Mój samochód:: Bmw E36 318is Coupe
Wysłany: 24 Październik 06, 11:22
1. Mordulec & Pola
2. Red Astrum
3. Śruba
4. TDSerek
5. Kosa & Katarzyłka
6. Byq & Kinga
7. BOKSA
8. Piotr & Beata
9. Nibiru
10. bazylfox & żona Bogna
11.Monika&Yahoo
12.maly120&kwiatuszek(jesli bedzie odpowiednia godzina bo maly ma szkolke)
13. Tommy + Madzia - na chwilkę
14. Dziki (również na chwilkę)
15. Zebb
16. leszek
17. Michu
18. Maltarn (bez fury z przyczyn niezależnych)
19. Olejus - Nie na 100%:
20. Jay
Zjawie sie na Andersa pooglądać wasze furki bo to blisko i tam jeszcze dojade bez przegrzania silnika, moja nie jest jeszcze gotowa na zloty ale muszę się zjawić chociaż na chwilke.
Pozdro.
1. Mordulec & Pola
2. Red Astrum
3. Śruba
4. TDSerek
5. Kosa & Katarzyłka
6. Byq & Kinga
7. BOKSA
8. Piotr & Beata
9. Nibiru
10. bazylfox & żona Bogna
11.Monika&Yahoo
12.maly120&kwiatuszek(jesli bedzie odpowiednia godzina bo maly ma szkolke)
13. Tommy + Madzia - na chwilkę
14. Dziki (również na chwilkę)
15. Zebb
16. leszek
17. Michu
18. Maltarn (bez fury z przyczyn niezależnych)
19. Olejus - Nie na 100%:
20. Jay
21. Mack` ( + moj brat TommyDi)
Prawdopodobnie mnie nie bedzie jakis pedal mi wyszarpal nerke pod szkola a bez nie pojade bo wyglada jak jakas padlina i wstyd tym jechac na zlot lipa jak do jutra nie kupie tej nerki to mnie nie bedzie
[ Dodano: 28 Październik 06, 16:52 ]
Prawdopodobnie mnie nie bedzie jakis pedal mi wyszarpal nerke pod szkola a bez nie pojade bo wyglada jak jakas padlina i wstyd tym jechac na zlot lipa jak do jutra nie kupie tej nerki to mnie nie bedzie
[ Dodano: 28 Październik 06, 16:52 ]
dzis po drifcie....mialem awarie (znow z pompka paliwa) hehe...jutro musze sprawdzic czy da sie jezdzic..bo bylo dosc dziwnie...
_________________ <<<<<<<<<<<<< www.degeneracja.pl >>>>>>>>>>>>>
Skupuje stare oryginalne katalizatory diesel ,benzyna ...info pod numerem 790850860 lub 507477928 lub pw
gdzie na nasza gielde we wrocku tam ******powiewa tam mozna kupic ale czesci do malucha nerki bede mial we wtorek zamowilem u ziomka teraz tylko czekac
Prosze nie używać wylgaryzmów !!!
skasuj [Usunięty]
Wysłany: 29 Październik 06, 17:50
Nitro napisał/a:
gdzie na nasza gielde we wrocku tam ******* powiewa tam mozna kupic ale czesci do malucha nerki bede mial we wtorek zamowilem u ziomka teraz tylko czekac
Rozumiem gniewy ale cenzuruj swoje posty... Nie smacznie sie cos takiego czyta poza tym sa urzytkownicy nieletni oraz kobiety na forum troche szacunku wymagane ...
Trzeba bylo podjechac na paprotna tam jest magazyn i maja wszystko do BMW... Rozbieraja minimum 4 sztuki tygodniowo fakt za najbardziej to same najnowsze ale mozna dorwac graty od E36 ...
Sorki za nieobecność ale w drodze na spota miałem "małego" dzwona babka wjechała mi Peugeotem w tyłek i zanim przyjechała Policja i wszystko załatwiła to was już nie było pod Andersem... mam nadzieje że na następnego spota uda mi się dotrzeć szczęśliwie...
Mój samochód:: będzie to BMW
Wiek: 20 Dołączył: 13 Paź 2005 Posty: 1071 Skąd: Jelcz-Laskowice
Wysłany: 29 Październik 06, 21:54
Ja chciałbym jeszcze wszystkim pogratulować odwagi startu w sprawnościówce i podziękować Piotrowi z możliwosć okiełznania jego potwora E30 oraz Dzikiemu, za podwózke na spota
_________________ "Wygrywa nie ten, kto ostatni zaczyna hamowac, tylko ten kto pierwszy zaczyna przyspieszac" Tomasz Sikora
Ostatnio zmieniony przez maltarn 30 Październik 06, 13:40, w całości zmieniany 1 raz
Moim Zadaniem było super.Jak zobacze sie na filmie to sie ocenie ale niechodziło mi bardzo o ściganie sie. Chciałem poznać ludzi i klimat.
Mi sie podobało.
Podziw dla Pań, które wymiatały.
I proponuje nastpenym razem 400 metrów w tym bede lepszy.
jutro wskakuje w zimówki i odrazu mła próbka jak znajde kogoś do trzymania kamery to prześle filmik a tak apropo macie z mojego przejazdu bo tego akurat nie mam
_________________ siudema
Lepiej stracić sekunde w życiu
jak życie w ciągu sekundy
jutro wskakuje w zimówki i odrazu mła próbka jak znajde kogoś do trzymania kamery to prześle filmik a tak apropo macie z mojego przejazdu bo tego akurat nie mam
.... jasne ze mamy nagrane jak smigałes (chyba 4 albo 5 Twoich rundek mam na kamerce)
wstepnie juz ogladnelismy materiał z kamerki i praktycznie jest 30 minut samych
przejazdów wiec raczej kazdy sie załapał , klipek bedzie w najblizszym czasie
A sam spot ...... coż do tej pory mysle ze takiego fajnego nie bylo jeszcze
faktycznie nastepnym razem trzeba sie zebrac troche wczesniej (np 12:00) i wtedy
kazdy sobie posmiga do woli ale jak na pierwsza organizacje takiej
plenerówko-sprawnosciówki wyszło całkiem niezle mysle ze w ktorys
łikent bedzie mozna zoorganizowac jakis wypad do skarbka z ekipą od Enza
No cóż nie będę wyjątkiem i powiem, że mi też się podobało
A pogoda .... mysle, że nie możemy narzekac, gdyż podczas śmigania, nie spadła ani jedna kropla deszczu
Moim Zadaniem było super.Jak zobacze sie na filmie to sie ocenie ale niechodziło mi bardzo o ściganie sie. Chciałem poznać ludzi i klimat.
Mi sie podobało.
Podziw dla Pań, które wymiatały.
I proponuje nastpenym razem 400 metrów w tym bede lepszy.
popieram większy dystans i pare ósemek
_________________ siudema
Lepiej stracić sekunde w życiu
jak życie w ciągu sekundy
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum