hehehe POLA pewnie o tych nowo przybylych tro chodzilo o nas bawilismy sie rewelacyjnie chociaz o maxbimerkach z Chojnowa nie moge tego powiedziec bo chyba niezbyt doradzilem im z obuwiem co do reszty jest wporzadku najgorsze bylo to wejscie na gore ale coz ciagla jazda samochodem i chodzenie na silownie to nie wystarcza chyba zrzucilem z siebie z 10kg ale nadrobie pozdrawiam was i dzieki za super atmosferke.Teraz czekamy az wy sie wybierzecie do nas na lotnioswko pobawic sie ale to chyba dopiero w zimie .pozdrawiamy was i do z obaczenia
Ciesze się, że bawiliście się super
Zazwyczaj robimy spoty na płaskim terenie, takie stacjonarne, ale teraz chcieliśmy wykorzystać ładną pogodę, a dodatkowo zrzucić parę kilo po ostatnich grilowaniach
Dzięki za zaproszenie, myślę, że na pewno z niego skorzystamy, może nawet szybciej niż się spodziewacie Nas na spoty namawiać nie trzeba
Cóż mozna powiedziec , wyprawa konkretna , pogoda dopisała , super towarzystwo i
rewelacyjny materiał na kamerce z przejazdu , jutro postaram sie to zmontowac
Na liste wpisało sie 6 załóg a tu na Andersowie taka niespodziewanka bo przyjechało
w sumie 16 bumek
Pozdrowienia dla wszystkich NOWYCH , ekipy z Chojnowa oraz sympatycznej załogi
na kieleckich tablicach , mam nadzieje ze jeszcze kiedys nas odwiedzą
całkiem miły spocik.niestety nie mogłem potowarzyszyć na sobótkę;((... no i jeszcze na tdserka sie nie doczekałem na andersa;((( a słupek przywiozłem(tds wie o co biega ).......... ale co tam.......aby do następnego razu........... pozdroowka dla wszystkich..............
całkiem miły spocik.niestety nie mogłem potowarzyszyć na sobótkę;((... no i jeszcze na tdserka sie nie doczekałem na andersa;((( a słupek przywiozłem(tds wie o co biega ).......... ale co tam.......aby do następnego razu........... pozdroowka dla wszystkich..............
ee sorka ale ja nie wiedzialem ze ty wogle sie chciales ze mna spotkac na andersa ehhe...jak pokrzyzowalem plany to sorka..jakos wpadne to sie zgadamy jak cos...ajj pozdrowka peace no i gratki dla ludzi ktorzy byli z udanego wyjazdu na sobotkowy spot .peace
_________________ <<<<<<<<<<<<< www.degeneracja.pl >>>>>>>>>>>>>
Skupuje stare oryginalne katalizatory diesel ,benzyna ...info pod numerem 790850860 lub 507477928 lub pw
Ostatnio zmieniony przez nibiru 2 Październik 06, 12:26, w całości zmieniany 1 raz
Agnieszka
Mój samochód:: jeszcze bez ale w planach nowsza E324
Wysłany: 26 Wrzesień 06, 07:57
no ja z tego zlotu widzialam tylko przemykające wzdłuż karkonoskiej autka, i flagę... teraz przynajmniej mam możliwość zobaczyć jak to w całości wyglądało... nieźle musieliście się bawić
_________________ zupełnie zielona liczę na lekkie dokształcenie
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum