Najpierw problemy z rozpaleniem ogniska a pozniej samo sie zapaliło
Przyznam szczerze ze takiego zakonczenia to sie nie spodziewałem , rózne rzeczy sie
juz działy na spotach ale pożaru to nie mielismy
Kaspri ważne ze furka uratowana a tak na pocieszenie to mam cały Twój
"przejazd" na kamerce jak domyjesz bume z tego proszku to chyba Ci sie spodoba
bo fajnie latałes bokami
Heh chyba najwieksza "atrakcja" była na końcu ale to juz Kaspri napisze jak to dokładnie było
Ja chciałbym podziekowac wszystkim ktorym chciało się troche pomarznąć razem z nami
w skarbim , mimo 0 stopni mysle ze sie kazdy dobrze bawił
Jak ktos ma fotki ktore chce aby znalazły sie w naszej galerii to prosze o przesłanie
do mnie na maila mord@go2.pl najlepiej zmniejszone do formatu 800x600
Mój samochód:: bmw E32 AC Schnitzer
Wysłany: 19 Listopad 07, 13:01
Oj co tu duzo gadac,komendant strazy Mordulec ma film ktory wam zobrazuje co bylo przyczyną samozaplonu(normalnie cud )
Zjechalem z placu zabaw gdyz wirując zobaczylem ze kopce na niebiesko i pierwsza mysl jaka mi przeszla to ze zakatowalem autko,
wysiadam ,a tu krzyczą do mnie ze bunia sie pali i wtedy sie zaczelo!!!!!!
Okazalo sie potem ze zajela sie guma na tlumiku koncowym(cale szczescie ze tylko to) ,w ruch poszlo 5 czy 6 gasnic , wspomniana,uzyczona nam woda cytrynowa i sporo łabędziówy(wody z kałuży)
W pogotowiu czekaly jeszcze puszki z piwem . Dzieki profesjonalnej interwencji OSPM
(Ochotniczej Straży Pożarnej Maxbimmer) opanowalismy sytuacje. Fotek bedzie sporo gdyz byla to atrakcja dnia Tak mniej wiecej to wyglądało w moich oczach.
Kontrolowalem temp.silnika i bylo cacy ale co z tego jak moj uklad wydechowy malo ma wspolnego z orginalem i temp. byla chyba naprawde przyjemna jak doszlo do takiej sytuacji.(a chce wkoncu wyciąć katy to bedzie jeszcze ciekawiej) To co na filmie Mordulca to tylko chwila tego jak dlugo sie bawilem i moja lekcja dla samego siebie na przyszlosc jest taka-że duzo krócej!!!!!!! a bedzie dobrze.Jednak niezawsze sprawdza sie powiedzenie "dłużej znaczy lepiej"
Bylo ciekawie ! ! !
Heh tak mi sie jeszcze przypomniała "blokada ronda" trzeba by napisac do władz Oławy
zeby rondo poszerzyli bo sie korki robią .... ma ktos moze zdjecie z tej akcji
spocik super milo niskiej temperatury, podobal mi sie tekscik przy gaszeniu auta nie powiem czyj :
- macie chociaz wode mineralna ?
- ja mam ale smakowa
Kosa to były moje słowa
Ogólnie spocik bardzo udany, doborowe towarzystwo, atmosferka jak zwykle wyjątkowa
Dziękuje wszystkim za miło spędzoną niedzielę, do nastepnego
Ps. Wezmę więcej wody smakowej
_________________ Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić.
Nie idź przede mną, bo mogę za Tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem
Mój samochód:: Było E34,jest padlina czyli E36
Wysłany: 20 Listopad 07, 20:00
Ale młody chłopaczek wymiatał nieźle. To urwanie wydechu chyba specjalnie,bo efekt był świetny Wszyscy na niego patrzyli. Ja już chce tam wrócić,więc kiedy jedziemy?
Pozdro dla wszystkich
Ostatni spocik to byl mój pierwszy raz, wypadłem blado na tle drugiego ogniska bo tylko wyrwałem zawieszenie tylnego mostu ale już się naprawia i na następny spot z ogromną radością przyjadę. Dziękuję wszystkim za wspaniałą atmosferę.
Mój samochód:: Było E34,jest padlina czyli E36
Wysłany: 22 Listopad 07, 07:26
No tak,jak ja pojechałem to zdjęcia grupowe robiliście,dobra wiem o co chodzi,o tą rdzę na mojej E36. Wkrótce bedzie remont,wtedy też sie ustawie do zdjecia
No tak,jak ja pojechałem to zdjęcia grupowe robiliście,dobra wiem o co chodzi,o tą rdzę na mojej E36. Wkrótce bedzie remont,wtedy też sie ustawie do zdjecia
Wiesz jak przez ten pożarek ciezko było ustawic ludzi do zdjecia
Mój samochód:: bmw E32 AC Schnitzer
Wysłany: 26 Listopad 07, 03:13
rafałs- ściagnij najnowszego AC3 tzn. kodek dzwiekowy,u mojej pani tez nie chulal dzwiek i wystarczylo dzwiek zaktualizowac. a bez muzyczki klip nie bedzie mial klimatu, z nim mowie ci jest GIT!!!
Sciezke sobie juz sciągnąlem,szczegulnie pierwszy kawalek.
Niestety klipek z przyczyn technicznych jest w takim formacie jakim jest miałem pewne
problemy z kompilacją ale dzisiaj postaram sie wrzucic w mniejszej objetosci / lepszej
jakości i na takich kodekach zeby sobie kazdy media player poradził
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum