NO WITAM WIDZIALEM FILMIK JEST SPOX TYLKO JEDNO CO ZOBACZYLEM MNIE ZASKOCZYLO KOSA MOWIL DO MNIE ZE JA ZAKATUJE MOJA E34 A WLASNIE WIDZIALEM CO ON ROBIL ZE SWOJA E30 TEZ JA KATOWAL......BO ON NAZYWA TO KATOWANIEM BO JA ROBIE TAK SAMO :/:/:/:/:/ A WIEC NIE WIEM
Sory ale w którym momencie Kosa katował swoja bume ??
NO WITAM WIDZIALEM FILMIK JEST SPOX TYLKO JEDNO CO ZOBACZYLEM MNIE ZASKOCZYLO KOSA MOWIL DO MNIE ZE JA ZAKATUJE MOJA E34 A WLASNIE WIDZIALEM CO ON ROBIL ZE SWOJA E30 TEZ JA KATOWAL......BO ON NAZYWA TO KATOWANIEM BO JA ROBIE TAK SAMO :/:/:/:/:/ A WIEC NIE WIEM
jasne buhehhehehahahahahha
poczekalem az sie ostudzi i trzymalem ja na max rpm padam na cycki
Ostatnio zmieniony przez Kosa 1 Luty 07, 18:37, w całości zmieniany 1 raz
Sory ale w którym momencie Kosa katował swoja bume ??
Ja troche nie w temacie. Gosc na zdjeciu i w opisie ma napisane 16 lat a pisze ze ktos do niego mowil ze by zajechal swoja e34 .. lol a co najlepsze w tym wszystkim ma jakies dziwne pretesje a wy sie mu jeszcze tlumaczyce, niech se chlopak na lody pojdzie albo w Carbona pogra a nie tu jakies opowiesci dziwnej tresci bedzie opowiadal.
NIE WLASNIE CHODZI O TO ZE NIE KATOWAL.......ALE NIE WIECIE O CO CHODZI BO TO DLUGA HISTORIA. ...............SORY KOSA ZA WSZYSTKO WIESZ O CO CHODZI........
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum