No to chyba nie bedzie az tak zle z frekwencja na spocie , kilka osob
ma przyjechac ktore sie nie wpisaly na forum , jesli pogoda dopisze
to bedzie fajne spotkanie
No to bajera jak bedzie słoneczko to nie bedzie tak zle i moze jakis fajny klipek wyjdzie
w taka pogode jak polecimy hallera => na ostatnim groszu => milenijny
tylko aby był każy ujęty i prędkość nasza to nie wiecej niż 50km/h wtedy widac naszą potęge na drodze tak jak jechalismy wtedy od armii krajowej kolo lodowiska w kierunku slęznej to było 20km/h wszyscy nas omijali !! bo po co sie mamy spieszyć!
_________________ Niech Rajdy będą z Wami !!! 12.03.2006-2miejsce w 2el.Mistrzostw Malczyc -jechałem jako pilot .
tylko aby był każy ujęty i prędkość nasza to nie wiecej niż 50km/h wtedy widac naszą potęge na drodze tak jak jechalismy wtedy od armii krajowej kolo lodowiska w kierunku slęznej to było 20km/h wszyscy nas omijali !! bo po co sie mamy spieszyć!
No ja mowie o takim spokojnym przejezdzie , moze 20kmh to przesada , ale przy 50kmh
spokojnie cos fajnego sie nakreci zreszta na 1-szym klipie na mileniejnym smigalismy
momentami kolo 80-90 i tez fajnie wyszło , najlepsze były takie przeplatanki
no spot elegancki!! było nas więcej niż ostatnio ,aby tak dalej !!! Spot uważam za udany !!oczekuje na fotki aha dobre było jak wpadlismy na parking osobowicki normalnie jak balet to szło pozdr.wszystkich co byli i tych co chcieli być a nie mogli.
_________________ Niech Rajdy będą z Wami !!! 12.03.2006-2miejsce w 2el.Mistrzostw Malczyc -jechałem jako pilot .
Mój samochód:: BMW e28 520i 1984 rok
Wysłany: 29 Styczeń 06, 19:25
Tak na marginesie to kto byl kim bo pogubilem sie bo sporo bylo ludzi ale niewiadomo ilu uzytkownikow BMW a ilu sympatykow ? Ja oczywiscie dzisiaj bylem ale bez fury bo #^$*& ladowanie padlo i cholera wie dlaczego . Tak po tablicach mniejwiecej i po autach staram sie ludzi skojarzyc i wywnioskowalem juz pi razy drzwi kto jak wyglada . Yan00sh-a kojarze po e36 DKL... z zepsuta uszczelka , Kose kojarze ale to bardziej po lataniu z aparatem , a reszta troszke rozmazana . Kto byl w czym tak bardziej o ksywki prosze i o model i kolor samopchodu
_________________ Ja sie bawie w PRL .
A Ty ?
------------------------------------------------------
Chlopaki Sa W Burdelach
Wysłany: 29 Styczeń 06, 20:22
No Maltarn zes mnie rozszyfrowal Jest dokladnie tak jak piszesz kolejna osoba ktora kojarze juz z wygladu
aha i wielkie dzieki Konrad za podwiezienie .
Tak na marginesie to szkoda ze nikt nie sfilmowal baletu na lodzie polewkowo troszke wyszedl balet tyle ze miejsca troszke za malo.
Aha tak przy okazji do kolegio z niepomalowana maska w e30 to w miare tani lakiernik jest na terenowej dodatkowo zajmuje sie on spawaniem aluminium i spawaniem plastiku . Z tego co pamietam u niego ceny byly w miare niskie .
Mam nadzieje ze moj rekinek pojawi sie na nastepnym spociku
A Ty ?
Chlopaki Sa W Burdelach
Wysłany: 29 Styczeń 06, 20:37
Mk-rally faktycznie duzo mi to mowi
A Ty ?
Chlopaki Sa W Burdelach
A ja cholera zapomniałem i sobie pojechałem w pi..... w siną dal
Następnym razem lepiej się postaram
Pozdrawiam tych co byli i gapy które opuściły zlot ;-)
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum