bilet pełny od piątku do niedzieli - 300 Kcz = 1 osoba
wjazd na tereny główne - 100 Kcz = 1 samochód
dzieci do 120 cm - 100 Kcz = 1 dziecko
dzieci od 0 do 6 lat – wstęp bezpłatny
Osoby niepełnosprawne z osobą towarzyszącą – wstęp bezpłatny
Posłuchajcie, a jest tam takowa możliwość żebyście zajeli miejsce, tak żeby przyjechać wieczorem w piątek i żeby jeszcze rozsądne miejsce było no i żeby maxbimmer w jednym miejscu był??
I jeszcze o której lecicie, bo ja z wrocka bym wyjeżdżał gdzieś koło 17stej?
Ostatnio zmieniony przez Byq 6 Czerwiec 07, 21:25, w całości zmieniany 1 raz
jeszcze dokładnie nie wiemy ale koło 12 to raczej wylecimy,
pooglądaj filmy, pole namiotowe jest.............. wielkie heheheheh więc owszem możemy miejsce zająć, ale czy nas znajdziesz ...
Lol to ja tam na king of europe sie szykuje a tu jeszcze wczesniej cos jest a kiedys myslalem ze to byl jeden temat..
Maxbimmer jedzie na 2 dni do Hradec?
Lol to ja tam na king of europe sie szykuje a tu jeszcze wczesniej cos jest a kiedys myslalem ze to byl jeden temat..
Maxbimmer jedzie na 2 dni do Hradec?
Czy wieksze od king of europe ? no mysle ze zdecydowanie wieksze
a tak obrazowo to hmm .... tak jakby cały teren dookoła głównej płyty w skarbim łacznie
z tymi dojazdówkami co ostatnio Kosa latał po szorstkim asfalcie obstawic autami
to tak mniej wiecej da przyblizony obraz wielkosci tej imprezy.
Co do spania to w aucie od biedy mozna sie przekimac ale dwie nocki i człowiek bedzie
niezle połamany , my jedziemy pod namioty.
Jesli chodzi o wyjazd to w okolicach południa tak zeby tam byc na 15tą i zajac sobie
jeszcze w miare fajne miejsca , natomiast jak ktos decyduje sie na przyjechanie
pod wieczór to mogą wystąpic problemy z odnalezieniem sie na lotnisku.
Dlatego jesli ktos bedzie jechał to chociaz niech poda swoj numer telefonu zeby bylo
wiadomo kto sie dobija i kogo trzeba bedzie szukac
Trasa na Hradec przez Kudowę bez żadnych remontów i utrudnień.
Policja ma ulubioną miejscówkę między miejscowością Szczytna i duszniki Zdrój(stoją i suszą)
We wtorek i środę byłem w delegacji w Pardubicach także ogólnie:
Piwko:1,9 PLN- 2,5 PLN (o,5l) (13 Kcz-20Kcz)(Staropramen i Pilsner Urquel polecam
Obiad(dwa dania): 9PLN - 11 PLN(65 Kcz-80Kcz)
Woda niegazowana ognista nie mam danych
_________________ Szczęście:dobre konto w banku,dobry kucharz i dobre trawienie:-)
Trasa na Hradec przez Kudowę bez żadnych remontów i utrudnień.
Policja ma ulubioną miejscówkę między miejscowością Szczytna i duszniki Zdrój(stoją i suszą)
We wtorek i środę byłem w delegacji w Pardubicach także ogólnie:
Piwko:1,9 PLN- 2,5 PLN (o,5l) (13 Kcz-20Kcz)(Staropramen i Pilsner Urquel polecam
Obiad(dwa dania): 9PLN - 11 PLN(65 Kcz-80Kcz)
Woda niegazowana ognista nie mam danych
Mój samochód:: bmw E36
Wysłany: 10 Czerwiec 07, 15:05
szkoda ze mnie taka inpreza ominie
tez chciałem jechac ale 23.06 jade na wesele kuzyna mojej młodej
szczerze mówiac wolałbym byc tam z wami niz na jakiejs wioskowej potupajce
bawcie sie tam dobrze.
pozdro
PS.
mam nadzieje ze chociaz jakies zdjecia i filmiki obejrze na forum
_________________ samochód słuzy do przemieszczania sie z punktu A do punktu B a BMW daje jeszcze komfort
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum