Mój samochód:: będzie to BMW
Wiek: 20 Dołączył: 13 Paź 2005 Posty: 1071 Skąd: Jelcz-Laskowice
Wysłany: 30 Październik 06, 20:12
nibiru napisał/a:
Michu spadnie śnieg to zrobimy drift weteranów
PS
Fajnie na filmie wyszłeś
Pisze sie wyszedłeś
Wrzucaj film na jakiś serv i daj linka bo sie doczekac nie moge
Co do wypowiediz Micha to popieram nawet lepiej jechać dlużej niż krócej, o ile jedzie się bokiem
_________________ "Wygrywa nie ten, kto ostatni zaczyna hamowac, tylko ten kto pierwszy zaczyna przyspieszac" Tomasz Sikora
Nastepnym razem mozemy troche inaczej zrobic przejazd mianowicie , czas mierzony
dla 3 okrazen bez zatrzymywania , wtedy róznice miedzy uczestnikami byly by
wyrazniejsze , ale mysle ze w pierwszej kolejnosci zrobimy 400m
Nastepnym razem mozemy troche inaczej zrobic przejazd mianowicie , czas mierzony
dla 3 okrazen bez zatrzymywania , wtedy róznice miedzy uczestnikami byly by
wyrazniejsze , ale mysle ze w pierwszej kolejnosci zrobimy 400m
witam ,jestem za i pomyślmy o większych gabarytowo
_________________ siudema
Lepiej stracić sekunde w życiu
jak życie w ciągu sekundy
Spoko wiadomo piersze śliwki robaczywki.
400 m całkiem ekscytująco może być widomo - trzeba by zrobic przeliczni waga/km i myśle że każdy z każdym miałby szanse no oprócz jakiś turbo lub ostro stuningowanych fur.
powiem wam ze kiepsciutka jazda pokazal bym wam jak sie jezdzi ale nie moglem przyjechac bo zgubilem nerke a takim szrotem bez nerki nie bede sie pokazywal
Mój samochód:: bmw e36 318 tds kombi
Wiek: 28 Dołączył: 05 Sie 2006 Posty: 681 Skąd: WROCLAW/ RADWANICE
Wysłany: 1 Listopad 06, 18:07
Nitro napisał/a:
powiem wam ze kiepsciutka jazda pokazal bym wam jak sie jezdzi ale nie moglem przyjechac bo zgubilem nerke a takim szrotem bez nerki nie bede sie pokazywal
Powiem tak, jak bys byl to zobaczylbys ze to troche inaczej wygladalo niz na filmie gdyby kamera byla na glebie trzymana przy zakretach to zobaczylbys roznice a latanie bokiem nie jeden z nas zaliczyl trawke i slupek pod autem i wpadanie na mete bokiem tez bylo wiec tylko zal pozostaje
Mój samochód:: BMW e30 318i coupe
Wysłany: 1 Listopad 06, 18:09
Jak ja bym nie mial nerki to byl przyjechal. No chociaz ze nerka to podstawa w BMW
Ale organizatorzy znaja moja sytuacje z moja bunia
Klipy i zdjecia pierwsza klasa
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum