No coraz bardziej mi sie podoba przebywanie wśród was klip EXTRA
Może jakis termin na 6 Spot juz ustalimy
chcesz żebym zbankrutował ????
Faktycznie wycieczka
ee ale fajna wycieczka...jedno chlanie mniej
_________________ potrzebny psychiatra...........
skasuj [Usunięty]
Wysłany: 2 Marzec 06, 00:17
KONRAD napisał/a:
Filmiki widziałem bardzo mi sie podobały
Na Spocie tez byłem bardzo mi sie podobało , ciesze sie bardzo ze tak fajna ekipa sie zbiera . Mam tylko pytanie:czemu TROLU masz taka smutna minke na filnie?
Witam!
Pewnei wiekszosc z was, pomyslala, ze ja specjalnie nie chce przykjechac na spot, ale tak nie jest po prostu os m iwyskoczylo.
Filmik fajny, jakbym dostal materialy to tez by mcos zmotal
Filmik fajny, jakbym dostal materialy to tez by mcos zmotal
siemanko - nie ma problemu od poniedziałku do piątku jak chcesz to możesz odebrać u mnie w pracy w Strzelinie gdybyś śmigał na Wrocław po drodze bo niestety przesłać nie moge z powodu ograniczeń przepustowości sieci. Materiału jest ok 450 MB.
sorki Luk@s, mialem dzisiaj wpasc po materialy ale nie zdazylem rano... moze w next pon. mi sie uda.
spoko nie ma problemu płytka i tak czeka w pracy wiec kiedy będziesz miał czas to odbierzesz
Pozdro
a tak na marginesie to klip ze spotu w wersji oficjalnej jest juz od niedzieli na serverku tylko czeka na podmienienie z tym pierwszym co jest na stronce
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum