a jak panowie eheh ale kapcie pozniej szczelily zmienilismy na 13 ale jeszcze na spocie latalismy eheh i na tych 13 do zamkniecia :Plicznika i to sie nazywa
ta o to marka juz tych trzech liter nie bede pisal eheh kardy wie o co chodzi a podobalo sie Mordulec jak latalismy ?? moze masz cos nagrane
następnym, razem zapraszamy na bajerkę i wyżerkę
Zamiast podjechać i pogadać , to wy lataliście gdzieś
Michu my latalismy ale jak zauwarzylismy palki to rura z tamtad bo dowodu nie mielismy a kapcie lyse jak ch... ehhe my zrobilismy sobie ognisko ale troche zdala od was nie wiem ale tak jakos wyszedlo eheh nastepnym razem to podjedziemy i pogadamy cos :d a Michu masz cos nagrane bo cos nikt nie ma albo jakies zdjecia jak latalismy bo robimy filma :d
_________________ Die plane sind riesig ich neugirig ob sie klappen
Spocik udany, moze nie bylo tych 40 zapisanych bumek ale i tak spora frekwencia
Nie wiem kto tam jezdzil taka jakas e30 w 4 osoby co to podczas jazdy wrzucali wsteczny bieg ale musze powiedziec ze sie usmialem do lez no i pelen podziwu jak dojechali tym do domu
szwedu to chyba my ale popis dalismy i pokazalismy jak sie polkowiczanie bawia a teraz jeszcze doszla nowa buma do nas do polkowic e30 3,5 4x4 hehe i jak bedzie spocik to przyjedzimy w pare bumek
_________________ Die plane sind riesig ich neugirig ob sie klappen
pozniej spotkalem si z olejusiem pogadalismy o awaryjnosci E38
itd
Widze ze fajnie bylo do pewnego momentu bo katowanie tych bumek polkowickich to szkoda slow , rozumiem boki itd palenie .. .Ale zeby ze wstecznego i jaranie to panie daj pan spokoj
No widze ze wesolo bylo.. Troche mnie zastanawia to, ze misiaki tak sie Was tam uczepily.. na co drugiej fotce w tych galeriach widze ze ktoregos trzepia.. Rzeczywiscie az tak zle to wygladalo??
Tak dla porownania to na zadnym zlocie MB takich ekscesow nie widzialem...
Pozdrawiam i do zobaczenia!
Troche mnie zastanawia to, ze misiaki tak sie Was tam uczepily.. na co drugiej fotce w tych galeriach widze ze ktoregos trzepia.. Rzeczywiscie az tak zle to wygladalo??
Hmm w sumie to tylko jeden incydent był na poczatku , niestety ale Zebb za swoją
uprzejmosc dla innych kierowców beemek musiał zapłacic danine , natomiast pozniej
to tylko 2 moze 3 razy przejezdzal patrol przez lotnisko ale zadna kontrola nie
miala miejsca
pozniej spotkalem si z olejusiem pogadalismy o awaryjnosci E38
itd
Widze ze fajnie bylo do pewnego momentu bo katowanie tych bumek polkowickich to szkoda slow , rozumiem boki itd palenie .. .Ale zeby ze wstecznego i jaranie to panie daj pan spokoj
co do waszych komentarzy mojego stylu jazdy na tym pseudo zlocie to mam gdzies wasze amatorskie komentarze !!!!!!!!!!!!!!!!!!po pierwsze niestety ale jak masz odpowiedniom moc i przygotowane mechanicznie!!!!!!!!!!!!auto to podczas zrywania ze wstecznego nic sie nie ma prawa stac z ukladem napedowym pewnie te wasze wypolerowane pasta tempo bemki by sie mechanicznie skonczyly po godzinie mojej jazdy!!!!!!!!!! a ja swoja e30 mam trzy lata i co najmniej od pultora roku w taki sposob ja eksplatuje a to jest tylko dwulirowka!!!!!!!!!!!!!! a co do predkosci to nie jest tak w rowerze ze musisz ustawiac srednice bo przeklamuje predkos jakbyscie sie troszke znali na bawarkach to byscie wiedzieli ze czujnik predkosci jest w srodku w moscie i srednica tej blaszki z kturej czujnik odczytuje predkosc nie zmienia sie wraz z kolami jet ciagle taka sama!!!! a pozatym na 14" tez zamyka ten licznik
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum