_________________ <<<<<<<<<<<<< www.degeneracja.pl >>>>>>>>>>>>>
Skupuje stare oryginalne katalizatory diesel ,benzyna ...info pod numerem 790850860 lub 507477928 lub pw
No i bylem fajnei troche wiecej autek..mila atmosfera...musialem zwinac sie troche szybciej ale nie wyszlo mi to na dobre... po efektownym ruszeniu ze swiatel i przecieciu podwojnej ciaglej oraz wjechaniu na torowizko zatrzymaly mnie tajniaki..rewizja standard... trawka i telefon...wszystko na maske itp.. no i powiedzieli ze place 500pln ale po krotkiej bajerze udalo sie i dostalem upomnienie oraz zebym nie jezdzil tak gdy sa korki bo duzo sie wtedy palek kreci hehe... nom dobrze ze sie zapisalem na studiach na fakultet sztuka negocjacji buehue... pozdrowka
_________________ <<<<<<<<<<<<< www.degeneracja.pl >>>>>>>>>>>>>
Skupuje stare oryginalne katalizatory diesel ,benzyna ...info pod numerem 790850860 lub 507477928 lub pw
Mój samochód:: będzie to BMW
Wiek: 20 Dołączył: 13 Paź 2005 Posty: 1071 Skąd: Jelcz-Laskowice
Wysłany: 26 Luty 06, 21:49
ja też chory już wczoraj gardło mnie bolało ale nic nie mówiłem bo by mnie rodzice na spota nie puścili....a teraz masakra- ledwo mówie ale i tak było miło
_________________ "Wygrywa nie ten, kto ostatni zaczyna hamowac, tylko ten kto pierwszy zaczyna przyspieszac" Tomasz Sikora
a ja sie wkuzylem apart w domu sie naqprawil a mogłem tyle zdiec zrobic i dwa klipy nakrecic sie okazuje ze mam 256MB karte w aparacie ale lipa, no ale juz na nastepnym bedzie git .
Atmosfera mimo chłodu była
_________________ Gość a ja sie nie poddam zrobie ten samochód 3,5bedzie
Jak na takie niezbyt przyjazne warunki pogodowe przyjechało dosc sporo beemek
chwile po 14-tej wjechalem na andersa i myslalem ze tam jakis dzwon był niezły
bo tak sie ludzie zbiegli a tu taka niespodzianka
Ogolnie przejazd przez miasto tez całkiem niezle wyszedł i jakos sie wdrapalismy
na galerie moze nie bylo zbyt komforotowo ale jakos sie pomiescilismy
No i oczywiscie przejazd przez legnicka na milenijny ........... poprostu kosmos ........
wszystkie 3 pasy zajete przez beemki poprostu rewelacyjne uczucie to trzeba poprostu
zobaczyc samemu
Mój samochód:: 528i SE AUTO
Wysłany: 27 Luty 06, 23:16
Calkiem ciekawie.Myslami bylem z wami. zalogowalem sie a tu pusto bylo.Pomyslalem wywialo wszystkich na spot he he.Sa jakies zdjecia z andersa lub slizgania ?
pozdrowiaonka
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum