fajny spot. na nastepny tez jade. duzo miejsca do jazdy i dobre towarzystwo. szkoda ze nie moglem sie poscigac. co to za cwiartka na autmacie :/
ogolnie fajnie
No cóż nie miałam okazji napisać wcześniej, więc teraz naprawiam swój błąd
Spocik bardzo udany, atmosferka jeszcze lepsza- było warto troszkę pomarznąć
Życzę Wam wszystkim, aby ten Nowy Rok był lepszy od poprzedniego, ale nie gorszy od następnego Pomyślności
_________________ Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić.
Nie idź przede mną, bo mogę za Tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem
Mordulec to z isa to tak do konca nie wiem jak bylo ,bo isa cos tam nie chodzila jak powinna ,a ja do konca tez nie jestem pewien ,jesli chodzi kick-down czy zadzialal jak powinien,wiesz o czym mowie ,razy dwa w guziczek w podlodze.NIc chyba nie zostaje jak w koncu skonfrontowac babcie ,i wtedy bedziemy mieli porownanie.
[ Dodano: 4 Styczeń 08, 06:55 ]
bedzie to dosc ciekawe porownanie roznic w pojemnosci ,konikach ,elektronice ,wadze no i momencie obrotowym , pojemnosc i moment obrotowy tu chyba tkwi cala tajemnica .Zobaczymy co z tego wyjdzie na spocie .
[ Dodano: 4 Styczeń 08, 22:37 ] Kregaan, Wiat mpowiedz mi co znaczy wedlug Ciebie cwiarttka w stosunku do e28,bo wersji znam pare i nie wszystkie sa mile .Z calym szacunkiem chcialbym wiedzec .
hmmm. cwiartka dla mnie zawsze znaczy jedno: perfekcyjna zmiana biegów. jesli dobrze zmieniasz to smigniesz kolesia znacznie slabszym samochodem pod warunkiem ze tamten bedzie slabo zmienial biegi. automat zmienia biegi za ciebie i nie zawsze robi to jak trzeba. tyle
Cytat:
Kregaan, Wiat mpowiedz mi co znaczy wedlug Ciebie cwiarttka w stosunku do e28,bo wersji znam pare i nie wszystkie sa mile .Z calym szacunkiem chcialbym wiedzec .
Kregaan nie bede tu opisywal szczegolowl zdarzenia ,bo komu to jest potrzebne ,ale spotkamy sie przeciez ,to zdradze Wam ,jak ludzie jezdzacy bmw zdolni sa sie zachowac. To margines ,ale zawsze bedzie istnial niestety.
Nie no, filmik naprawde fajny. teraz to juz podwojnie zaluje, ze nie udalo sie przelozyc pare spraw i sie wybrac z Wami. Obiecuje poprawe w nowym roku!!
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum