Mój samochód:: BMW 7 (E38) + suprise silnika
Wiek: 32 Dołączył: 03 Maj 2006 Posty: 361 Skąd: Wrocław-Fabryczna
Wysłany: 30 Maj 06, 21:10
Cytat:
21 maja 2006 odbył się już 8 oficjalny spot Maxbimmer BMW Klub Wrocław. Galeria ze spotu:
Ósmy Spot Maxbimmer BMW Klub Wrocław - Galeria zdjęć Clip ze spotu dostępny będzie wkrótce
Mordulec co jest grane z materiałem DV haha ?? To by sie aż chciało już złożyc w kupe (...)
21 maja 2006 odbył się już 8 oficjalny spot Maxbimmer BMW Klub Wrocław. Galeria ze spotu:
Ósmy Spot Maxbimmer BMW Klub Wrocław - Galeria zdjęć Clip ze spotu dostępny będzie wkrótce
Mordulec co jest grane z materiałem DV haha ?? To by sie aż chciało już złożyc w kupe (...)
materiał jeszcze jest na kamerce , ale do konca tygodnia powinienem wreszcie zgrac to
na kompa , sorki ale siła wyższa (czyt. sprzet)
Witka..jeszcze nie obejrzalem dopiero 85 % sciagniete i powiem na samym wstepie cos... musicie zrobic filmiki w innym zapisie bo 108mb to w hooj duzo nie kazdemu bedzie sie chcialo sciagac i nie kazdy ma lacze aby taki filmik sciagnac...pomyslcie na tym i wypowiem sie one more time po obejrzeniu klipu ajj pozdro
_________________ <<<<<<<<<<<<< www.degeneracja.pl >>>>>>>>>>>>>
Skupuje stare oryginalne katalizatory diesel ,benzyna ...info pod numerem 790850860 lub 507477928 lub pw
dobra dobra fillmik spoko ....fajnie wyszlo nawet.... ajj i juz wiem dlaczego zajmuje 108mb hehe... no ale tak czy siak next time moglibyscie cos krotszego zmotac pozdrowka
tak czy siak pozytyw ajj
Skupuje stare oryginalne katalizatory diesel ,benzyna ...info pod numerem 790850860 lub 507477928 lub pw
dobra dobra fillmik spoko ....fajnie wyszlo nawet.... ajj i juz wiem dlaczego zajmuje 108mb hehe... no ale tak czy siak next time moglibyscie cos krotszego zmotac pozdrowka
tak czy siak pozytyw ajj
Serek wierz mi ze az żal mi bylo wycinac sceny z przejazdu i tak z 47 minut materiału
zostało 14 a nie chcialem tego dawac w wieksza kompresje zeby nie tracic strasznie
na jakosci
PS w drodze na FTPa jest juz materiał ze zlotu w Toruniu troche krotszy jedyne 80MB
hehe no niestety tpsa -neostrada nie rozpieszcza... nawet transfer 15mb/s nie zadowala przy takiej wielkosci pliku..ehh no coz tak czy siak git..ale spokojnie dalo by sie zrobic z tego filmik 5-7 min ajj pozdro
jakbyś miał 15Mb/sek to w minutę byś miał u siebie
to może wyjaśnię transfer podaje się albo w bitach - np. 128 kb/sek. , 1 Mb/sek. albo w bajtach ( bajt=8bitów ) np. 16 kB/sek. 125kB/sek.
bo widzę że kolegom sie pokręciło ale nie ważne, good żeby radocha była
też tak myslałem ze te 15mb/s to moje 100-120Kb/s jest kiepskie
bueuehu zawsze mi sie to mylilo...ehhh oczywiscie 15kb/s hehehe
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum