rembiii
Mój samochód:: bmw 530d
Wysłany: 29 Kwiecień 06, 14:36 znikajace lampy od nowych piatek...?
Od trzech miesiecy jestem wlascicielem nowej piatki (530d 2005r). Auto jest super ale uslysyalem ostatnio ze mozna z niej wyciagnac ksenony nie otwierajac maski. Co o tym sadzicie, czy jest to mozliwe?
niesadze, trzeba by pociac nozycami do blachy zderzak i przy wyrywaniu polamac uchwyty lamp(ktore mozna kupic w bmw , takie naprawcze.)
ale nie sadze zeby wyrywali poniewaz obudowa lampy pewnie tez popeka przy wyrywaniu
aczkolwiek jesli sa takie plotki to nie jest to niemozliwe
Mój samochód:: BMW 7 (E38) + suprise silnika
Wiek: 32 Dołączył: 03 Maj 2006 Posty: 361 Skąd: Wrocław-Fabryczna
Wysłany: 12 Maj 06, 22:16
Tzn. sprawa wygląda tak, jak zrobi to gówniarz to i tak mu nic ze zniszczonej lampy (bo zaczepy i mocowania urwie)a siły nie ma żeby odkręcicł reflektor bez otwarcia maski , ale jak zrobi to profesionalista to otworzy maskę od dołu i spokojnie odkręci lampy.
Mój samochód:: bmw e38 735
Wysłany: 13 Maj 06, 05:06
watpie w to
ale halogeny mozna wyciagnac w 15 sekund
wklada sie srubokret i wyskakuja, i tylko odpiac wtyczke. przynjamiej tak jest w e38,
ja sie juz jedej pary tak pozbylem, ale za to mam teraz noweczki
no i uwazaj na lusterka jak masz... fotochromowe bo tez kradna na potege
Ostatnio zmieniony przez Marcin978 14 Maj 06, 07:34, w całości zmieniany 1 raz
skasuj [Usunięty]
Wysłany: 13 Maj 06, 14:39
Marcin978 napisał/a:
watpie w to
ale halogeny mozna wyciagnac w 15 sekund
wklada sie srubokret i wyskakuja, i tylko odpiac wtyczke. przynjamiej tak jest w e38,
ja sie juz jedej pary tak pozbylem, ale za to mam teraz noweczki
no i uwazaj na lusterka jak masz... bo tez kradna na potege
racja
Moj ojciec stracil 2 komplety , teraz kupil trzeci ale narazie leza w domu bo nie chce mu sie ich zakladac Ale teraz jak juz je beda chcieli ukresc beda musieli z calym zderzakiem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum