Hmmm no więc tak - części do e-36 mają, jak rzadko która hurtownia we Wrocławiu ale...
cena o kilkadziesiąt złociszy wyższa niż w autoryzowanym serwisie bmw koło bielan !!
A żeby mieć zniżki to trzeba najpierw porządne zakupy u nich zrobić i dobrze przepłacić... Także wybór należy do was, ale ja u nich części już nie szukam
PS. Kilka części kupiłem już przez http://moto.allegro.pl/se...ry=3&string=e36 oczywiście z odbiorem własnym
i to źródło naprawdę polecam bo jest znacznie taniej niż np. stando
Mój samochód:: bmw e38 735
Wysłany: 1 Wrzesień 06, 19:40
bazylfox napisał/a:
Hmmm no więc tak - części do e-36 mają, jak rzadko która hurtownia we Wrocławiu ale...
cena o kilkadziesiąt złociszy wyższa niż w autoryzowanym serwisie bmw koło bielan !!
A żeby mieć zniżki to trzeba najpierw porządne zakupy u nich zrobić i dobrze przepłacić... Także wybór należy do was, ale ja u nich części już nie szukam
PS. Kilka części kupiłem już przez http://moto.allegro.pl/se...ry=3&string=e36 oczywiście z odbiorem własnym
i to źródło naprawdę polecam bo jest znacznie taniej niż np. stando
leszekli
Mój samochód:: BMW 318i E-46 r 1998
Wiek: 45 Dołączył: 12 Wrz 2006 Posty: 8 Skąd: Brzeg Dolny
Wysłany: 14 Wrzesień 06, 22:14
U Witka Stando kilka razy robilem swoja Becie, zaraz po gwarancji - więc po autoryzowanych serwisach cieszyłem sie jak dziecko, że tak tanio . Mechanikę robili dobrze. Tam jest tez taki elektonik Robak i tak przy okazji próbował mi 3 razy poduchę naprawiac - za kazdym razem kasował stówke mówiąc ze to coś innego padlo, a poducha pasażera dalej jest walnięta.
Porządnie robią, na rzeczy sie znają - ale kasują fest - jak Witkowi mówię, że coś tam jest u niego drogie - to on na to: "takie masz porządne auto, a na serwisie chcesz oszczędzać??!!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum