Na wstępie chciałbym podziękować Mordulcowi, Dziki'emu, Michowi i wszystkim innym którzy pomogli mi się dostać do auta
apropos' właśnie wróciłem z shella bo poszedłem po jakąś "książkę" do poczytania wieczorem
i był tam jakiś gość Honda Civic i z tego co wywnioskowałem jego gestów i po zdjętych wycieraczkach, to chyba kluczyki zatrzasnął, chciałem mu powiedzieć żeby spróbował ż szybą
ale niestety nie miał takiej ekipy przy sobie
Mój samochód:: bmw e36 318 tds kombi
Wiek: 28 Dołączył: 05 Sie 2006 Posty: 681 Skąd: WROCLAW/ RADWANICE
Wysłany: 29 Kwiecień 07, 18:58
ale tego w cordobie zesmy zalatwili malo kupy nie zrobil jak cie nie mogl wyprzedzic a pozniej nie mial juz gdzie uciekac hehe z rekinem baran chcial wygrac pozniej chyba chcial nas zchamowac ale sie polapal ze jest jeszcze kilka bmek za nim i moze miec lekko przeje....
Ostatnio zmieniony przez BOKSA 29 Kwiecień 07, 19:05, w całości zmieniany 1 raz
Nasz misterny plan zadziałał to bylo naprawde mocne
myslal, ze tak latwo mu pojdzie ale potem juz musial pokazac, ze umie szybciej jechac
Zylka rywalizacji mi sie wlaczyla ale jak widzialem, ze zaraz zrobi kupala ze strachu, puscilem
Ostatnio zmieniony przez syndrom 29 Kwiecień 07, 19:06, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 29 Kwiecień 07, 19:10
ta pusciles i dlatego nie mial gdzie sie schowac bo sie zrownal z toba a ja u ciebie na zderzaku juz bylem hehe jakie mial wielkie oczy hehehe juz mialem do micha dzzwonic zeby mi twoj numer dal bo chcialem go zalatwic troche inaczej ale bateria mi padla
Wysłany: 29 Kwiecień 07, 19:33
ta nawet policja przyjechala bo Kasia zadzwonila ze jakis pies zadyme robi to przyjechali po swojego a ze Piotrowi sie spodobal to wzial bidule do siebie bo pies powiedzial ze radiowozem nie pojedzie
Spocik super , ale nie obylo sie bez przygód , zostalismy zmuszeni do awaryjnego
otworzenia Kosy autka no i udało sie na jakis włam mozemy juz isc
Kosa w ramach rozładowania stresu "pokluczykowego" slicznie spalił oponki
Piotrus nie pozostał dłuzny i tez troche polatał bokami na "szorstkim asfalcie"
Pogoda dopisała , grilowalismy prawie do 18:30 no i na koniec jeszcze Panowie policjanci
obdarowali nas psiakiem
PS BOKSA to teraz juz rozumiem czemu ten koles tym terenowym autkiem jechał z
przeciwka i musial sie zatrzymac , to wtedy tego kolesia z cordoby zablokowaliscie
SPOT byl w stylu mistszzzzzzzzzzzz DZIEKI wam za mila atmosferebylo mi bardzo milo was poznac i napewno ostatni raz sie niespotkamy DOZOBACZENIA JUZ SIE NIEMOGE DOCZEKAC NASTEPNEGO
ps wyslijcie mi prosze filmiki i zdjecia na maila bardzo bym chcial je miec w oryginalnym rozmiarze, a moze nawet uda mi sie cos fajnego stworzyc :D:D moj mail
Lepiej stracić sekunde w życiu
jak życie w ciągu sekundy
ania_T [Usunięty]
Wysłany: 1 Maj 07, 21:24
to byl pierwszy i na pewno nie ostatni spot(chyba ze nibiru mnie juz nie wezmie)na jakim sie pojawilam.jedno co mozna powiedziec to to ze bylo ZAJEBISCIE,totany odjazd.pozdr dla wszystkich ktorzy byli i tych co nie byli(niech zaluja)
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum