Witam niedawno przylecialem ze szkocji z paroma funtami i zamierzam kupic BMW (dres juz mam lol joke hie hie )
Chciałbym kupic cos w stylu e36 rok 91-93 ,max poniewaz dysponuje kwota max do 1500 euro za tylko auto(wiadomo + jeszcze oplaty w Polsce)
Przejrzałem juz dużo stron niemieckich z Betami, i stoja gdzies tak ile mam czyli 1500 euro, ale mowie o 318i bo tak sie cenią. Może panowie lepiej aby kupic 316i.
Jedynie widze ze oplaca sie z niemiec sciagac bo francja w**** drogo,Austra tez sie ceni ale juz zdeczka drozej niz w niemczech i podobna sytuacja belgia i holandia.Tak jakos zauwazylem.
Zachęcam do komentarzy i pomocy w wyborze Auta marki BMW.
Pozdrawiam
a pomyślałeś o Itali?tam przynajmniej Twoja przyszła benia niezobaczy soli..
moja jest z Włoch i tam niezobaczysz ani milimetra rdzy..pozdro zastanow sie na razie nad 316
bo ten silnik jak sie przekonałem niema zastosowania tylko w kosiarce ogrodowej:)
za 1500 euro raczej ciężko bedzie znaleźć e36, a jeśli znajdziesz, to pewnie trafisz na jakąś skarbonkę, która bedzie więcej stała w warsztacie niz jeździła .Za tą cenę , to ja bym na twoim miejscu szukał ładnej , zadbanej i w dobrym stanie e30.
za 1500€ spokojnie kupi e36 nie bedzie to 325 albo m3 ale spokojnie 318 lub 316 trafi i to nawet coupe, ja kupilem na handel na wakacje za 800 € sedana 318 91 rokz lekko przerysowanym i wgniecionym tylnim nadkolem, zrobilem u siebie i sprzedalem z czego jestem bardoz dumny bo zarobilem w ciagu 2 tygodni niezla kase bez niczego, procz drobnej zabawy z blacha, i to nie tylko 1 przypadek, kumepl kupil z 92 sedany 3 sztuki troche rdzy bylo porobil i tez zadowolony, w kazdym razie prawda jest taka ze trzeba umiec znalezc auto dla siebie , kto szuka ten znajdzie, w PL na bank za ta kase nie kupi nic dobrego, a jak juz cos w podobnej cenie to + 1200 zł oplaty rejestracyjne. pzdr
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum