Wysłany: 25 Lipiec 06, 16:18 X Spot Maxbimmer Klub
Spot odbędzie sie 30.07.2006 o godz. 12.00 na parkingu przy ulicy Mickiewicza, póżniej wyjazd na "kąpielisko" w Chrząstowie ( kosz wjazdu auta - 5 zł) ) całą kolumną aut .
Dla chętnych ( swoje sprzęty ) grill, pływanie, gry plażowe, różniste zawody ...........skład drużyn ustalimy na miejscu
Proszę zabrać parasole, piłki plażowe, ręczniki, klapki, koła do pływania, motylki, pontony, materace itp.
1. Kosa
2. Piotr
3. Olejus (na 95%)
4. czerwienny
5. Stachow
6.Boeing732
7.Yan00sh (jak zrobie wisko)
8.Michu
9.KONRADO vel Kondzio
10. Broder (NA BANK )
11.Dziki (ale dopiero po 18 tej:-(praca)
12.bazylfox (jak uda mi się wcześniej wrócić z Katowic)
Panowie jedna sugestia
nie wiem czy macie świadomośc tego ze jak zajedziemy tam na 12 30 13 00 to możemy zapomniec o wolnych miejscach przy wodzie, sa dwa wyjścia z tej sytacji
-albo zbierzemy sie i pojedziemy tam wcześniej (mało prawdopodobne)
-poszukamy kliku ochotników którzy pojada tam rano i zajma dobre miejscówki
Pozdrawiam Konrad
bardzo dobrze powiedzianie,ja tam nie wtrącam się,ale lepiej zacząć całą imprezę z samego rana,aby zająć sobie dobrą miejscówkę (kobita w Chrząstrawie mówiła,że w ostatnią niedzielą przewinęło sie około 1000 aut),to jest argument żeby ruszyć z samego ranka np. godz.9.00,a ci co nie mogą poprostu dojadą do zarezerwowanych miejsc.
Mój samochód:: BMW 7 (E38) + suprise silnika
Wiek: 32 Dołączył: 03 Maj 2006 Posty: 361 Skąd: Wrocław-Fabryczna
Wysłany: 29 Lipiec 06, 16:07
1. Kosa
2. Piotr
3. Olejus (----niestety---- bez sznas na przyjazd na spocik )
4. czerwienny
5. Stachow
6.Boeing732
7.Yan00sh (jak zrobie wisko)
8.Michu
9.KONRADO vel Kondzio
10. Broder (NA BANK )
11.Dziki (ale dopiero po 18 tej:-(praca)
12.bazylfox (jak uda mi się wcześniej wrócić z Katowic)
Mnie znowu ominie pierwsze spotkanie z Klubem bo Jade dzisiaj nad morze i niestety nie dam rady jutro sie pojawic. Napewno nastepnym razem!!!!Pozdro dla wszystkich
Witka...wczoraj zagoscilem na spocie i powiem ze byl na pelnym kozaku...co prawda przyjechalem z irasem bo po sobotnio-niedzielnym grillu nie bardzo nadawalem sie na kierowanie...ludzi bylo dosc sporo..chyba 12 autek bylo choc moge sie mylic za to w kazdym autku spokojnie po 2 osoby...duzo atrakcji...ponton,graa w siatke , w noge wyglupy itp ogolnie pelen spas czekam na fotorelacje...aa i swoja droga na spocie mimo ze nie pojawilem sie furka ani jednego browca nei wypilem ehh piekna sprawa..
_________________ <<<<<<<<<<<<< www.degeneracja.pl >>>>>>>>>>>>>
Skupuje stare oryginalne katalizatory diesel ,benzyna ...info pod numerem 790850860 lub 507477928 lub pw
w sumie na parkinku przy Mickiewicza nie bylo za duzo aut,bo wiekszosc poleciala prosto do chrzastawy...
ecik mial swietnego pomysla..pojechal rano z kims (wlasnie nie wiem,kto z nim polecial)..postawili bumki daleko od siebie przy brzegu i ...ogrodzili teren przedluzaczem ogrodowym (taki pomaranczowy) eheheeehehehhee
dzieki temu potem bunie staly w jednym ciagu przy wodzie
PS. nie sadzicie,ze TDSerek na piatej focie jest boski??? no to pewnie zasluga fotografa bo z tego co wiem,to On wiecej baluje,niz cwiczy na silce
PICT0001.JPG
Plik ściągnięto 40 raz(y) 226,2 KB
PICT0016.JPG
Plik ściągnięto 37 raz(y) 252,11 KB
PICT0236.JPG
Plik ściągnięto 33 raz(y) 221,68 KB
PICT0243.JPG
Plik ściągnięto 34 raz(y) 175,12 KB
PICT0248.JPG
Plik ściągnięto 30 raz(y) 107,95 KB
PICT0317.JPG
Plik ściągnięto 33 raz(y) 128,77 KB
PICT0354.JPG
Plik ściągnięto 27 raz(y) 139,47 KB
PICT0370.JPG
Plik ściągnięto 39 raz(y) 143,12 KB
PICT0419.JPG
Plik ściągnięto 29 raz(y) 162,8 KB
PICT0471.JPG
Plik ściągnięto 23 raz(y) 116,7 KB
Ostatnio zmieniony przez czerwienny 31 Lipiec 06, 19:05, w całości zmieniany 1 raz
Atmosferka pewnie mistrz-widać na fotkach.
Ja w piątek póżnym popołudniem wylagiwałem się w Chrząstawie-chyba nawet widziałem Broder'a .Niestety jednak na spocik nie dałem rady podjechać-wytyrałem sie w robocie masakrycznie.
Pozdro dla all(może następnym razem)
_________________ Szczęście:dobre konto w banku,dobry kucharz i dobre trawienie:-)
Yo Byłam pierwszy raz i mi się bardzo podobało Fajnie tam macie Pogoda dopisała, troche wygłupów;), zabawa, foty, muza, szamonko i pićko...no jednym słowem full wypas Pozdro dla Wszystkich
dokladnie tak zapodaj wszystkie fotki jakos do sciagniecia w pliku ajj pozdrowka
_________________ <<<<<<<<<<<<< www.degeneracja.pl >>>>>>>>>>>>>
Skupuje stare oryginalne katalizatory diesel ,benzyna ...info pod numerem 790850860 lub 507477928 lub pw
czerwienny moze bys linka zarzucił zeby sobie wszyscy wszystkie foty sciagneli?
ci,co powinni,to maja moje gadu i linka dostali do wszystkich fotek...
ci co nie maja mojego gadulca,to na PW sie zglosili i dostali
nie moge wrzucic linka na strone,bo po co wszystkie foty maja targac nawet niezarejestrowani uzytkownicy... nie mozna publikowac zdjec z odzywkami typu browar... itp... :>
no
jak co,to na PW
PS. jezeli nie widzisz fotek,to kliknij na pierwsza strone tego tematu...bo to juz jest druga strona
Ostatnio zmieniony przez czerwienny 31 Lipiec 06, 23:51, w całości zmieniany 1 raz
Wielki szcuneczek dla Janusza który przewalil hektar ziemi aby byc razem z nami.
I jeszcze MyŚkĘ ze sobą zabrał Za co jestem mu wdzięczna To był bardzo udany dzionek I czerwienny ma rację co do nie podawania linków na ogólnym forum. Pozdrowionka for all
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum