Mój samochód:: 318 IS
Wiek: 24 Dołączył: 27 Paź 2007 Posty: 10 Skąd: Wrocław / Centrum
Wysłany: 28 Grudzień 07, 13:39
Przykro mi chlopaki ale nie moge jechac, dopiero teraz sie dowiedzialem ze rodzice wyjezdzaja i musze z chora mlodszą siostra siedziec w domu Żałuje tak hcilem sie spotkac pogadac. k......a ;/ Pozdrawiam i zycze udanej zabawy !!
_________________ Gdyby Bóg popierał przedni napęd ... wszyscy chodzili byśmy na rękach
No to ja 1-szy raz odpowiem
Lotnisko w Skarbim nie jest aż tak rozległe więc jeśli będziemy mieli się znaleść to się znajdziemy Czy to na głownej płycie czy tam gdzie my zawsze się ustawiamy więc nie "stresuj" się tak.
Pozdrawiam Brzeg Car Club.
_________________ Szczęście:dobre konto w banku,dobry kucharz i dobre trawienie:-)
drugi raz pytam i wydaje mi sie ze odpowiadacie na posty tylko "swoich" osób / czy będzieice w niedziele na głównym pasie ?
A czytasz posty czy tylko ostatni przeczytales ?? Na poprzedniej stronie Ci
odpisałem że będziemy koło 12tej i jak cos to podjedziemy na główny pas
lekko mówiac jest to wymijająca odpowiedz / szkoda ze nie napiszesz / cie konkretnie tak albo nie pzdr
Jesli o mnie chodzi to podjade na płyte główna i sie przywitam a to czy reszta bedzie
chciała jechac na płyte główna czy na ten placyk szutrowy to juz nie ode mnie zalezy
Wysłany: 29 Grudzień 07, 19:42
LISTA :
1. Kosa
2. leszek(99%)
3. STOS(po raz pierwszy mamy wolne) e32
4. Rafałs i Anetka na 100%
5. Niedzwiedz
6. Pola & Mordulec
7. nuta
8. kregaan (pierwszy raz spot - jesli mozna;))
9. DIEGO E30(Kamil)-zobaczymy co teraz uniemożliwi mi wyjazd na spota moze to ,że za tydzien kończy mi się ubezpieczenie
10.Paula & Patryk(ja jako pasażer )
11.xkacio i dorota na 99%
12.Krzysiek&Sylwia
13.Dziki & Madzia( znowu na któtko ale bedziemy)
14.Damon + Gniewek (pasażarek) + 2 fanów motoryzacji
15.Krisztof2000 (tak na 99%)
16. mat (mam nadzieje ,ze swoja fura jezeli na benzynke wykombinuje )
Aha i taka prośba : z racji tego ze zrobimy tradycyjnie ognisko to kto ma możliwość to
prosze o zabranie drewna kominkowego albo jakiegokolwiek innego
LISTA :
1. Kosa
2. leszek(99%)
5. Niedzwiedz
6. Pola & Mordulec
7. nuta
9. DIEGO E30(Kamil)-zobaczymy co teraz uniemożliwi mi wyjazd na spota moze to ,że za tydzien kończy mi się ubezpieczenie
12.Krzysiek&Sylwia
1. Kosa
2. leszek(99%)
5. Niedzwiedz
6. Pola & Mordulec
7. nuta
12.Krzysiek&Sylwia
17.Michu
Mat , masz być i już ->> na etylince objadę Cię spokojnie
Mój samochód:: bmw E32 AC Schnitzer
Wysłany: 30 Grudzień 07, 00:05
LISTA :
1. Kosa
2. leszek(99%)
5. Niedzwiedz
6. Pola & Mordulec
7. nuta
12.Krzysiek&Sylwia
17.Michu
18.kaspri84 + drugie E32 (jednooki Patryk )
Sluchajcie ,mam nadzieje ze nikt niebedzie mial pretensji ale niedostarcze gasnic co poszly na ratowanie mojego autka,grzecznie czekają w domku(niewoze 5-6sztuk na codzien ) a bede w nim dopiero po zlocie,wiec jesli trzeba bedzie to spokojnie wieczorkiem po spocie bedzie mozna sie ustawic,a jak nie to przekaze je np.Mordulcowi(jak sie zgodzi oczywiscie) i rozda jesli mnie by niebylo na nastepnym spotkaniu.
Doszly mnie sluchy wlasnie od kumpla(Patryka)ze ma wpasc specyficzna E34,widzialem ją ale nieskomentuje,jesli bedzie to sami ocenicie
i juz po fajowo było , poznałem pare osób maxbimmera / poscigalismy sie wy odwiedziliscie pas a my wasz szuterek mam nadzieje ze nasze kluby sie zaprzyjaznia i tak jak rozmawiałem z nutą "nie każdy z brzegu jest w naszym klubie i na odwrót" przykładów debilizmu jest duzo na skarbim np. srebrna 5 badz 7 lecaca grubo ponad 150 koło waszego placu miedyz ludzmi / badz katownik z czarnej e30 ///
tak to juz jest wrażenia mam po dzisiejszym bardzo pozytywne pzdr
Mój samochód:: bmw E32 AC Schnitzer
Wysłany: 30 Grudzień 07, 16:25
Fakt srebrne E34 przegielo na calej lini,a czarne E30 po interwencji dalo sobie spokoj i chwala mu za to,zeby chociaz cos potrafil . Ogolnie swietna atmosfera,bylo naprawde super,troszke sie dzialo,pogoda idealna,w moich oczach pozegnanie roczku pierwsza klasa.
Heh,fajne bylo czarne E36 z zezowatym kolem ,wszyscy sie darli,trąbili ,a on myslal ze to aplauz i dalej cheejjjaaaaa!!!!!! Ito tlumaczenie,jak to bylo??? cos w stylu -"juz ją kupilem z krzywym kolem" czy cos podobnego za zwycieski wyscig naszej E36 nad audiką ,zdeklasowanie rywala bylo rewanzem za poprzedni spot
Fajnie ze powolutku ale staramy sie nawiązac jakis wspolny klimacik miedzyklubowy
mat
Mój samochód:: Bmw e30 m10b18
Wysłany: 30 Grudzień 07, 17:10
Witam! Mi również się podobało, dzięki wszystkim za sporą frekwencję i miłą atmosferę, mam nadzieje ,że spotkamy się jakoś w styczniu kiedy nasze bmw będą rocznikowo już rok starsze . Moja będzie miała oczko, więc trzeba będzie jej zafundować jakioś prezent Pozdrawiam.
Mi także podobało sie takie zakończenie roku Oby tak dalej. Tak jak poprzednim razem dwie oponki poszły z dymem, niestety tym razem troszke podrapała jedna błotnik
Wszyskiego najlepszego dla klubowiczów
Zakończenie roku 2007 wyszło konkretnie takiej frekwencji sie nie
spodziewałem z uwagi na okres przed-sylwestrowy a tu taka niespodzianka
Nie wiem czy ktoś liczył ale chyba z siechnic wyruszylismy kolumną około 20 beemek
Ogólnie ciekawie juz sie zaczeło w oławie , gdzie peleton się troche rozdzielił , do tej
pory nie wiem kto skręcił w lewo i pojechalismy jak sie pozniej okazało za jakims
kombiakiem kompletnie w drugą strone
Szacuneczek dla Marc'a i Patryka&Pauliny ze sporo kilosków zrobili zeby sie z nami spotkac
i wypić symbolicznego kielonka piccolo za następne spoty w takim gronie w 2008 roku
Z Baranem i chłopakami z BCC się wkońcu przywitalismy jak nalezy i mysle ze na
następnych spotach równiez będzie okazja zeby sie spotkać , pościgać , pogadać
Co do przypadków bezmyślnego zachowania w skarbim to szkoda komentowac , jedynie
należy kulturalnie zwrócić uwagę , tak jak np koledze z czarnej e30 na wąskiej lampie
fisiował , fisiował zatrzymał sie na chwilke i grzecznie go poprosilismy zeby tak nie
piratował bo kogos jeszcze rozjedzie ...... no i posłuchał
Dzieki wszystkim za świetną zabawe i do zobaczenia na styczniowym spocie
Ostatnio zmieniony przez Mordulec 30 Grudzień 07, 22:12, w całości zmieniany 1 raz
Mój samochód:: e36 318is coupe
Wysłany: 30 Grudzień 07, 22:55
Kolejny mój spocik i kolejny zaliczony na ++++++, pozdrawiam wszystkim obecnych i nie obecnych (nieobecni niech żałują:) ) Do zobaczenia na kolejnych spotach:) już w kolejnym 2008 roku i z tej okazji wszystkiego najlepszego oby bumy nam wszystkim sie sprwowały udanego balu sylwestrowego
Mój samochód:: Było E34,jest padlina czyli E36
Wysłany: 31 Grudzień 07, 08:03
Świetnie było,chociaż zapomniałem obiecanego śniegu przywieźć
Marcin z Paulą nie zapomnieli ani drzewa na ognisko,ani herbatki,ani Piccolo. Dzięki,że jest taki klub zrzeszający normalnych użytkowników jedynej słusznej marki. Kosa fajnie zdjęcie zrobione (nie widać tego podkładu na moim błotniku=super!) Grający compact zapewnił muzę,było świetnie. Warto pokonać te "pare" kilometrów,żeby się z Wami spotkać,prawda Marc?
Heh Patryk lekkie sprostowanie :
Drewno na ognisko rzeczywiscie przywiezlismy ale szampaniki to przywiozła Kasia
no i tez kilka innych osób przyjechało z własnym "sprzętem" toastowym
Tak czy inaczej fajnie było wypic symboliczny toascik w takim gronie
bez watpienia Patryk WARTO BYLO ,bez dwoch zdan .Kilometry kilometrami ,ak sie jedzie doWas jakos inaczej sie na nie patrzy .Dziek za fajnie spedzony czas w tak doborowym towarzystwie ,zawsze bylo extra ,a wczoraj bylo troche inaczej oczywiscie w dobrym znczeniu tego slowa.Tyle lat nie zdarzylo mi sie skosztowac pico ,no i trafilem wczoraj byl pierwszy raz .Zawsze jest pierwszy raz nawet z pico.
Zycze dobrej zabawy
Witam wszystkich. Ostatni spocik bomba oby w przyszłym roku było więcej. Wszystkim życzę spełnienia najskrytszych marzeń w 2008r.
Specjalne pozdro dla klubowiczów i nie tylko.
A propo pozdro i wszystkiego naj dla Barana (już zajarzyłem dlaczego masz ksywe Baran jesteś strasznie uparty ale w pozytywnym tego słowa znaczeniu)
Pozdrowionka od Nuty z rodzinką
Siemandero wszystkim dla mnie był to trzeci spocik i szczerze powiem ,że co spot to lepszy narazie niestety tylko jako pasażer sie pojawiam ale nikt nie wie co przyszłość przyniesie i może furki się dorobię a wtedy Nucie zrobię konkurencję bo narazie robię jako balast w jego samochodzie jeżeli chodzi o spocik to wszystko cacy:świetna atmosferka,super ludziska,muza jak sie patrzy ,słowem kulturka na poziomie
Z nowym rokiem wszystkim życzę wszystkiego najlepszego,udanej zabawy i jak najwięcej takich super spotkań szczęśliwego Nowego Roku!!! bawcie się dobrze!!!
Też mi się spodobało. Pierwszy raz byłem na spocie i teraz w miare możliwości będę na każdym. Dzięki Mordulcu żeś wyjaśnił jak tam dojechać. Szkoda że nie udało się przyjechać z całą ekipą w kolumnie. Myślę że następnym razem uda mi się. Szkoda że nie mogę pościgać się, moim demonem 1.8 nie da się pokręcić kółka ale na piachu da radę. A compakt fajnie nadawał z głośników. Ciekawie jaki ma sprzęt. Może jakieś wideo da się umieścić na forum?
ja staram sie być co niedziele ale ten zlocik mi wpadnie w pamiec na długo szkoda troche że musiałemsie matizem "ścigać" ale i tak mi siepodobało dzieki wszystkim za spotkanie... samochodów dużo i ludzi jeszcze wiecej fajny klimat i wogóle. szczesliwego nowego roku pozdro
Dzięki Mordulcu żeś wyjaśnił jak tam dojechać. Szkoda że nie udało się przyjechać z całą ekipą w kolumnie.
Heh nie ma sprawy mam nadzieje ze nie błądziłes po moich objasnieniach
trasy A nastepnym razem to zapraszam na przejazd w kolumnie , 20 pare
beemek jadących jedna za drugą robią niezłe wrażenie
MDJ napisał/a:
szkoda troche że musiałemsie matizem "ścigać" ale i tak mi siepodobało
Dałeś rady , ściganie ze Sławkiem (beemka leciała na wstecznym) rewelacja
jakby była troche dłuższa skrzynia w bumie to nie wiem czy bys wygral
Den napisał/a:
Może jakieś wideo da się umieścić na forum?
Wideło będzie ale najprawdopodobniej dopiero jutro wieczorkiem , chociaż nie
wykluczam ze uda mi się jeszcze dzisiaj skonczyc
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum