mozliwe ze przyjedzie tez jeden mój kumpel ze studiów złotą e-34.
Fajnie jakby ten gosc co parkuje koło A5 od niebieskiej e32 na tych mega BBSach
przyjechał , mozna by mu jakies info za wycieraczke przykleic on ma chyba
blachy DKL ... albo DZG ... Yan00sh to prawie Twoje rejony
kurcze, nie wiedzialem ze to juz kiedys bylo. pewnie zanim trafilem na to forum. moze mniej wiecej wtedy jak byly juz ulotki to paliwo do pierwszego tankowania mojego auta jeszcze lezało pod ziemią:-)
ja będe lecz opuszcze was jak bedziemy jechac pod milenijny bo jade w waznych sprawach na 16 wiec tak musze zrobic lecz o 14 bede pod andersa oraz na galeri i bede jechał z wami pod milenijnie lecz pozniej sie odłocze na dojeździe pozdr.
_________________ Niech Rajdy będą z Wami !!! 12.03.2006-2miejsce w 2el.Mistrzostw Malczyc -jechałem jako pilot .
witam oczywiście ja również bede - ktoś zamawia klipa i kilka fotek?
no i oczywiście niezapomnijcie o połowicach bynajmniej bede miał pretekst by dłużej zostać na spocie
pozdro
skasuj [Usunięty]
Wysłany: 23 Luty 06, 22:59
Ja jezeli bede furakiem , zostane tylko na galeri dominikanskiej i milenijnym . Jezeli bede z Konradosem to bede chyba wszedzie zalezy jak tam konrados zadecyduje
ja! tylko tak bardziej to tylko kawalki klipa do zmontowania, bo bym sie tez cos pobawil:-)
co do materiałów nie ma problemu tylko jeżeli chodzi po przekazanie tych materiałów to będzie problem to będzie ok 500 mb surowego materiału a ja mam niezbyt dobry transfer w sieci i troche lipa
niestety kamerki nie bede miał bo zajeta bedzie ale jak na II spocie było nagram aparatem więc jakaś pamiątka będzie
o ile sie orientuje to mam Strzelin prawie po drodze do domu to moze przy okazji wpadne
Spoko nie ma problemu - dogadamy się na spocie
Pozdro
no może gdzieś się lukas na trasie spotkamy!!! .ja cisne z kłodzka
_________________ potrzebny psychiatra...........
skasuj [Usunięty]
Wysłany: 24 Luty 06, 21:44
Dobra to juz pewne , wpadam na spota swoja bawarka . Ale Konrad odezwe sie do Ciebie . To razem wystartujemy z jakiegos osiedla )) A teraz trzymajcie sie lece na bibe ;d
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum