Kopia Forum BMW
BMW

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  Regulamin forumRegulamin  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  Chat

Poprzedni temat :: Następny temat
Zamiana e32 na e38
Autor Wiadomość
chwasu 
e32

Mój samochód:: e32 730i
Wysłany: 6 Październik 07, 22:09   Zamiana e32 na e38

Witam

Od ponad 3 lat posiadam bmw e32 730i 1992. Auto kupione w Niemczech od 1szego wlasciciela
ma obecnie 190tys km przebiegu i nie mialem z nim nigdy najmniejszego klopotu po za faktem ze przestal dzialac ostatnio wentylator w kabinie (chyba cos z przelacznikiem). Pojawila sie mozliwosc zamiany na nowsze i chcialbym prosic o opinie doswiadczonych uzytkownikow tego forum. Auto do ktorego sie przymierzam to e38 728i 04/1997 z sekwencyjnym lpg zamontowanym w Belgi stan licznika 170 tysiecy. W przyszly weekend jade je obejrzec i jesli bedzie mi pasowalo prawdopodobnie kupic. Na co najbardziej powiniennem zwrocic uwage? Czy model ktory podalem wyzej ma jakies znane wady fabryczne itp. Nie chcial bym wpasc na mine i zamienic bezprobemowe e32 ktore nie wie co to rdza ktoremu poswiecilem sporo czasu i pieniedzy na e38 ktore bedzie wymagalo wizyt u mechanika. Acha i jeszcze jedna sprawa jesli kupie e38 bede musial sprzedac stara. Jakich pieniedzy realnie moge sie za nia spodziewac? Auto prezentuje sie rewelacyjnie na tle 95% jakie dane mi bylo ogladac.

leszek 
Przyjaciel Klubu

Mój samochód:: 735i e32
Wysłany: 7 Październik 07, 00:09   

witam na temat 7 mam swoje zdanie, co do wytrzymałości e32 a e38 też ,na forum jest dość szczególowo opisane co i jak sprawdzać przy zakupie żeby nie paść

Lepiej stracić sekunde w życiu
jak życie w ciągu sekundy

Odpowiedz do tematu