Nie wpisuję się jeszcze na listę, bo nie wiem czy dam rade stawić się na starcie, bo mam zjazd na uczelni w tym czasie, ale tak czy owak, napewno wspomogę dzieciaki z Jedliny. Mam nadzieję, że do zobaczenia.
Pola, Witam serdecznie sorry za brak nicka przyznaje sie .Ten pospiech ,wazne ze doszly na czas .Pozdrowienia
Raddar napisał/a:
marc napisał/a:
Pola, Witam serdecznie sorry za brak nicka przyznaje sie .Ten pospiech ,wazne ze doszly na czas .Pozdrowienia
Czy to ważne od kogo? Ważne dla kogo
Oczywiście, że liczy się gest i chęc pomocy za które bardzo dziękuje, ale chcę być w porządku wobec tego kto wpłaca, dlatego prosiłam o nicki
Jak to się mówi : dobro się mnoży, jeżeli się nim dzieli
_________________ Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić.
Nie idź przede mną, bo mogę za Tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem
Mój samochód:: BMW 318i - E36
Wysłany: 3 Październik 07, 03:14
Pola napisał/a:
marc napisał/a:
Raddar napisał/a:
marc napisał/a:
Czy to ważne od kogo? Ważne dla kogo
Oczywiście, że liczy się gest i chęc pomocy za które bardzo dziękuje, ale chcę być w porządku wobec tego kto wpłaca, dlatego prosiłam o nicki
Jak to się mówi : dobro się mnoży, jeżeli się nim dzieli
Ja od serca daje, mnie lista niepotrzebna.
Ten co wpłaca, wpłaca żeby pomóc, a nie po to żeby być na liście - moją poprzednią wypowiedzią chodziło mnie o skromność,
w końcu ten "niewpłacający" może się gorzej poczuć będąc w Jedlinie a nie o to nam chodzi, następnym razem to podziękujmy wpłacającym za wpłaty niepodając kto i ile wpłacał, w końcu dajemy od serca, to nie reklama - to tylko taka mała rada
Mam nadzieje że nikogo nie uraziły moje słowa
Pozdrawiam Raddar
_________________ Pozdrowienia Gość
Ostatnio zmieniony przez Raddar 3 Październik 07, 03:17, w całości zmieniany 1 raz
Ten co wpłaca, wpłaca żeby pomóc, a nie po to żeby być na liście - moją poprzednią wypowiedzią chodziło mnie o skromność,
w końcu ten "niewpłacający" może się gorzej poczuć będąc w Jedlinie a nie o to nam chodzi, następnym razem to podziękujmy wpłacającym za wpłaty niepodając kto i ile wpłacał, w końcu dajemy od serca, to nie reklama - to tylko taka mała rada
Raddar tylko wiesz sprawa wygląda tak ze nie mamy konta klubowego , tylko wpłaty
idą na konto prywatne dlatego Nicki osób wpłacających pomagają zidentyfikowac
dobroczyńce
Mój samochód:: bmw 525td 2001
Wysłany: 3 Październik 07, 14:52
Radar, masz sporo racji i generalnie podzielam Twoje zdanie, ale rozwiązanie jakie jest teraz zwiększa szanse na to, że ktoś nieznający Poli wpłaci jej kilka złoty bo będzie widział na forum, że kasa do niej dotarła i suma wpłat oficjalnie jest dostepna dla wszystkich.
pamiętam jak w maju była akcja zbierania kaski a ja właściwie nikogo tu nie znałem i czort wie co ta Pola, której w życiu na oczy nie widziałem zrobi z kasą??? tym bardziej, że nie mialem jak tego skontrolować, bo nie jechałem (i znów nie pojadę) do Jedliny, bo niestety mam inne plany. i nie wiem czy bym wtedy jej coś przelał gdyby właśnie nie ta lista.
sytuacja jest inna dla osób które ją znają , bywają na spotach itp... teraz jak Was poznałem to też ta lista jawi mi się "dziwnie" , ale pamiętam jak było pół roku temu...
Mój samochód:: 320 coupe (E36)
Wysłany: 3 Październik 07, 15:25
popieram twoje zdanie gizbern bo ja mialem tak samo
a ja dzisiaj w pracy chlopakaq powiedzialem ze albo daja po 5 na dom dziecka albo nic dzisiaj nie robie i tym sposobem zebralem dodatkowe 20 plnow ktore dzisiaj wyjda odemnie z konta
Moi przedmówcy wyjaśnili sytuację jest to moje konto prywatne, tak jak pisał Gizbern, wiele osób, które wpłaca pieniązki mało mnie zna, więc dlatego ta lista. W maju biłam się z myślami, bo nie wiedziałam czy mam pisać ile kto wpłacił. Ale doszłam do wniosku, że każdy daje tyle ile może, ile chce i ważna jest cała kwota, którą razem wspólnymi siłami uzbieramy Bo w końcu liczy się radość i uśmiech na twarzy 'naszych' dzieci
beero napisał/a:
popieram twoje zdanie gizbern bo ja mialem tak samo
a ja dzisiaj w pracy chlopakaq powiedzialem ze albo daja po 5 na dom dziecka albo nic dzisiaj nie robie i tym sposobem zebralem dodatkowe 20 plnow ktore dzisiaj wyjda odemnie z konta
Bardzo dziekuje za wszystkie wpłaty JUtro, czyli w czwartek jedziemy na zakupy
[ Dodano: 3 Październik 07, 22:30 ]
Gdy wszystkie pieniązki do mnie dojdą, to uaktualnie liste
Nie idź przede mną, bo mogę za Tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem
Mój samochód:: BMW 318i - E36
Wysłany: 4 Październik 07, 02:40
ok ok, niechce flame robić , piszcie co chcecie
To ilu nas bedzie?
bump
1. BOKSA 1
2. BOKSA 2 ?
3. nibiru (jak każe tradycja: sam)
4. Bazylfox (postaram się ale nie obiecuję)
5. Mordulec & Pola
6. Kasia&Kosa
7. łazik iza patrycja
8. Patryk & Paula
9. Beero
10.Raddar (z familią)
11.Dziki&Madza
12.Marcin E46 & Kasia(Kasia w stanie błogosławionym więc nasz przyjazd zależy od samopoczucia a z Sobótki mamy bliżej to prosze o adres my dojedziemy )
13. OskaR (na 50%)
14. Oggy i Wife (mam nadzieje ze jesli nie bede mial wlasnej buni jeszcze ktos nas zabierze).
_________________ Pozdrowienia Gość
Ostatnio zmieniony przez Raddar 4 Październik 07, 02:47, w całości zmieniany 2 razy
1. BOKSA 1
2. BOKSA 2 ?
4. Bazylfox (postaram się ale nie obiecuję)
5. Mordulec & Pola
6. Kasia&Kosa
7. łazik iza patrycja
8. Patryk & Paula
9. Beero + Evan
10.Raddar (z familią)
11.Dziki&Madza
12.Marcin E46 & Kasia(Kasia w stanie błogosławionym więc nasz przyjazd zależy od samopoczucia a z Sobótki mamy bliżej to prosze o adres my dojedziemy )
13. OskaR (na 50%)
14. Oggy i Wife (mam nadzieje ze jesli nie bede mial wlasnej buni jeszcze ktos nas zabierze).
1. BOKSA 1
2. BOKSA 2 ?
4. Mordulec & Pola
5. Kasia&Kosa
6. łazik iza patrycja
7. Patryk & Paula
8. Beero + Evan
9.Raddar (z familią)
10.Dziki&Madza
11.Marcin E46 & Kasia(Kasia w stanie błogosławionym więc nasz przyjazd zależy od samopoczucia a z Sobótki mamy bliżej to prosze o adres my dojedziemy )
12. OskaR (na 50%)
13. Oggy i Wife (mam nadzieje ze jesli nie bede mial wlasnej buni jeszcze ktos nas zabierze).
Pola nie mam kasy na koncie:/ dopiero podczas wyjazdu moge rzucic do reki chyba ze dokupimy cos na szybko sami. Cukiery czekolady tudzien inne juz mamy
Wczoraj bylismy na zakupach, kupiliśmy słodycze, owoce,zrobilismy paczki. Zaopatrzyliśmy również dzieci w gry planszowe (zima idzie, będą miały co robić w zimowe wieczorki ) oraz kupiliśmy piłki do gry.
Tez dojechalismy Dzieki chlopaki za pomoc w uruchomieniu mojej A do mojego "mechanika" podjade w przyszly weekend pogadac ile za "serwis" mniej zaplace...
Atmosfera super Dzieciaki sie ucieszyly ze az milo Czekamy na fotki
Przede wszystkim dziękuje tym co byli, super, że można na Was liczyć wiem, troszkę kilometrów trzeba było pokonać, ale mimo to zjawiliście się-DZIęKUJE Podziękowania dla Marc'a , który pokonał 260 km, aby dołączyć do nas i dzieci
Dziękuje również za pieniązki , za które mogliśmy kupić gry planszowe, słodycze itp. rzeczy, które spowodowały uśmiech na twarzach milusińskich
Mam wielką nadzieję, że jeszcze nie raz odwiedzimy dzieci z Jedliny Zdrój, bo jak widać coraz bardziej są do nas ..... przywiązane? ( choć nie wiem, czy nie bardziej do naszych samochodów ) i jeszcze raz dziękuje za wszystko, a przede wszystkim za to, że sprawiliśmy radość dzieciom
nibiru [Usunięty]
Wysłany: 7 Październik 07, 21:33
Nie wiem czy wiecie, ale cały czas obserwował nas pewien źwieź
Nibiru nie wiedziałam, dobrze, że nas nie zaatakował
Ja również przyłącze sie do podziękowan dla Wszystkich którzy pomogli w przeprowadzeniu
akcji dla Dzieciaków z Jedliny
Mnie rozłożyło jedno zdanie jakie usłyszałem : "... plose to dla pana , ode mnie ... "
podpisane Tomek lat 5 mam na mysli laurke którą wykonały dzieci ... normalnie świeczki
w oczach ...
... chyba wiecej komentarza nie potrzeba , dla nas to tylko pare godzin a dla nich mega
frajda
Mój samochód:: Było E34,jest padlina czyli E36
Wysłany: 8 Październik 07, 16:32
My równiez dziękujemy za spotkanie,było świetnie,chociaż jeszcze nie wszystkich znamy(to nasz drugi spot). Nie dostałem laurki chyba dzieciaki się mnie bały Pozdro dla wszystkich,do zobaczenia następnym razem.
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum