Piotr jasne ,że najlepiej byłoby wjechać prosto do Wrocka (w niedziele jest loozik na ulicach i spokojnie można się pokręcić po ulicach nawet jak ktoś nie zna miasta a już wogóle najmniej kłopotu dla Patryka to zajechać na któreś z miejsc zgrupowania-np.andersowo i razem z grupą do Gajkowa)Ja sugerowałem się tym co Patryk napisał
E34-Patryk napisał/a:
Jak trafie bez wjeżdżania do Wrocka to będziemy
Szkoda,że mam prace w ten spot bo nawet miałbym driver'a Madzię i wtedy mógłbym nawet
_________________ Szczęście:dobre konto w banku,dobry kucharz i dobre trawienie:-)
Ostatnio zmieniony przez Dziki 14 Lipiec 07, 06:09, w całości zmieniany 1 raz
Mój samochód:: Było E34,jest padlina czyli E36
Wysłany: 14 Lipiec 07, 17:24
Musze wymienić łożysko,końcówkę drążka,tuleje wachacza,łączniki stabilizatorów i pare innych,jeśli zdążę to moge nawet do Wrocka wjechać i Was szukać,żeby pojechać większą ekipą. Z moja kondycją kicha,ale stać przy
Musze wymienić łożysko,końcówkę drążka,tuleje wachacza,łączniki stabilizatorów i pare innych,jeśli zdążę to moge nawet do Wrocka wjechać i Was szukać,żeby pojechać większą ekipą.
Mam to samo do roboty, ale we wtorek auto idzie na podnośnik Także na spota będzie funkiel nówka
Zdążysz spokojnie - na bramkę to będzie po kilku chętnych
Mój samochód:: Było E34,jest padlina czyli E36
Wysłany: 15 Lipiec 07, 12:10
To w tygodniu zostanę pare razy po godzinach na warsztacie i zrobie autko. A ilu tych napastników może byc?
P.S. Szkoda xkacio, myślałem,że jakąś kaszankę przywieziesz,bo ostatnio jakoś tak wyszło,że nawet nie spróbowałem... Miłego leżenia na plaży! Pozdro dla żony.
Gąsior
Mój samochód:: BMW 728 96 r.
Wysłany: 15 Lipiec 07, 12:11
A u mnie brak kierowcy wiec moge zapomniec aby po wysilku ugasic pragnienie browarkiem .....
Mój samochód:: bmw 525tds touring
Wysłany: 17 Lipiec 07, 17:12
tak blisko, ze wpadnę chociaż na parę chwil, żeby wreszcie poznać towarzystwo
1. Maltarn
2. Bazylfox & Bogna + pies marki wyżeł
3. nibiru (tak na 10% )
4. Piotr + wife
5. Oskar
6. Mordulec & Pola
7. fenek+(renia na 50%)
8. Kosa i Żyłka
9.Gąsior
10. Carlos
11. Patryk i Paula
12. Jurek i Ela
propozycja: start 16-17 ..... troszke mniej słońca, zdążymy spędzić niedziele z rodzinami, a i po boisku zdazymy pobiegac i po grillowac jeszcze, ot mile zakonczenie weekendu...
Mój samochód:: Była e30 2.0 była e34 2.0 jest e34 2.5 12v swapowane na 3.5
Wysłany: 17 Lipiec 07, 22:31
miałem taką ochotę się wybrać a tu skrzynia padła pewnie nie zdąrze zrobić ale moze kto wie! dziś ją wywaliłem i myślę że jutro może druga sama wejdzie!!!!
Dzisiaj ostatecznie ustaliłam z Sołtysem naszego PIĘKNEGO GAJKOWA meczyk i ogólnie mówiąc rekreację na i przy boisku w niedziele Tzn.,że mamy "pozwoleństwo" w razie gdyby ktoś inny niespodziewanie chciał zając boisko
Przy okazji rozmów poprosił o uczestnictwo naszego Klubu w organizowanym festynie Dni Gajkowa,który odbędzie się 12.08.07 ( niedziela)
Wypowiedzcie się co o tym myślicie w oddzielnym temacie "Festyn w Gajkowie"
Tak w kwestii organizacyjnej to w miare mozliwosci proponuje zabrac
ze sobą :
- Grill + jakis węgielek
- Zaopatrzenie na grila
- i w miare mozliwosci jak ktos ma piłke nożną na zapas ja swoja wezme tylko
musze sprawdzic czy z niej powietrze nie schodzi wiec jak ktos moze to prosze zabrac
Co do pogody to dzisiaj tez wg "polsatu i innych" miała byc burza i siekies opady a
jest godzina 18 i jakos słonce swieci wiec jutro tez nie powinno byc zle
fajnie musialo byc wielka szkoda ze mnie nie bylo bylem w hiszpani i wylegiwalem sie na sloncu i pilem jechalem moja slicznotka, zrobilem okolo 5000 km łacznie i samochod pieknie sie spisal pozdro dla mojej buni ps szkoda tylko ze zaraz po przyjezdzie wyjechalem rano okolo 6.00 do bankomatu i ktos w laskowicach probowal mnie okrasc zalapalem taki wpierdol ze az strach mi w lusterko popatrzec nos zlamany w 3 miejscach alr o tym kiedy indziej. POZDRAWIAM
_________________ "Gdyby Bog popieral przedni naped chodzilibysmy na rekach"
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum