Wysłany: 24 Sierpień 07, 19:09 Tłumik sportowy do tds-a
Witam chce kupic tłumik sportowy do swojego tds-a firmy KM MALON MODEL DKP taki jak na zdjeciach powiedzcie co o nim myslicie i czy jest sens w ogóle zakładać cos takiego, nie zależyt mi na pierdzeniu itd, bo to wkoncu diesel.
Wiem ze nie będzie i nie zalęzy mi na tym, chce mieć poprostu ładny tłumik koncowy, bo same koncówki tego nie dają co tłumik zawsze to widac ze jednak jest troche inaczej.A pytam bo nie wiem czy jest sens bawić sie w to bo musaiał bym orginalny tłumik odciąc od ruru bo jest razem z nia i dorabiac jakiąś przejściówke do nowego, choćby z tego względu ze jeszt krutszyu od seryjnego i teraz nie wiem czy uda mii się to zrobić na jakieś zaciski czy bede musiał dawać do spawania.
Jutro giełda wiec jeszce tam sie rozjrze za jakąś ładną koncóweczką.
Ale czekam na opinie i porady
Ostatnio zmieniony przez tomi5 24 Sierpień 07, 20:21, w całości zmieniany 1 raz
No tak tylko ze u mnie poprzedni właściciel coś kombinował założył koncówke która kojarzy mi sie z rynna deszczową i dlatego chceę cos z tym zrobić, a pozatym mozesz zobaczyć w galerii.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum