Mój samochód:: BMW e28 520i 1984 rok
Wysłany: 28 Październik 05, 21:04
Mysdle ze nie chcesz wiedziec jak lata
_________________ Ja sie bawie w PRL .
A Ty ?
------------------------------------------------------
Chlopaki Sa W Burdelach
Mój samochód:: BMW e28 520i 1984 rok
Wysłany: 28 Październik 05, 21:21
dobra dobra o ile wogole bys tym dojechal; w calosci bez scinania drzew i slupow
_________________ Ja sie bawie w PRL .
A Ty ?
Chlopaki Sa W Burdelach
spokojnie dałbym sobie rade juz bym spiął swój mózg żeby uciec tym hehe ale marzenia nawet takiej nie ujrze a co dopiero dotkne czy usiąde na chwile za sterem i uruchomić wyobraznie że jade ....
chciałbym zobaczyć to na żywo jak to lata .... ciekawy jestem osiągów tego potworka wiem jak latają m powerki ale nie wiem jak latają m powerki po przeróbkach ... to tylko chyba mu skrzydeł brak ...:) ten filmik będzie można zamieścić w dziale download ...:) Sam go chętnie zasse
Filmik sie zwie "m3_gtr_nurburgring" i powiem tylko tyle ze ogladajac go
to normalnie az sie czuje przeciązenia jakie panuja w tym aucie normalnie
rewelacja , drajwer wymiata kosmicznie
Filmik zajmuje 50MB
u mnie na sieci niestety nie ma tego ale poszukam mam jeszcze kilka programów p2p jakbym chciał usiąść no przynajmniej nawet jako pilot w takim aucie poczuć masakre na starcie jak wbija w fotel aż mam ochote z bmki zrobić torówke ... )
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum