna przyspieszac" Tomasz Sikora
Spot był bardzo ciekawy, niespodziewałem się takiego rozwoju wydarzeń i akcji. Moim zdaniem było naprawde fajnie, choć mogło byc jeszcze lepiej. Może następnym razem... Pozdrawiam wszystkich !!!
Ostatnio zmieniony przez Mariusz079 9 Grudzień 07, 18:50, w całości zmieniany 1 raz
Mój samochód:: 318 IS
Wiek: 24 Dołączył: 27 Paź 2007 Posty: 10 Skąd: Wrocław / Centrum
Wysłany: 9 Grudzień 07, 19:06
Mnie również bardzo sie pobało i cieszę się bardzo że zostałem tak ciepło przyjęty do Grona Maxbimmera ;] Dzieki wiekie za wszystko zwłaszcza dla Kosy za prace przy aucie i Rafals'owi za wiele cennych rad.
Nie ma sprawy gniewek89 wiesz po prostu policze cie jak za taryfe przy następnej okazji
P.S. Jako zainteresowany kontaktuje sie w prawie radia:P
_________________ Gdyby Bóg popierał przedni napęd ... wszyscy chodzili byśmy na rękach
Ostatnio zmieniony przez Damon 9 Grudzień 07, 19:18, w całości zmieniany 1 raz
Heh na Siechnicach mała frekwencja ................................................... bo wszycy juz byli
na lotnisku
Szacuneczek dla Patryka&Pauli i Marca ze znów przejechali sporo kilosków zeby się z nami
spotkac
.... a na lotnisku , ściganie + latanie bokami a w przerwach ognisko + kiełbaski
Tak juz wstępnie rozmawialismy na spocie zeby zorganizowac .... hmm ostatniego spota
w tym roku a tym samym pożegnać sezon 2007 w niedziele 30 grudnia , wypić szampana
bezalkoholowego i moze o ile aura dopisze poslizgac sie wkoncu na sniegu , co Wy na to ?
PS: jak ktos ma fotki jeszcze z dzisiaj i chce je dołączyc do galerii to mozna przesłac
do mnie na maila -> mord@go2.pl
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum