Hejka!
My też już w domciu. Zabawa była super Bardzo się cieszymy, że 2 urodzinki mogliśmy świętować z Wami. A jeszcze bardziej się cieszymy, ze poznaliśmy tak fajnych ludzików. Ja, znaczy Anetta zaraz po powrocie wskoczyłam na forum, więc i posta daję. Jeszcze raz wielkie dzięki za super zabawę. Spokojnej nocy papa
Anetta M
_________________ Aby zmienić Świat trzeba najpierw zmienić siebie.
I mnie też się podobało Słoneczko świeciło, humorki dopisywały, panowie( i nie tylko) skorzystali z uroków 'Adrelina Park' Pomijając poczatkowe problemy z 'dogadaniem się' co do wejścia, to 2 urodzinki Maxbimmera wypadły super
_________________ Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić.
Nie idź przede mną, bo mogę za Tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem
Imprezka bardzo fajnie wyszła , lekkie zawirowanie organizacyjne na początku ale pozniej
juz wszystko jak nalezy
Co tu duzo mówic , paintball jak paintball ale Q U A D Y to dopiero mistrzostwo świata
... ja chcem jeszcze raz ... ten piach w zębach , kurz na twarz , wiekszosc jak zciagała
kask to wyglądali jak górnicy ktorzy przed chwila wyjechali na powierzchnie
Jesli chodzi o pogode to jakims cudem po raz kolejny opatrznosc nad nami czuwała i oto
mielismy prawie letnią pogodę w październiku
Mysle ze obchody 2 roczka BMW KLUB WROCŁAW się udały i dziękuje każdemu ktory
chciał z nami spędzic ten bądz co bądz uroczysty dzień ...
DZIEKI ZA PRZYBYCIE I MYSLE ZE W PRZYSZŁYM ROKU FREKWENCJA RÓWNIEŻ DOPISZE
2 Urodziny Klubu uwarzam za udane dopisała pogoda , ekipka też spora nie żałuje że pojechałem bawiłem się fantastycznie zwłaszcza na Quadach ;] tak jak Mordulec pisze
Cytat:
Q U A D Y to dopiero mistrzostwo świata
... ja chcem jeszcze raz ... ten piach w zębach , kurz na twarz , wiekszosc jak zciagała
kask to wyglądali jak górnicy ktorzy przed chwila wyjechali na powierzchnie
dokładnie tak było podziwiam ludzi za odwagę którzy weszli do tej gumowej kuli i zjechali po stoku . Ogólnie dziękuje za miłe towarzystwo i wspólną zabawę pozdrawiam
Mój samochód:: 320 coupe (E36)
Wysłany: 15 Październik 07, 11:52
impreza pierwsza klasa quady kozak ta gumowa kula fajna ale po wyjsciu z niej mialem lekkie zawirowania jednak urodzinki klubu spedzone jak zawsze super ze swietna ekipa
pozdro
Było naprawde super, fajnie że wreszcie was wszystkich miałem okazje poznać bo do przybycia na spot przymiezalem się... no to tylko Kosa wie i wie równierz jakie to zawsze kwiatki mi wyskakiwały xD.
W szczególności własnie chcialbym jemu podziekować za podwózke na miejsce.
Kasi za troske o me wyzywienie oraz Wojtkowi który użyczył mi kiełbaski
Syndromowi za podwózke do Wro oraz calej reszcie
Naprawde impreza przednia , "trochę" żałuję że wcześniej nie zaglądnelem na forum i nie przeczytalem o wszystkich atrakcjach jak ognisko paintball itp
No ale nic nastepnym razem będę pamiętać (mam nadzieje)
Pozdrawiam Gniewek
PS: Przepraszam wszystkich że na koniec się nie pożegnałem ale nie chciałem opóźniać bo koledzy sie spieszyli
Mam nadzieje że obędzie się bez linczu
Czytać wszystko, a nie tylko ostatni post Ciężko raczej , żeby każdemu wysyłać po kolei fotki No i oczywiście jeszcze trudniej zgrać wszystkie fotki do jednego *.rar
Z pewnością wkrótce ukażą się pozostałe fotki. Cierpliwości
Hej, hej!
My też porobilismy nieco fotek. Ale ja zupełnie nie wiem jak by Wam je przesłać tu na forum itp. Dlatego więc jakby co to niech mi ktoś udzieli wskazówek co mam robić, żeby je udostepnić. Pozdrawiam już zalogowana czyli Anetta-nowicjuszka
Mój samochód:: bmw E36
Wysłany: 16 Październik 07, 02:28
bazylfox napisał/a:
Czytać wszystko, a nie tylko ostatni post Ciężko raczej , żeby każdemu wysyłać po kolei fotki No i oczywiście jeszcze trudniej zgrać wszystkie fotki do jednego *.rar
Z pewnością wkrótce ukażą się pozostałe fotki. Cierpliwości
czytam wszystko i te od Ciebie juz widziałem (są ok)
ale chodziło mi o te fotki od syndroma, madzi i innych
pozdrawiam
_________________ samochód słuzy do przemieszczania sie z punktu A do punktu B a BMW daje jeszcze komfort
Mordulec to w takim razie ja w miarę możliwości pozmniejszam je i wtedy Ci podeślę wszystko na @ a Ty już z tym zrobisz co trzeba. Bo ja jeszcze sie w tym nie oriętuję. A teraz pedzę do pracy hihi dzis drugi dzień, na szczęście to jeszcze szkolenie hihi
Pozdrawiam miłego dnia papa
No cóż moja kobietka już dziękowała za przednią zabawę, ja również chcę wszystkim podziękować . Najgoręcej dziękuję gizbernowi bo to dzięki niemu mogłem was wszystkich poznać i spędzić uroczo czas.
Gizbern dzięki za
Pozdrowionka. HEEJ !!
_________________ Aby zmienić Świat trzeba najpierw zmienić siebie.
lapa
Mój samochód:: BMW 316 Compact E 36
Wysłany: 16 Październik 07, 20:42
fotki fajne - szkoda że mnie tam nie ma ale cóż praca i tyle miejmy nadzieje na nastepny raz
_________________ trochę zaniedbana ale cały czas inwestuje
Mordulec to w takim razie ja w miarę możliwości pozmniejszam je i wtedy Ci podeślę wszystko na @ a Ty już z tym zrobisz co trzeba. Bo ja jeszcze sie w tym nie oriętuję. A teraz pedzę do pracy hihi dzis drugi dzień, na szczęście to jeszcze szkolenie hihi
Pozdrawiam miłego dnia papa
Dzieki za fotki własnie odebrałem 3 maile od Was
Jesli ktos jeszcze ma zdjecia które chciałby opublikowac to prosze podesłac dzisiaj
do mnie na maila , bo chciałbym wieczorem skonczyc galerie
Mój samochód:: bmw 525td 2001
Wysłany: 17 Październik 07, 14:20
ja wczoraj wysłałem swoje foty do maltrana, bo tylko do niego miałem maila.
mam nadzieję, że spełni moją prośbe i jakoś te foty Wam udostepni albo prześle do mordulca.
ps. ciesze się, że "muszkom" się podobało na spocie
podniosłem dzisiaj maskę bo musiałem żarówkę wymienić, i dosłownie wszystko było w tym pyle z tej drogi.masakra
To widze czesto tam nie zagladasz skoro podkresliles ze musiales zarowki wymienic.
A co do tego pyly to ja jakos wiekszej roznycy w zabrudzeniach pod maska nie widzialem .
Pozdro
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum