Czy ktos wie już gdzie SPOCIK się odbędzie i o której godzinie?
na 99% bedzie to 11-12 w Skarbimierzy na lotnisku, zbiórli są w trzech miejscach ( było tak przez ostatnie 2 spoty ):
- ok 11 przy wzgórzu Andersa we Wrocławiu
- ok. 11.30 w Siechnicach trasa na Brzeg na parkingu
- ok. 12 w Skarbimierzu
tym razem pewnie będzie podobnie
zobacz ostatnie tematy o spotach w dziale "Spoty 2007"
Tak jak Piotrek napisał zbiórka jak poprzednio czyli andersowo,siechnice,skarbimierz 12:00.
Amatorom przypalonej gumy radziłbym zabrac zmienne kapcie , zeby nie bylo tak
jak ostatnio ze w ferworze walki niektórzy nie mieli za bardzo na czym wracac do domu
Oczywiscie tradycyjnie nie moze obejsc sie bez grila / ogniska wiec proponuje zaopatrzyc
sie w produkty zywnosciowe , bo przy dobrej pogodzie ładnych pare godzin spedzimy
na lotnisku
1. Mordulec & Pola
2. Piotr & Beatka
3. Dziki(na krótko-bo praca )
4. Kosa
5. leszek(po remoncie)
6. arek m
7. sierars1 - tym razem powinienem już być samochodzik po remoncie więc nic nie powinno się stać
8. VITEK teraz bede bankowo
9. gizbern
10. Oggy + my Wife (chyba ze dostane urlaub na dluugi weekend:)
11. xkacio
12. Michu
13. Maximus (mój pierwszy spocik będę napewno więc dozobaczenia)
14. BOKSA
15. syndrom
16. Beny (byćmoże z Olą)
[ Dodano: 20 Kwiecień 07, 15:56 ]
Jeszcze tak a propos zapasowych kapci, mam 2 szt Michelin Pilot 245/40 zr 17, o ok 5-6mm bieżnika, tanio, na jeden sezon jazdy albo do zakończenia ich żywotu na skarbimierskim betonie .Mogę je zabrać na spot, jeśli bedzie tam również nabywca.
czyli lecimy w trójkę, spotkamy się w J-L, kto bierze Maltarna
Tak Piotr'ek lecimy w trójkę-Maltarn'a zabieram ja(gleba na zakretach zawsze sie przydaje:-)
A przy 200km/h z zimnego łokcia zapewne zrobiłby sie łokieć z 6 stopniami swobody:-)
_________________ Szczęście:dobre konto w banku,dobry kucharz i dobre trawienie:-)
Mój samochód:: bmw 525td 2001
Wysłany: 22 Kwiecień 07, 00:10
niezła ze mnie sierota... pomyliły mi się weekendy....
byłem pewien że ten zlot ma byc jutro tzn dzisiaj a nie za tydzień... a za tydzień to nie wiem czy dam rade dopiero teraz się zorientowałem.... a kiełbaski na ognisko już kupiłem...
jutro ok 11-12 wyjeżdżam do skarbimierza na ten zlot połaczony z wyścigami na 1/4 mili... ktoś jeszcze tam jedzie?? jakby co łapcie mnie na cb radio albo puście smsa na 608 013 460
1. Mordulec & Pola
2. Piotr & Beatka
4. Kosa
5. leszek(po remoncie)
6. arek m
7. sierars1 - tym razem powinienem już być samochodzik po remoncie więc nic nie powinno się stać
9. gizbern
11. xkacio
12. Michu
14. BOKSA
15. syndrom
16. Beny (byćmoże z Olą) [/quote]
17. wera tym razem na 99%
Jest poniedziałek - nie zapłacilem rachuków za prąd i najwyrażniej odcieli mi elektrykę też w autku:-(
A tak poważnie to alternator mi kuleje i nie mam ładowania na akumulator.
Na akumulatorze mam zasięg tylko 30km:-(
W środę bedę wiedział wiecej i myślę ,że do spotu znowu włączą mi prąd w bumie;)
Inaczej wypadne z imprezy 29.04.2007 w Skarbku
Aha-byłem wczoraj na chwilkę na tym Zlocie BMW Opole na płytach lotniska w Skarbimierzu.
Na naszej stałej miejscówce stoi koparka i jakiś młot pneumatyczny(widziałem tam małą sterte połamanego asfaltu-więc chyba i za nasza miejscówkę już zaczynają sie zabierac:-(
_________________ Szczęście:dobre konto w banku,dobry kucharz i dobre trawienie:-)
1. Mordulec & Pola
2. Piotr & Beatka
4. Kosa
5. leszek(po remoncie)
6. arek m
9. gizbern
11. xkacio
12. Michu
14. BOKSA
15. syndrom
16. Beny (byćmoże z Olą) [/quote]
18.Nitro tym razem jestem na 1000000%pozdro
Mój samochód:: BMW E30 318i, oraz E36 320i
Wiek: 28 Dołączył: 17 Lut 2007 Posty: 83 Skąd: Ciche k/ Zakopane
Wysłany: 23 Kwiecień 07, 15:21
Nitro napisał/a:
1. Mordulec & Pola
2. Piotr & Beatka
4. Kosa
5. leszek(po remoncie)
6. arek m
9. gizbern
11. xkacio
12. Michu
14. BOKSA
15. syndrom
16. Beny (byćmoże z Olą)
18.Nitro tym razem jestem na 1000000%pozdro[/quote]
19. Tomek
Aha-byłem wczoraj na chwilkę na tym Zlocie BMW Opole na płytach lotniska w Skarbimierzu.
Na naszej stałej miejscówce stoi koparka i jakiś młot pneumatyczny(widziałem tam małą sterte połamanego asfaltu-więc chyba i za nasza miejscówkę już zaczynają sie zabierac:-(
Dziki ale na koncu tego bocznego pasa jest całkiem duzy plac i raczej go nie beda
ruszac wiec miejsca na polatanie raczej nie zabraknie ze o grilu nie wspomne
A jak tam spocik Opolski wyszedł ?
3-MAM kciuki za naprawe buni co by na spota byla juz jezdzaca na dłuzszych
dystansach
Jeszcze nie, będą oględziny i nie wiadomo czy też sprawe nie ruszy prokurator bo koleś jest prawie dwoma nogami po drugiej stronie, jeśli nie przekoszona to będe załatwiał z PZU żeby mi ja zostawili i pójdzie na spęd
Dziki ale na koncu tego bocznego pasa jest całkiem duzy plac i raczej go nie beda
ruszac wiec miejsca na polatanie raczej nie zabraknie ze o grilu nie wspomne
Tak tak napewno będzie gdzie polatać i grila postawić tylko przyszłość tej naszej miejscówki, na której ostatnio robiliśmy sprawnościówkę-slalomik jest wątpliwa.
Mordulec napisał/a:
A jak tam spocik Opolski wyszedł ?
Wpadłem na jakies 2 godzinki (wjazd 5PLN/auto).
Ludzi całkiem sporo,
+''Wystawa'' bum z BMW Klub Opole(nie liczyłem ale około 40szt)
no i atrakcja-1/4 mili w kilku klasach i oczywiście palonko gumy
Kazdemu zwyciężcy z podium spadały puchary(szukajcie na allegro-uszkodzony puchar:-))
Enzo nawet sobie spalił laka
Wszystko fajnie ale ''wodzireje imprezy'' chyba w pierwszej kolejności wzieli sie za kiełbase i duzo zapijali chyba pifkiem bo gadali jak pomyleni i troche od rzeczy.
Gume miała spalić jeszcze jakas e 38 ale ja juz nie dotrwałem do tego numeru.
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum