W nawiązaniu do naszej poprzedniej akcji o kryptonimie "Akcja Dzień Dziecka" chcielibysmy zaprosic wszystkich do udziału w kolejnej wyprawie do Dzieciaków z Jedliny Zdroj dnia 7 października
W planie imprezy :
-Ognisko wraz z pieczeniem kiełbasek
-Mecz piłki nożnej Rewanż My vs. Juniorzy
-Gry i zabawy plenerowe
-Wręczenie albumu ze zdjęciami z naszej poprzedniej wizyty
Wstępnie jestesmy umowieni 7 października na godzine 15:00 w Jedlinie Zdrój w związku z czym Spotkanie we Wrocławiu planujemy na godzinę 13:00 natomiast wyjazd na godzine 13:30.
Tak jak poprzednim razem chcielibysmy przeprowadzic zbiórkę pieniążków na zakup upominków / słodyczy oraz kiełbasek na ognisko.
Jesli ktos miałby ochotę wpłacic jakąkolwiek kwotę można to zrobic na moje konto :
10-1060-0076-0000-3040-0206-5714
Paulina Wróbel
ul.Połbina 1G/6
54-151 Wrocław
Będziemy wdzięczni za każdą złotówke, oczywiście lista darczyńców będzie opublikowana.Pieniązki można wpłacać do 02.10.2007
_________________ Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić.
Nie idź przede mną, bo mogę za Tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem
1. BOKSA 1
2. BOKSA 2 ?
3. nibiru (jak każe tradycja: sam)
4. Bazylfox (postaram się ale nie obiecuję)
5.Mordulec & Pola
My dojedziemy do Jedliny na g.15 sami, ponieważ w ten weekend 5-7.10 będziemy w Polanicy Jakoś sie jeszcze z Wami umówimy, abyśmy wjechali wszyscy razem
Nie idź przede mną, bo mogę za Tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem
Mój samochód:: Było E34,jest padlina czyli E36
Wysłany: 22 Wrzesień 07, 13:48
Jak moje toczydełko da rade to chyba się wybierzemy. Pola jak będziecie w Polanicy(5km od Szczytnej ) to może jakoś razem byśmy pojechali i zgarnęli po drodze Łazika z rodzinką?
Ja się dopisuje.
1. BOKSA 1
2. BOKSA 2 ?
5.Mordulec & Pola
6.łazik iza patrycja
7.Patryk & Paula
E-34 Patryk nie ma problemu możemy się spotkać i pojechac razem :)Ja za bardzo nie orientuje się w tamtych rejonach, więc zdaję się na Ciebie
Poprawiam listę
1. BOKSA 1
2. BOKSA 2 ?
5. Mordulec & Pola
6. Kasia&Kosa
6.łazik iza patrycja
7.Patryk & Paula
Tak, ognisko będzie na terenie ośrodka, a mianowicie na boisku/obok boiska Myślę, że drewno bardzo mile widziane
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum