Tez sie zastanawiam co do tych letnich opon, czy dam rade... moze lancuchy kupic..
nie przesadzajcie, jeździliście kiedyś w dłuższą drogę na łańcuchach, masakra ..........a na samych letnich to samobójstwo, ja za takim autem nie chciałbym jechać,
zadbajcie o siebie i swoje beemki i zostawcie je w domu, albo do master wulkanizatora
jak nie macie zimówek to już lepiej się z kimś zabierzcie,
Dobra wszyscy mi odradzaja tej jazdy na letnich w taka pogode, wiec ja odpadam, szkoda ze sie tak pogoda ''zepsuła'' .
Do nastepnego razu i czekam na liczne filmy i foty.
Pozdro.
Tez sie zastanawiam co do tych letnich opon, czy dam rade... moze lancuchy kupic..
nie przesadzajcie, jeździliście kiedyś w dłuższą drogę na łańcuchach, masakra ..........a na samych letnich to samobójstwo, ja za takim autem nie chciałbym jechać,
zadbajcie o siebie i swoje beemki i zostawcie je w domu, albo do master wulkanizatora
jak nie macie zimówek to już lepiej się z kimś zabierzcie,
Dobra wszyscy mi odradzaja tej jazdy na letnich w taka pogode, wiec ja odpadam, szkoda ze sie tak pogoda ''zepsuła'' .
Do nastepnego razu i czekam na liczne filmy i foty.
Pozdro.
Szwedu ale chyba na adersowo to dojedziesz , mysle ze nikt nie bedzie mial kompletu
w aucie to jakos sie zabierzesz
Chłopaki pomyślcie nad tym letnimi w taką pogodę możecie i sobie i komuś sporego problemu narobić, nie byłoby źle gdyby śnieg zaczynał się dopiero na lotnisku.....
Jak Będzie droga dojezdna to też przyjade
[ Dodano: 27 Styczeń 07, 11:23 ]
dzussmen napisał/a:
Nie wiem jak w Skarbku ale w Nysie mamy niezla sniezyce w ciagu 30min spadło 5cm sniegu.
Demon Bmw
2. Wiewióra z braciszkiem
3. Rafał "Soczyście paprotkowe BMW E46" (KRAPKOWICE)
4. Dawid (NIEMODLIN)
5. Tomek (NIEMODLIN)
6. Ostry (OPOLE)
7. nibiru (o ile zmienię furkę z na )
8. Mordulec & Pola (jesli pogoda dopisze i nie wystąpi czynnik wyższy to czemu nie )
9. Byq
10. Bazylfox & Bogna (jeśli zdąże z przeprowadzką)
11. Kosa & Żyłka
12. Dziki
13. BOKSA
14. Michu
15. Enzo - BMW 327i E30 (jesli zaloze te wtryski i regulator paliwa i o ile to bedzie chodzic
16. Nitro oby mi nic nie wyskoczylo pilnego w ten dzien pozdro
17. Tequila - mój pierwszy raz mam nadzieję że nic mi nie wypadnie...
18. Szwedu- mialem sie nie pokazywac w takim stanie ale co tam ;]
19. Alligator- moze i ja sie wynurze i pojade:) jestem powolny ale mysle ze poczekacie:)
20. Pablo525i79
21. Zebb (siechnice 11:30 - ogrodnictwo chyba ze ktoś wpadnie pod Andersa, bo ja mam po drodze)
22. leszek (o ile będe w pobliżu wrocka)
23. zico & Ania[/b]
Mój samochód:: Bmw E36 318is Coupe
Wysłany: 27 Styczeń 07, 16:24
Widzę,że zniknałem z listy.Ale nie dam za wygraną i tak zjawie sie na zlocie.;)Nie moge przecież przegapić takiego wyjątkowego spotkania.
Demon Bmw
4. Dawid (NIEMODLIN)
5. Tomek (NIEMODLIN)
6. Ostry (OPOLE)
8. Mordulec & Pola (jesli pogoda dopisze i nie wystąpi czynnik wyższy to czemu nie )
9. Byq
11. Kosa & Żyłka
12. Dziki
13. BOKSA
14. Michu
15. Enzo - BMW 327i E30 (jesli zaloze te wtryski i regulator paliwa i o ile to bedzie chodzic
19. Alligator- moze i ja sie wynurze i pojade:) jestem powolny ale mysle ze poczekacie:)
20. Pablo525i79
21. Zebb (siechnice 11:30 - ogrodnictwo chyba ze ktoś wpadnie pod Andersa, bo ja mam po drodze)
23. zico & Ania[/b]
24. JAY
Mój samochód:: będzie to BMW
Wiek: 20 Dołączył: 13 Paź 2005 Posty: 1071 Skąd: Jelcz-Laskowice
Wysłany: 28 Styczeń 07, 08:17
Demon Bmw
4. Dawid (NIEMODLIN)
5. Tomek (NIEMODLIN)
6. Ostry (OPOLE)
9. Byq
11. Kosa & Żyłka
12. Dziki
13. BOKSA
14. Michu
20. Pablo525i79
23. zico & Ania[/b]
24. JAY
25.Maltarn
_________________ "Wygrywa nie ten, kto ostatni zaczyna hamowac, tylko ten kto pierwszy zaczyna przyspieszac" Tomasz Sikora
Zlocik nawet sie udał tylko odnas z namysłowa troche za mało beemek przyjechało, moze innym razem wpadniemmy na więcej aut, tylko niewiem zabardzo dlaczego ten zlocik rozdzielił sie na dwie cześci ? tzw. chłopaki z wrocka sie rozdzielili?
Dsc01806.jpg
Plik ściągnięto 28 raz(y) 503,51 KB
_________________ namysłów
Ostatnio zmieniony przez arkadiusz 28 Styczeń 07, 17:21, w całości zmieniany 1 raz
Nooo slizgalismy sie!!! Było nieżle, choc zimno i wiało ale zabawa była zawalista. Sprzegła smierdziały bumy paliły ale oto chodzi!!!!
Kto niebył niech załuje
Najpierw trzeba je ''obrobic'' i wrzucic na serwer.
To może troche potrwać ale myślę ze Mordulec w ramach bicia rekordów przy kompie i na fali sesji egzaminacyjnej coś szybko wykombinuje
BazylFox też będzie napewno składał jakiś filmik a i Nibru też ma sporo mistrzowskiego materiału
Wszyscy z niecierpliwością czekamy na foto i video relację
_________________ Szczęście:dobre konto w banku,dobry kucharz i dobre trawienie:-)
Spocik fajny, pogoda dopisała, atmosfera jak zwykle iście rodzinna
Na koniec tylko jedna bunia strzeliła focha,ale tak to jest z kobietami
arkadiusz napisał/a:
Zlocik nawet sie udał tylko odnas z namysłowa troche za mało beemek przyjechało, moze innym razem wpadniemmy na więcej aut, tylko niewiem zabardzo dlaczego ten zlocik rozdzielił sie na dwie cześci ? tzw. chłopaki z wrocka sie rozdzielili?
Na początku było za dużo ludzi, dlatego przenieslismy sie na ten mniejszy pas, aby spokojnie i bezkolizyjnie sobie polatac.Wizja kontaktu trzeciego stopnia z dużym fiatem nie bardzo nam się podobała
Ostatnio zmieniony przez Pola 28 Styczeń 07, 17:40, w całości zmieniany 1 raz
Wyjeżdżam ci ja sobie na drogę. I coś powyżej 50kmh kierownica lata na boki. Ki czort myślę
sobie koniec, układu kierowniczego? Pełen obaw awaryjne i zatrzymuje się na poboczu.
Nagle nad moją głową pojawia się lampka. Zeskrobuję mnóstwo śniegu z felg. Było go tyle, że
to on podczas jazdy powodował szarpanie kierownicą
Aha, baardzo mi się jedno zdjęcie podoba Normalnie wkleje od razu (chyba że właściciel
pojazdu nie życzy sobie i będzie chryja)
Spocik bajerancki , polatalismy bokami , bylo ognisko i "podwawelskiej" nie brakło dla
nikogo bez problemu dojechalismy na lotnisko (myslalem ze bedzie znacznie gorzej po tych
opadach sniegu)
Oddzielilismy sie troche od na poczatku poniewaz bylo za duze zageszczenie samochodów
na m2 no a najlepszy był mistrzu kierownicy w F125 brawo dla niego za umiejetnosci
ale momentami szedł po kursie mocno kolizyjnym i wlasciwie fartem w nic nie przywalił Natomiast koło 15tej smignelismy cała brygada na główna płyte gdzie
zrobiło sie znacznie luzniej i kazdy polatał sobie jeszcze do woli
Ale fakt faktem chyba najwiecej beemek pojawiło sie z wrocławia
[ Dodano: 28 Styczeń 07, 18:03 ]
borsuk napisał/a:
Wyjeżdżam ci ja sobie na drogę. I coś powyżej 50kmh kierownica lata na boki. Ki czort myślę
sobie koniec, układu kierowniczego? Pełen obaw awaryjne i zatrzymuje się na poboczu.
Nagle nad moją głową pojawia się lampka. Zeskrobuję mnóstwo śniegu z felg. Było go tyle, że
to on podczas jazdy powodował szarpanie kierownicą
Spoko normalny objaw po Skarbim , u mnie tez lekko rzucało kierownica ale po paru km wszystko wrocilo do normy
A fotka bajerancka i tak jak Pola pisała wczesniej wrzuc do mnie na skrzynke
postaram sie zrobic galerie w miare jak najszybciej
Witam serdecznie.
Dziękuję serdecznie za przybycie tak sporą grupą- faktycznie szkoda że się rozdzieliliśmy, ale rozumiem obawy wziązane z Fiacikiem- Pan troszkę przesadził ze swoją popisowką... My też chowaliśmy sie na bezpieczną odległość...
Byłam z kolegą (paprotkowe E46) zaprosić Waszą ekipe bliżej nas- niestety się nie zdecydowaliście... Mam nadzieję że jak się zrobi cieplej to na kolejnych spotkaniach będziemy bardziej zintegrowani
Braciszkowi zakopało się autko- serdecznie dziękuję za pomoc w odkopaniu czarnej E34ki, a Panu ze srebrnej 5tki bardzo dziekuję za użyczenie węża wodnego- BMWzapłac
Pozdrawiam gorąco i raz jeszcze serdecznie dziękuję
_________________ Bayerische Motoren Werke
demon Bmw
Mój samochód:: BMW 520 w palanie 525 24V
Wysłany: 28 Styczeń 07, 21:18
Było super, szczególnie te boki przy 120
Trzeba będzie powtórzyć ten spocik jak zejdzie troche śniegu i poślizgać sie na betonie
Madziu szkoda że nawet nie chcialiście podejść tylko tak z boku staliście, liczyłem na Ciebie
bylo super, gdyby nie bylo takiego wysypu zmotoryzowanych i takiej checo posmigania
mozna by cos zorganizowac i zapanowac nad tym, dlatego stanelismy troszke z boczku
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum