Mój samochód:: BMW 7 (E38) + suprise silnika
Wiek: 32 Dołączył: 03 Maj 2006 Posty: 361 Skąd: Wrocław-Fabryczna
Wysłany: 15 Wrzesień 06, 11:41
Kosa Wielkie Dzięki ale dzisiaj małą corsą śmigam nad morze na weekend tak mnie praca stresuje że ...
Boeing dzisiaj jadę zobaczyć swoją goliznę i dowieść troszkę części blacharzowi haha. Tak jak mówiłem zostawiłem u tego lakiernika co mi radziłeś. Konkretnie gadał zobaczymy jak robota będzie wyglądać za tydzień.
I ten kolor mnie męczy czy schwarz II czy shapireschwarz met.
ok spoko jak cos bedziemy czekali na stacji na autostradzie jak sie jedzie od strony legnicy do 9;20 9;30 jesli nie bedzie nikog to postaramy sie trafic jakos.
albo MORDULEC wymienmy sie tel. jak ktos bedzie po nas jechal to sie zdzwonimy chyba ze nie chcesz to oksik.
to jak wyjedzie ktos po nas czy jednak nie.jesli nie podajcie ulice a trafimy sami jada z chojnowa dwie bmw
spoxik MORDULEC juz wiemy gdzie to jest poztaramy sie trafic bez problema jada z chojnowa 2 beemki moja i 528 w touringu e39 pozdrawiam was a w szczegolnosci MAXBIMERKI
I po spocie
Dla mnie jak zwykle było superowo , świetna atmosferka,super ludzie,przejazd bumek pierwsza klasa na górkę dało się wejść z małymi przestojami, choć jutro chyba nie wstanę z łóżka
Po prostu kolejny super spędzony weekend z wyjątkowymi ludźmi(zainteresowani wiedzą o kim mówię ), choć w tym przypadku to była tylko niedziela, to i tak pozostawi niezapomiane wrażenia
Mam nadzieję, że nowo przybili również bawili się dobrze
Pozdrawiam wszystkich
nibiru [Usunięty]
Wysłany: 17 Wrzesień 06, 19:52
Ja przede wszystkim dziękuję moim dzisijeszym kierowcom (E30-automacik i E36coupe) za zabranie mnie na pokład
Atmosfera świetna-w przyszłym tygodniu zmontuję filmik :-)
A mnie nic nie boli, bo jestem zaprowiony w takich bojach ;-p
hehehe POLA pewnie o tych nowo przybylych tro chodzilo o nas bawilismy sie rewelacyjnie chociaz o maxbimerkach z Chojnowa nie moge tego powiedziec bo chyba niezbyt doradzilem im z obuwiem co do reszty jest wporzadku najgorsze bylo to wejscie na gore ale coz ciagla jazda samochodem i chodzenie na silownie to nie wystarcza chyba zrzucilem z siebie z 10kg ale nadrobie pozdrawiam was i dzieki za super atmosferke.Teraz czekamy az wy sie wybierzecie do nas na lotnioswko pobawic sie ale to chyba dopiero w zimie .pozdrawiamy was i do z obaczenia
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum