Kopia Forum BMW
BMW

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  Regulamin forumRegulamin  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  Chat

Poprzedni temat :: Następny temat
Przesunięty przez: Serwisant
22 Styczeń 07, 22:26
VII Spot Maxbimmera = 23 Kwietnia (niedziela) =
Autor Wiadomość
Mordulec 
Klubowicz

Mój samochód:: E30
Wysłany: 24 Kwiecień 06, 22:54   

Jak ktos ma zdjecia ktore chce dołączyc do galerii na stronie to przesyłajcie na maila do
Krzyska bo jeszcze FTP dla forumowiczów nie został postawiony wiec jak cos to

krzysiek@maxbimmer.pl i fotki wyląduja w galerii <bmw_1>

czerwienny 
EL LOCO

Mój samochód:: zeszperowana BMW 535i (E34) M-Technic na maxymalnej glebie
Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: 24 Kwiecień 06, 23:02   

Mordulec napisał/a:
Jak ktos ma zdjecia ktore chce dołączyc do galerii na stronie to przesyłajcie na maila do
Krzyska bo jeszcze FTP dla forumowiczów nie został postawiony wiec jak cos to

krzysiek@maxbimmer.pl i fotki wyląduja w galerii <bmw_1>

poczekam na FTPka,bo ma wszystko wazy troche

jak cos,to daj znac na GG

czerwienny 
EL LOCO

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: 24 Kwiecień 06, 23:08   

Byq napisał/a:
Fota rodzinna u mnie na FTPie i kilka filmików też ;-)
Zdjęcia, które są u mnie są też w galerii więc zwróćcie uwagę co ściągacie.
Fotki z mojego aparatu, w tym rodzinne :D , nazywają się "VII spot BMW 06.04.23.....)
Pozdrawiam <bmw_1>

Hyhyhyhy....
Tylko namiarów zapomniałem podać :D
host: 156.17.235.178:1981
login/pass: bmw/bmw
Logujcie się w trybie pasywnym.
W razie problemów piszcie na priv'a, dzisiaj w nocy i jutro cały dzień komp będzie hulał więc ściągąć ile wlezie :mrgreen:

fajnie,ale jakie haslo??

czerwienny 
EL LOCO

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: 24 Kwiecień 06, 23:26   

Yan00sh napisał/a:
czerwienny napisał/a:
login/pass: bmw/bmw

thank's... za duzo piwa :D

czerwienny 
EL LOCO

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: 25 Kwiecień 06, 05:40   

nocka poszla sie j***,ale clip na biegu zmontowalem :D

a wiec po pierwsze,to mam zmontowany (kiepsko,bo pilem i sie spieszylem) clip z VII spotu

14 minut,79MB w formacie wmv, podklad muzyczny w podobnym stylu,jak w moim clipie z VI spotu, wrzucone troche fotek

jak sie spodoba,to na stronke,a jak nie,to delete

po drugie,to jak ktos jest zainteresowany,to moge przeslac przez SKYPE (przez nocke pewnie sie przesle)

czesc forumowiczow moze go dostac za pomoca pendrive

clip moze nie jest extra super hiper,ale za to jest juz,a nie za tydzien :)

i dziekuje Byq za udostepnienie foto i clipow,ktorych czesc wykorzystalem w moim clipie <bmw_2>

Mordulec 
Klubowicz

Wysłany: 25 Kwiecień 06, 19:39   

No wkoncu mam jak napisac posta po spotowego :lol:

Generalnie imprezka fajoska , kto byl ten wie o co chodzi a kto nie byl musi ograniczyc
sie do fotek <bmw_1>

Super wyszedł przejazd przez miasto taka spokojna rundka przez ostatni grosz i nawrót
na milenijny , ekstra wyglada jak na kazdym pasie przed toba i za toba stoi Beemka :lol:

No a akcja Ecika z tym ZAAAAAAAAPALCIE DŁUUUUGIE byla niezła bmw_beer , chwilowo
nikt nie wiedzial o co biega ale pozniej sie wyjasniło :lol: happy_bmw

Inna sprawa ze , nie wiem kto wpadł na pomysł z tymi klaksonami ???? no moim i nie tylko
moim zdaniem zrobił sie mega festyn na drodze o ile z tymi długimi swiatłami to byl spoko
pomysł tak te klaksony to troche lipa wyszła :|

Co do tego "wysiadania" z auta czerwiennego to przyznam szczerze ze lubie popatrzec
jak bumy lataja bokami ale ten popis nie mial nic wspolnego z przyjemnym ogladaniem
(z kim bym nie rozmawiał to podobnie to odebrali ludzie obecni na spocie)
a napewno nie byl bezpieczny i tłumaczenie ze panowalem nad autem w tym wypadku
nie ma kompletnie sensu bo do Ztki zabrakło moze 2 metrów wiec jesli by np zewnetrzna
oponka strzeliła to byłby spory wydatek bo napewno 5tka by sie przytuliła do Ztki i pewnie
jeszcze dwóch sąsiednich beemek :|

Jesli chodzi o najlepszego drifta i przypalenie to chyba tajemniczy nieznajomy ktory pojawił
sie pod koniec spota na osobowicach srebrna E30 (jak na 2.0 to ładnie wymiatał) odstawił
jeden z lepszych pokazów , bylo na co popatrzec dymku dosc sporo a przedwszystkim w
bezpiecznej odległosci od ludzi i zaparkowanych Beemek , szacuneczek z tego miejsca dla
niego <bmw_1>

Podsumowując spocik fajny , sporo aut atmosferka przednia bo najwytrwalsi zostali do
19:30 i grupowa fota pod samym mostem niezle wyszła , nie wiem czy juz jest w galerii
ale jesli jeszcze nie ma tej partii zdjec wrzuconej to do wieczora powinna sie juz pojawic :wink:

Juz raz to pisałem , jesli ktos ma jeszcze jakies zdjecia ktore chce wrzucic do galerii to
wysylajcie na krzysiek@maxbimmer.pl

czerwienny 
EL LOCO

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: 25 Kwiecień 06, 20:21   

Mordulec napisał/a:

Co do tego "wysiadania" z auta czerwiennego to przyznam szczerze ze lubie popatrzec
jak bumy lataja bokami ale ten popis nie mial nic wspolnego z przyjemnym ogladaniem
(z kim bym nie rozmawiał to podobnie to odebrali ludzie obecni na spocie)
a napewno nie byl bezpieczny i tłumaczenie ze panowalem nad autem w tym wypadku
nie ma kompletnie sensu bo do Ztki zabrakło moze 2 metrów wiec jesli by np zewnetrzna
oponka strzeliła to byłby spory wydatek bo napewno 5tka by sie przytuliła do Ztki i pewnie
jeszcze dwóch sąsiednich beemek :|

[/b]

...jakby babcia miala wasy,to byla by dziadkiem... :D

no moze mamy troszke inne pojecie o zyciu... troszke extream czasem wnosi do naszego zycia pozytywnej energii... i czasem warto zrobic cos innego,moze zwariowanego...

jak sie jezdzi na rowerze,desce,to tez powinno sie czasem napelnic odrobina adrenaliny...

bo co my mamy z tego zycia,jak sobie sami atrakcji nie zapewnimy??

a jakby opona strzelila i bym przywalil,to bym dooooobreeee oswiadczenie napisal i kazdy bylby happy (prawdopodobnie) ;)

ogolnie,to chyba kazdy nieraz na miescie strzela sobie boki... wtedy tez cos sie moze stac przeciez,ale jednak lubimy sobie czasem poszalec :) <bmw_1>

skasuj
[Usunięty]

Wysłany: 25 Kwiecień 06, 21:04   

Spot na pewno udany szkoda ze mnie nie bylo itd buma odmowila posluszenstwa , a z trzema osobami wogole sie nie dogadalem itd

thx <bmw_2>

czerwienny 
EL LOCO

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: 25 Kwiecień 06, 21:26   

Yan00sh napisał/a:
czerwienny napisał/a:
a jakby opona strzelila i bym przywalil,to bym dooooobreeee oswiadczenie napisal i kazdy bylby happy (prawdopodobnie) ;)

czy Ty sam wierzysz w to co mowisz????

po terapii wstrzasowej wysokim napieciem,to sam nie wiem :D

ludziska...wyluzujcie troche... takie gdybanie jest bez sensu... przeciez nic zlego sie nie stalo...

<bmw_1>

czerwienny 
EL LOCO

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: 25 Kwiecień 06, 22:15   

jak zobaczycie clip,to bedziecie pewni,ze nikt nie musial odskakiwac

jakby kazdy stal,jak pien na swoim miejscu,to i tak nikogo bym nie ruszyl...

zanim ktos odpowie na to,to prodsze obejrzec na filmie..

pozdro <bmw_1>

Mordulec 
Klubowicz

Wysłany: 25 Kwiecień 06, 22:22   

czerwienny napisał/a:
jak zobaczycie clip,to bedziecie pewni,ze nikt nie musial odskakiwac

jakby kazdy stal,jak pien na swoim miejscu,to i tak nikogo bym nie ruszyl...

zanim ktos odpowie na to,to prodsze obejrzec na filmie..

pozdro <bmw_1>

Czerwienny zobaczysz to co ja nagrałem na kamere (stałem przed samą Z4) i sam ocenisz
ze 2 razy musialem zwiewac (widac to na nagraniu) bo nie wiele brakowało a bym dostał ,
a stojąc jak "pien" to juz bym mial 2 nogi w gipsie i pewnie jakies żeberka w kawałkach na grila :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

skasuj
[Usunięty]

Wysłany: 25 Kwiecień 06, 22:25   

Mordulec napisał/a:
i sam ocenisz
ze 2 razy musialem zwiewac (widac to na nagraniu) bo nie wiele brakowało a bym dostał ,
a stojąc jak "pien" to juz bym mial 2 nogi w gipsie i pewnie jakies żeberka w kawałkach na grila :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kurde powiem wam tyle , czytajac kazdego posta w tym temacie odechciewa mi sie nawet MYSLEC o przyjechaniu na kolejnego spota :roll: :x <bmw_4>

Bart 

Mój samochód:: BMW e21 320
Wysłany: 26 Kwiecień 06, 00:55   

No niestety ja nie zdazylem rekina z garazu wyprowadzic, ale 7 maja najprawdopodobniej bedzie juz zmigal po wroclawskich (dziurawych:/ ) drogach :)

A co do tematu krecenia bakow palenia gumy i tym podobnych rzeczy robionych na pokaz (mi to osobiscie nie imponuje a jak juz sie sam bawie to raczej staram sie zeby nie bylo gapiow ;) ) to owszem jesli ktos to lubi to niech robi, ale nie moze byc sytuacji ze narazasz wlasnosc i zycie innych. Moim zdaniem wykazales sie ogromnym brakiem wyobrazni.
Mysle ze spoty sa po to aby przyciagac ludzi a nie po to zeby sie pokazywac z jak najgorszej strony.

A propo kiedy kolejny zlot? :D Bo palnuje sie pojawic...

Jay 

Mój samochód:: Bmw E36 318is Coupe
Wysłany: 26 Kwiecień 06, 18:23   

To co wydarzyło się na ostatnim zlocie pozostawiam subiektywnej ocenie uczestników.Jednak w mojej opini takie zachowania doprowadzą do tego,ze przez postronnych obserwatorów będziemy postrzegani jak stereotypowi posiadacze BMW,czyli krótko mówiąc w sposób nie najlepszy.Mając na uwadze dobre imię naszego Klubu chyba nie chcielibyśmy do tego doprowadzić.Wydaje mi się,że swoje umięjetności możnaby zaprezentować w troszkę odmienny sposób.Może wartoby pokusić się o zorganizowanie jakiejs próby sprwanościowej na zamkniętym terenie.Ciekaw jestem waszych opinii. Pozdrawiam Jay

czerwienny 
EL LOCO

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: 26 Kwiecień 06, 20:54   

tego z ta szpera,to nie kumam troche...

a w sumie fajnie,ze jeszt jakis temat do dyskusji :)

aha.. polise mam niestety w samopomocy :P eheheehehhehheeh

ciezej jest,niz w PiZetjU,ale tez placa,jak trzeba :)

meles 

Mój samochód:: E30 325i M-Technik
Wysłany: 26 Kwiecień 06, 21:26   

A mnie sie bardzo spodobał pomysł z próbą sprawnościową. Kiedyś myślałem o takim czymś, ale trzeba by to naprawde zorganizować. Raz że glupie pachołki troche kosztują, to znalezienie placu lub toru będize stanowiło problem. Kto wie jakie są tory kartingowe lub wyścigowe wokół wrocławia? Może przy okazji jakiegos większego spota lub zlotu można by sie wybrać. Mam nadzieję, że dojazd ok 60km nikogo bardzo nie zniechęci kiedy będą jakieś atrakcje. Słyszałem o jakims torze kartingowm koło Zielonej Góry, ale to chyba dla nas za daleko. Jak ktoś ma informacje to proszę najlepiej na PW bo w internecie to takich informacji jest jak na lekarstwo. Albo! Albo w Automobilklubie Wrocławskim coś się można dowiedzieć. Ogólnie bardzo się podjarałem jak widać... :mrgreen: Tydzień mnie teraz nie będzie bo bedę leniuchował to wrócę z nową dozą energii i napewno się coś da zorganizować.

PS. Ja nie widziałem całego tego zajścia z Czerwiennym w roli głownej bo mnie nie było na spocie, więc oceniał nie będę. Pamiętajcie jednak wszyscy, ze swoim zachowaniem na jakimkolwiek zgrupowaniu świadczycie o całej grupie. Czasami nieodpowiedzialne zachowanie jednej osoby może rzutować na opinię o całej grupie, więc proszę o myślenie zanim podejmie się jakiś "spontan" na spocie. Wiem, że przemyślany spontan to juz nie to samo, ale nie jesteśmy sami i na innych też trzeba uważać. Proszę mnie nie zrozumieć źle... do Czerwiennego nic nie mam i nie piję tu do Ciebie, bo nie widziałem nic. Wyrażam tylko swoją opinię.

Bezużyteczną rzeczą jest uczyć się, lecz nie myśleć, a niebezpieczną myśleć, a nie uczyć się niczego.

czerwienny 
EL LOCO

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: 27 Kwiecień 06, 00:04   

no spox
kazdy moze mies swoje zdanie
a jezeli chodzi o spot z atrakcjami,to mozna by sie dogadac z kierownictwem motodromu na niskich lakach (tam,gdzie nauke jazdy prowadza i gdzie smigalem na "popularkach" za malolata)

za np 100zl mogli bysmy wynajac na pare godzin caly teren (tor) i se poszalec bezpiecznie

jak ktos jest za,to prosze pisac,a ja podjade i zobacze,co da sie zrobic :D <bmw_1>

Bob 

Mój samochód:: Passat B5 TDI
Wysłany: 27 Kwiecień 06, 09:17   

czerwienny napisał/a:
a ja podjade i zobacze,co da sie zrobic

cięzko sie z gościem dogadac w tej budce tam, godizna własnym autem to 5zł.
W niedziele czynne tylko po 14 bo do 14 robi motodrom jako parking na plac.

OT
Czerwienny jak jezdizleś tam w popularkach to kojarzysz moze zółte 126p,z halogenami dalekosieznymi na glebie, później granatowe 205 na białych felgach GTI,
a na końcu bordowego Kadetta GSI N3?
(chodiz mi o to czy kojarzysz kierowce :wink: )

czerwienny 
EL LOCO

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: 27 Kwiecień 06, 17:20   

Bob napisał/a:
czerwienny napisał/a:
a ja podjade i zobacze,co da sie zrobic

cięzko sie z gościem dogadac w tej budce tam, godizna własnym autem to 5zł.
W niedziele czynne tylko po 14 bo do 14 robi motodrom jako parking na plac.

OT
Czerwienny jak jezdizleś tam w popularkach to kojarzysz moze zółte 126p,z halogenami dalekosieznymi na glebie, później granatowe 205 na białych felgach GTI,
a na końcu bordowego Kadetta GSI N3?
(chodiz mi o to czy kojarzysz kierowce :wink: )

z gosciem nie trzeba,bo mozan z kierownikiem tego osrodka pogadac..

troche to dawno bylo i nie kojarze,zwlaszzca,ze potem mialem przerwe...
a gdy tam byly organizowane popularki,to jeszce nie startowalem.. przyjezdzalem pokibicowac kumplom ... Michala Kazmierczaka chyba znasz... i musisz pamietac pomaranczowego malca oklejonego w logo WROSTAR... raz,to prawie dachowal na nawrocie.. chwile postal na dwoch kolkach,ale udalo mu sie wrocic na 4 kola :D

pozniej przeniesli na karmelkowa na gielde rolna i tam startowalem czasami.. nawet raz tak dla jaj wystartowalismy kumpla wozem...uwaga!!! VOLVO 244 2,5 diesel... ale byl ubaw :) bylismy przedostatni (za nami byl tylko polonez :)

Enzo 
335i E30 D-Project

Mój samochód:: 335i
Wysłany: 28 Kwiecień 06, 11:18   

JA sie wypowiem chociaz mnei nei bylo.
Tak z fotek i filmiku :)

Powiem szczerze fajnie ise tam bawicie, mysle ze troche palenia i bakow nei mzoe zabraknac, ozcywscie w maire rozsadku i bezpieczenstwa, bo zdrowko najwazniejsze :)

gadale mz czewriennym ,ze ta zla nawierzchnia i itp, ale mysle, jednak ze dalbym rade tam Drifta zapodac :)
Musze keidys wpasc :!: :D

czerwienny 
EL LOCO

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: 29 Kwiecień 06, 01:53   

w niedziele(23) byl spot...we wtorek(25) wyslalem na serwer do Byq gotowy clip zmontowany na szybko..
no mialem nadzieje,ze Byq przesle go na FTP klubowe... ale tego nie zrobil...
do tej pory(29 kwietnia) nie ma zadnego innego(jakbym pracowal w takim tempie,jak ludzie clipy montuja,to bym na chleb nie zarobil),wiec dla tych,ktorzy nie mieli mozliwosci zdobyc mojego pendrive z clipem wrzucilem go na pewna stronke,zeby mozna bylo obejrzec...
niestety musialem go obciac,gdyz moglem wrzucic clip o maxymalnej dlugosci 10 minut (caly ma 14 minut) i kilka fajnych scenek,ktore sa w clipie nie zobaczycie tutaj...

to link do clipu mojego autorstwa z VII spotu:
(zeby sie nie cielo,to prosze dac PAUSE i odczekac kilka minut,zeby clip sie zaladowal,po czym kliknac na PLAY)

http://www.youtube.com/watch?v=ryw_yiNREA8

i powracajac do tematu (ktos wczesniej mi napisal,ze gdyby sie nie usunal,to bym mu nogi polamal-to niby,ze niebezpiecznie jezdzilem) to prosze mi powiedziec,w ktorym to momencie bylo (jak krecilem,to kontrolowalem wzrokowo to,co bylo wokol mnie i nie zauwazylem,zebym byl za blisko czegos lub kogos i to samo po obejrzeniu nakreconych scen) :) chodzi mi o slowa poparte czyms konkretnym,a nie samo gadanie,ze bylem po 3 piwkach(przyjechalem calkowicie trzezwy i mialem osobista "kierowniczke" do dalszej jazdy po miescie) i wogole przegialem czy cos... bo bylem,ale nie uwazam (i nie tylko ja),zeby ta zabawa byla rzeczywiscie niebezpieczna...

a bajera o tym,ze mogla mi wystrzelic opona i wtedy moje auto zrobilo by,co chcialo i pozabijalo tysiace ludzi,to jest mniej prawdopodobna,niz szansa,ze na ludzi na spocie spadnie kometa... ale w sumie troche humoru o oponach-mordercach musi byc :D

a teraz pare szczerych slow ode mnie; jak ktos nie umie plywac,to nie kuma,jakie plywanie jest latwe-jak ktos nie umie panowac nad swoim wozem,bo mu zal opon na treningi,czy boi sie zaczac stawiac auto bokiem na PUSTYCH wiejskich drogach przy wiekszych predkosciach,bo ma "kompleks" przydrozych drzew,to niech zamilknie i nie zabiera zdania na tematy,ktorych do konca nie kmini...i nie pisac mi o wypadkach itp,bo nawet najostrozniejszym kierowcom sie zdarzaja i jak ma w podpisie jeden z kolegow forumowiczow; niech rajdy beda z wami...

nie mam nic do forum,klubu..ale znam osobiscie wielu posiadaczy aut i wiem,ze ci,ktorzy nic nie potrafia,to zawsze maja najwiecej do powiedzenia o jezdzie innych...
na baletach balujacych krytykuja tyko ci,ktorzy siedza przy stolikach pijac browce i tylka nie rusza,bo wstydza sie wyskoczyc na parkiet,nie wspominajac juz o pobalowaniu z nieznajoma kobieta-nie ma,jak pseudocwaniactwo :D

pozdrawiam i oczekuje obiektywnych opini <bmw_1>

PS. znajac zycie,to po moim poscie ktos moze szybko zamknac ten temat.. ale czas pokaze... bmw_beer

Ostatnio zmieniony przez czerwienny 29 Kwiecień 06, 13:46, w całości zmieniany 2 razy  

Krzysiek 
Site Admin

Mój samochód:: BMW e-36 316i 1994
Wysłany: 29 Kwiecień 06, 09:17   

czerwienny napisał/a:
niedziele(23) byl spot...we wtorek(25) wyslalem na serwer gotowy clip zmontowany na szybko..
no chyba sie nie spodobal "gorze",bo nikt na stronke go nie wrzucil...

Na który serwer? Skontaktuj sie ze mna na pw.

skasuj
[Usunięty]

Wysłany: 29 Kwiecień 06, 11:26   

No filmik spoczko , dlugo mi sie laduje w laptopie na necie z IDEI :mrgreen:

Jak mi dawales przez skype , rano bylo 60 % a pozniej wylaczyles kompa chyba :mrgreen:

P.s

Widze ze ktos byl Kombiakiem E30 czarnym , jak moj :D

Ktos sie podczepil ? w Trakcie zabawy waszej ? :>

Widze ze beda dwie podobne kombiaczki we wroclawiu , niech no ja tylko znajde borbeciki :mrgreen: :mrgreen:

czerwienny 
EL LOCO

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: 29 Kwiecień 06, 12:57   

oxstylE! napisał/a:

Jak mi dawales przez skype , rano bylo 60 % a pozniej wylaczyles kompa chyba :mrgreen:

ja kompa nie wylaczam prawie nigdy... skype ma czasem takie zajawki,ze przerywa np w polowie :/

:D :) :o :shock: :? 8) :lol: :cry: :oops: :P :twisted: <bmw_3> <bmw_2> bmw_beer pytanie_bmw happy_bmw <bmw_4> :idea: :roll: :wink: :arrow: uklon_bmw :?: :mrgreen: :| :!: :P :? :) :( <bmw_4> :idea: 8) :lol: :cry: :arrow: <bmw_1> uklon_bmw <bmw> :| :P :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ostatnio zmieniony przez czerwienny 29 Kwiecień 06, 15:42, w całości zmieniany 1 raz  

Byq 

Mój samochód:: BMW e36 323i 2.5L
Ostrzeżeń:
 6/3/6
Wysłany: 29 Kwiecień 06, 14:45   

Hej!
Czerwienny wrzucił swój klip do mnie na serwer, mój prywatny serwer zresztą.
Dostępny był przez jakiś czas ale teraz kompa wywiozłem do kobiety i przez długi weekend nie da rady ściągnąć. Dopiero od czwartu.
Kompa normalnie na noc wyłączam, ale jak ktoś powie że chcę przez noc ściągać to nie ma problemu.
Na serwer klubowy nie wruzciłem tego klipu bo najzwyczajniej w świecie nie mam na niego namiarów a jeśli bym miał to zapewne nie mógłbym nic wrzucić........
Także od czwartku będzie można klip Czerwiennego ściągnąć z mojego prywatnego FTPa, namiary podałem gdzieś powyżej.
Pozdrawiam

Krzysiek 
Site Admin

Mój samochód:: BMW e-36 316i 1994
Wysłany: 29 Kwiecień 06, 15:06   

Clip czerwiennego dostepny jest tutaj:
http://www.maxbimmer.pl/p...-czerwienny.wmv

czerwienny 
EL LOCO

Ostrzeżeń:
 1/3/6