Mój samochód:: bmw E36
Wysłany: 11 Sierpień 07, 11:24
widze brak zainteresowania tym konwojem na wesele
5 aut mysle ze to i tak dobry wynik ale zachecam jeszce innych...
TOMSKI co z balonami i jak z tym spotkaniem organizacyjnym
_________________ samochód słuzy do przemieszczania sie z punktu A do punktu B a BMW daje jeszcze komfort
Mój samochód:: 528i SE AUTO
Wysłany: 12 Sierpień 07, 20:24
witam kolejnego ochotnika.Przepraszam ze nie pisalem ale rozumiecie bylem zajety.Jutro jade kupic balony.Jesli wam pasuje mozemy spotkac sie wieczorkiem jak odpoczniecie po pracy.Poniedzialek ?
Wysłany: 13 Sierpień 07, 09:23
Supeer Chlopaki!NIe ma problemu.
Mozemy sie spotkac dzis 7-8 ? bedzie wam pasowac ? oczywiscie na andersa.A jesli ktos nie moze to reszta przekaze info + balony.
Witam. Niestety mam złą wiadomość nie będzie mnie w kolumnie :/ bo wyjeżdżam i wracam w niedziele. Gratuluje Tomski i życzę miłej zabawy i udanego związku małżeńskiego pozdrawiam
1. Oskar
2. Maximus
3. mirek
4. nibiru
5. beero
6. Bazylfox
7. BOKSA tylko nie wiem ktorym
No i masz... dzisiaj się chłopaki nie wyrobie wieczorkiem żeby przyjechac, więc proszę kogoś (najlepiej Ciebie Tomski) o info na PW ze wszystkimi ustaleniami.
Wysłany: 13 Sierpień 07, 22:00
A wiec po obradach komitet organizacyjny ustalil:
- konwojenci spotykaja sie na andersowie 18 sierpnia o godz14.00, gdzie nastapi delikatne oznakowanie aut
-potem udaja sie do kosciola sw ducha na ul bardzka przy salonie forda (nie mylic z innym kosciolem)
- ok godz 1545- 16.00 konczy sie msza (a znia moja wolnosc ) i konwoj wyrusza na sale na ulice minska "swojskie jadlo"
-jedziemy ulica armii krajowej > hallera>krzemieniecka i wedlug objazdu wjezdzamy na minska,od malego ronda jest to kilkadziesiat metrow po lewej stronie miedzy budynkami mieszkalnymi,wjezdzamy pod sama restauracje i ...
Oby tylko sie udalo przejezdzac przez swiatla jako jedna grupa.
Jest nas 7 wiec mysle ze sie uda.
Jesli jest jeszcze ktos chetny to serdecznie zapraszam.
Mój samochód:: 320 coupe (E36)
Wysłany: 13 Sierpień 07, 23:04
tomski co powiesz na to zeby 1 auto mialo jakas inna tablice np młoda para
a ostatnie auto mialo np koniec wolnosci oczywiscie to przyklady bo nie kazdy chce miec takie cos tylko teraz mi sie slub kuzyna przypomnial ze tak mial i dodatkowo na butach jak klekal mial bialym markerem napisane na 1 help a na drugim me!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum