yyy sorry,ze nie wiem co dzieki za info z ta opcja edycji
nie zuwazylem tego przycisku,bo nosze miesieczne soczewki po kilka miesiecy,a nawet ponad rok
a jezeli chodzi o moja prosbe o nie cytowanie listy,tylko kopiowanie,to juz wyjasniam
wiekszosc cytyje???
dziwne,bo ktos na poczatku prosil o dopisywanie sie do listy
a ja to rozumiem tak,ze kazdy nastepny wysyla cala liste ze swoim nickiem na koncu w jednej kolumnie
gdy sie cytuje,to nastepna osoba kopiuje liste i zamiast dopisac sie na koncu,to musi dopisac takze poprzednika,ktory zacytowal wczesniejsza
troszke to niewygodne i nieczytelne,poza faktem,ze jak kazdy po kolei bedzie cytowal,to lista bedzie malo czytelna
szacuneczek dla moda,ale mysle,ze kazdy uzytkownik powinien starac sie,zeby na forum byl porzadek,a nie tylko mod
Na spocie 23 kwietnia zobowiazali sie pod grozba kary cielesnej byc:
Mój samochód:: bmw e 34 2.5
Wysłany: 12 Kwiecień 06, 20:19
no witam nasz gang zawita w komplecie to znaczy bedzie czerwienny,domelos ,broda , krzysiek,beju,jurek,mareks,mariusz,artek,no i ja moze sie jeszcze dwoch dolaczy tak ze bedzie gitiarka
Słuchajcie byłem wczoraj z moim Szczęściem na zakupach na bielanach i ogladnełem
dokładnie miejscówke idelanie to wyglada w nocy , na przeciwko Tesco jest jakis sklep
meble i cos tam jeszcze , mega duzy parking praktycznie pusty , super oswietlony ,
rewelacyjnie zeby porobic zdjecia , wiec co do przebiegu spota jeszcze jest chwila
zeby ustalic dokładnie co robimy
Słuchajcie byłem wczoraj z moim Szczęściem na zakupach na bielanach i ogladnełem
dokładnie miejscówke idelanie to wyglada w nocy , na przeciwko Tesco jest jakis sklep
meble i cos tam jeszcze , mega duzy parking praktycznie pusty , super oswietlony ,
rewelacyjnie zeby porobic zdjecia , wiec co do przebiegu spota jeszcze jest chwila
zeby ustalic dokładnie co robimy
Plan jest taki zeby zrobic taki prawdziwy spokojny przejazd przez miasto , czyli
zawijamy na andersa => przejazd np na górny parking do galerii =>rundka przez plac
solny => lecimy dalej zachodnia , mozemy podjechac albo pod milenijny albo na osobowice
no a potem smigamy na bielany przez ostatni grosz , hallera , to narazie taka wstepna
propozycja bo znowu jestesmy zalezni od pogody
Wyglada na to ze na spocie nie bedzie mniej Beemek niz ostatnio , rozmawiałem z kilkoma
znajomymi i okazuje sie że sporo osob wie o spocie ale na forum nie sa zarejestrowani wiec
mozliwe ze KOLEJNY SPOT => KOLEJNY REKORD frekwencji
Odświezam liste :
1.Mordulec
2.Yan00sh
3.oxstyleE
4.łazik
5.Kosa(mam nadzieje)
6.Piotr(wstępnie)
7.pijas
8.Konrad
9.Polus from Katowice
10.732
11.Michu78
12.Radosław Lis
13.Stachow
14.Byq
15.iras(jak nie sprzedam beemki)
16.czerwienny
17.beju78
19.ecik mega rant
20. Broder
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum