Wentylek zniknie jak zmienie fele bo za chiny nie moge go sciagnac. Mam komplet wentylkow moge Ci dac w prezencie. Beda ladnie pasowaly do twojego. Hehe. Pozdro.
Wentylek zniknie jak zmienie fele bo za chiny nie moge go sciagnac. Mam komplet wentylkow moge Ci dac w prezencie. Beda ladnie pasowaly do twojego. Hehe. Pozdro.
Jesli ktos jeszcze ma foty ze spota , ktore chcialby dorzucic do naszej galerii to prosze
o przesłanie na Krzysiek@maxbimmer.pl albo do mnie mord@go2.pl
bez obrazy dla montarzysty tego filmiku ale musi jeszcze popracowac nad ujeciami..plynniejsze przejscia i troche finezji hehe... ogolnie za duzo przeskokow i zoomow ... czekam na inna wersje... a Dla Olejusa tak czy siak respekt za zmotanie czegokolwiek..pzdr
_________________ <<<<<<<<<<<<< www.degeneracja.pl >>>>>>>>>>>>>
Skupuje stare oryginalne katalizatory diesel ,benzyna ...info pod numerem 790850860 lub 507477928 lub pw
Mój samochód:: 528i SE AUTO
Wysłany: 24 Maj 06, 22:24
ja przynajmniej cokolwiek zobaczylem.wiem ze film zmontowany na szybko.
podobala mi sie zabawa w "policjantow",gdy to przy wyjezdzie z andersa zatrzymaliscie ruch aby wyjechac cala kolumna.to sobie ludzie pomysleli
Mój samochód:: BMW 7 (E38) + suprise silnika
Wiek: 32 Dołączył: 03 Maj 2006 Posty: 361 Skąd: Wrocław-Fabryczna
Wysłany: 25 Maj 06, 21:44
Cytat:
bez obrazy dla montarzysty tego filmiku ale musi jeszcze popracowac nad ujeciami..plynniejsze przejscia i troche finezji hehe... ogolnie za duzo przeskokow i zoomow ... czekam na inna wersje... a Dla Olejusa tak czy siak respekt za zmotanie czegokolwiek..pzdr
W ramach wyjaśnienia to filmik powstał w 30 minut z materiału 1,5 godzinnego na 6 minutek. Dla dobrych efektów i płynnych przejść proponuje na następny spot zamówić zespół pełnometrażowy haha (7.000 zł - 2 godziny). A tak serio jak Mordulec będzie miał swój materiał to może powstanie mega dobry Clip.
Klecińska była tyle tylko że okazało się że kasety już brak (...)
W ramach wyjaśnienia to filmik powstał w 30 minut z materiału 1,5 godzinnego na 6 minutek. Dla dobrych efektów i płynnych przejść proponuje na następny spot zamówić zespół pełnometrażowy haha (7.000 zł - 2 godziny). A tak serio jak Mordulec będzie miał swój materiał to może powstanie mega dobry Clip.
Klecińska była tyle tylko że okazało się że kasety już brak (...)
Olejus i tak respekt ze wogle cos zmontowales ... poprostu mozliwe ze i sprzet nie za mocny posiadasz stad tak srednio filmik wyszedl ale lepszy rydz niz nic hehehehe pozdrowka i powodzenia przy motaniu kolejnego filmiku ajj
Skupuje stare oryginalne katalizatory diesel ,benzyna ...info pod numerem 790850860 lub 507477928 lub pw
Witka ..bedzie jakis filmik zmontowany jeszcze z 8 spotu czy tez nie bo tak lookam i cisza a minal juz tydzien pozdrowka
Kurde chyba nie bedzie mnie na nastepnym zlocie. Przez taka jedna babe co zachcialo sie jej przechodzic przez pasy na pilsudskiego moja czarna niunia stracila przednia szybe, maska 2 wgniecenia . Jak odzyskam dowod rej. oczywiscie po wymianie szyby to bede. Ale nie fart.
PS Wiecie gdzie dostane przednia szybe tanio we wrocku. Tylko nie allegro.
Ps 2 Michu ale brewki nie tkniete.
Pozdro.
Wiec szybe mozna znalesc na placu jana pawla(bylo to kiedys pierwszego maja...)a dokladniej zaznacze na fotce bo nie wiem jaka to ulica ale chyba sokolnicza...nom dokladnie wjazd od ulicy sikorskiego.. przednia szyba z montazem cos kolo 300 pln
Ok thx. A wiesz moze ile za przeglad sobie krzycza po wypadku? Bo jesli dobrze slyszalem to nie robi sie pelnego przegladu tylko zaznaczaja ze byla wymiana szyby.
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum