Pola, Witam serdecznie chetnie pomoge jutro zasuwam do banku.Mam pytanko na 13 we Wroclawiu ,ale konkretnie gdzie .Sorry swiezy jestem ze tak powiem w klubie i moze jeszcze nie doczytalem.Pozdrowienia
nibiru [Usunięty]
Wysłany: 27 Wrzesień 07, 20:04
1300 spotykamy się przy ElectroWorld na Bielanach , planowany wyjazd 1315. Zapraszam|y
Ostatnio zmieniony przez nibiru 7 Październik 07, 00:14, w całości zmieniany 3 razy
Marc tak jak pisali chłopaki wyżej, spotkanie pod A4 na Bielanach o godz.13 dnia 7.10 (niedziela)
Co do patyków (tych metalowych) każdy ma dwa szpikulce (nie wiem jak to się fachowo nazywa ), więc skoro mamy 15 sztuk to i 30 kiełbasek powinno upiec się za pierwszym razem
Ale wydaje mi się, że tu chodzi radość z pieczenia kiełbasek, więc może lepiej skombinować takie zwykłe, drewniane patyczki aby każde dziecko ( te które będzie oczywiście chciało) mogło samo sobie upiec kiełbaskę
Martwi mnie jeszcze jedna sprawa-pogoda
Mam nadzieje, że nas nie zawiedzie
_________________ Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić.
Nie idź przede mną, bo mogę za Tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem
Ostatnio zmieniony przez Pola 27 Wrzesień 07, 21:56, w całości zmieniany 1 raz
No to ja mam problem,co to jest to A4? Bielany to chyba wiem ale A4? To gdzieś jak jest to całe Makro,Tesco itd?
Jesli wiesz gdzie jest IKEA/OBI to po drugiej stronie znajduje sie centrum A4
miedzy innymi jest tam stacja benzynowa jesli dobrze pamietam to JET , Pizza Hut
mysle ze bez problemu to znajdziesz
Wysłany: 28 Wrzesień 07, 19:41
jest to taki wielki budynek obok niego jest KFC i wielka myjnia samochodowa a zaraz za nim jadąc w stronę Wałbrzycha Electro World
_________________ trochę zaniedbana ale cały czas inwestuje
1. BOKSA 1
2. BOKSA 2 ?
3. nibiru (jak każe tradycja: sam)
4. Bazylfox (postaram się ale nie obiecuję)
5. Mordulec & Pola
6. Kasia&Kosa
7. łazik iza patrycja
8. Patryk & Paula
9. Beero
10.Raddar (z familią)
11.Dziki&Madza
12.Marcin E46 & Kasia(Kasia w stanie błogosławionym więc nasz przyjazd zależy od samopoczucia a z Sobótki mamy bliżej to prosze o adres my dojedziemy )
Nie idź przede mną, bo mogę za Tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem
Mój samochód:: bmw E36
Wysłany: 29 Wrzesień 07, 10:37
1. BOKSA 1
2. BOKSA 2 ?
5. Mordulec & Pola
6. Kasia&Kosa
7. łazik iza patrycja
8. Patryk & Paula
9. Beero
10.Raddar (z familią)
11.Dziki&Madza
12.Marcin E46 & Kasia(Kasia w stanie błogosławionym więc nasz przyjazd zależy od samopoczucia a z Sobótki mamy bliżej to prosze o adres my dojedziemy )
13. OskaR (na 50%)
wszystko zalezy od tego czy dostane wolne
pozdr
_________________ samochód słuzy do przemieszczania sie z punktu A do punktu B a BMW daje jeszcze komfort
1. BOKSA 1
2. BOKSA 2 ?
5. Mordulec & Pola
6. Kasia&Kosa
7. łazik iza patrycja
8. Patryk & Paula
9. Beero
10.Raddar (z familią)
11.Dziki&Madza
13. OskaR (na 50%)
14. Oggy i Wife (mam nadzieje ze jesli nie bede mial wlasnej buni jeszcze ktos nas zabierze).
Pola - kasiurke damy Ci osobiscie dla dzieciaczkow, poza tym mamy sporo slodyczy z wesela Dzieciaczki sie uciesza
Oggy myślę, że ktoś Was zabierze Słodycze dla dzieci jak najbardziej wskazane, na pewno sie ucieszą
Z Domem Dziecka, to nie jest tak łatwo.Umówiłam nas z Panią na 7.10 i tego się trzymajmy
A pogoda wczoraj była naprawdę śliczna, cieplutko, w sam na raz na jesienne ognisko Mimo to, mam wielką nadzieję, że i 7.10 pogoda nas nie zawiedzie
Mój samochód:: 320 coupe (E36)
Wysłany: 1 Październik 07, 19:21
sluchajcie bo moja ciotka jest ortodonta i skonczyla sie akcja colgate i mi przywiozla dzisiaj karton tak calkiem zacny takich malych tubek z pasta wziasc to w niedziele bo mysle ze to sie przyda chyba ze nie myja zebow:p
nibiru [Usunięty]
Wysłany: 1 Październik 07, 20:03
beero myślę, że to świetny pomysł bierz, żeby nie zmarnowało się.
Wysłany: 1 Październik 07, 20:17
dokladnie jeszcze moze uda mi sie wydebic 1 karton moze jakims jej znajomym zostalo a po co ma sie przeterminowac jak tam na 50 dzieciakow to szybciutko zejdzie
Dziś dzwonilam do DD i potwierdziłam na 100% nasz przyjazd
Dzieci jest ok 40, jeżeli nam się uda to postaramy sie zrobić paczki, aby każde miało coś dla siebie. Dziś wywołalam zdjęcia z naszej ostatniej wizyty( 50 sztuk), kupiłam album (taki duży, z żyrafą )
Beero pomysł z pastami superowy Myślę, że na bank im się przydadzą
Wysłany: 1 Październik 07, 22:35
Pola tylko przypomnij mi w sobote pm albo amilem badz na gg 4718077 zebym nei zapomnial bo ja jestem starsznie roztrzepany odrazu jeszcze doszlo mi ze sie z dziewczyna rozszedlem to juz wogule
Ostatnio zmieniony przez beero 1 Październik 07, 22:35, w całości zmieniany 1 raz
Pola tylko przypomnij mi w sobote pm albo amilem badz na gg 4718077 zebym nei zapomnial bo ja jestem starsznie roztrzepany odrazu jeszcze doszlo mi ze sie z dziewczyna rozszedlem to juz wogule
Łukasz przypomniec mogę Ci najpóźniej w czwartek, bo w piątek wyjeżdzam
Oglądałam dzisiaj pogode i podobno weekend ma być słoneczny i ciepły ( 20st)
[ Dodano: 2 Październik 07, 09:12 ]
Wpłaty:
1.Nibiru
2.Beero
3.Pola&Mordulec
4.Byq'u
5. Gizbern
6.Szwajnos 007ts
7.Ktoś nie napisał nicka,tylko w tytule Jedlina Zdrój (przyznać się kto ) ale sądzac po szczególach przelewu sądzę, że to Marc
8.Dziki&Magda
Razem 325 zł
Ostatnio zmieniony przez Pola 2 Październik 07, 08:15, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum