Przecież Serek napisal przed chwilą że już wszystko sobie wyjaśniliscie i jest ok. Że bedzie na spocie następnym wiec chyba zmuszać go nie trzeba...
A sie czepiliście z tym straszeniem ludzi mi sie wydaje, ze chodziło o dobra zabawe
ale w pozytywnym sensie....
dokladnie tak jak wyzej napisane...
pozdrowka i see ya
_________________ <<<<<<<<<<<<< www.degeneracja.pl >>>>>>>>>>>>>
Skupuje stare oryginalne katalizatory diesel ,benzyna ...info pod numerem 790850860 lub 507477928 lub pw
wiesz rożnie to bywa Bo to nie jest tak do końca !! zabawa i wygłupy moga byc lecz jesli załatwie ten tor i jesli bedą chetni zrobi liste i pojedziemy wszyscy szalec. a póki co spotykamy sie na małych parkingach (milenijny) i taka zabawa moze zakończyc sie pisaniem oświadczenia a to nie było by zbyt przyjemne !! aha i chaiłem dodac ze jeździmy po normalnych drogach na których sa ludzie niczemu winni wiec myśmy tez o nich no oki jesli nie ma nikogo wiesz ze akurat nikt nie wyjedzie to mozna lecz brac kazdy wolny kawałek drogi do zabawy to ja tego nie popieram!! sam startuje w rajdach i my nie trenujemy na mieście lecz na drogach gdzie wiemy ze nikt sie nie pojawi lub na zamkniętych placach! pozdr.
_________________ Niech Rajdy będą z Wami !!! 12.03.2006-2miejsce w 2el.Mistrzostw Malczyc -jechałem jako pilot .
Bob
Mój samochód:: Passat B5 TDI
Wiek: 24 Dołączył: 16 Paź 2005 Posty: 852 Skąd: West Yorkshire
Wysłany: 31 Styczeń 06, 22:07
No ok wporządku ale nikt nie napisal przecież ze ma zamiar jechac 200kmh przez miasto czy coś, a to szalenstwo to np. ślizganie sie na parkingu to chyba nic złego a to szaleństwo to chyba niektórzy źle interpretują
Dajcie już sobie spokój wszyscy
_________________ 148.5KM/313.5nM powered by DYNOSOFT
a odbiegając od tematu:
to szaleństwa lubimy ale w pożądnych warunkach, jak wspomnę skarbka to micha mi się cieszy,
na spoty może wjechać każdy a do klubu wstępować nie musi
a odbiegając od tematu:
to szaleństwa lubimy ale w pożądnych warunkach, jak wspomnę skarbka to micha mi się cieszy,
na spoty może wjechać każdy a do klubu wstępować nie musi
Hyhyhyhy
Skarbek fajny był
A tak wogóle to jest jeszcze na czym się poślizgać na lotnisku?Pewnie już wszystko wyślizgane....
yanOOsh widzialem cie dzis 2 razy 1 raz kolo godz 9 30 na dominikanskim a nastepnie kolo 13-15 na grabiszynskiej ...jaki ten swiat maly pozdrowka
Skupuje stare oryginalne katalizatory diesel ,benzyna ...info pod numerem 790850860 lub 507477928 lub pw
Bob
Mój samochód:: Passat B5 TDI
Wiek: 24 Dołączył: 16 Paź 2005 Posty: 852 Skąd: West Yorkshire
Wysłany: 2 Luty 06, 00:11
tak w TDS'ie
_________________ 148.5KM/313.5nM powered by DYNOSOFT
no sorka ale mnie wczoraj nie bylo na miescie autkiem bo musialem dac dowod rejestracyjny ojcu bo zalatwial papierki ze zmiana adresu zameldowania itp...wiec jezdzilem sobie tramwajkiem i mialem mozliwosc obserowania wszystkiego przez okno heheh
aaaaha to taka sprawa. ja tak wlasnie czasami obczajam np. rano jak jade te sardynki upakowane w tramwajach. hehehehe:-)
a tak przy okazji to miales mi dac namiary na ziomka z allegro od tych dobrych ringów.
moze niedlugo bede wiedzial czy bede sprzedawal swoje ringi, jak cos porobie zdjecia
No yanoosh posluchaj kurde nom nie pamietam jaki on mial nick ale mam do niego nr gg 2035266 ma ksywke picek jezdzi czerwona calibra... powiedz ze jestes od serka z wrocka zielone bmw... pozdrowka
P.S to co mnie pytales na spocie wiec:
A z allegro.. klamki chrom. 4 szt 170 pln
A Ty mk-rally śmigasz czasami wejherowską??
A może to był Kosa swoją bumą, bo kilka dni jakaś taka podobna z naklejką na klapie mi śmignęła na wejherowskiej.Przyznać się który ;-)
Kosa ma srebrną , chyba ??
a moja to Delphin Metalic ( cóż za nazwa heheheh ) czyli taka nijaka taka ciemna w każdym razie
Hehehhehe, ja top przynajmniej mam pewność że moja jest biała
To był kolor taki ciemny szary, na pewno nie srebrny i naklejka na klapie tez była, więc wypada na Ciebie Piotrze ;-)
No yanoosh taka pletwa lezy u mnie na chacie jak cos to wpadnij w weekend oblukasz jak to wyglada na aucie pletwa jeszcze jest czarna bo przed malowaniem ajj..peace ziom
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum