Aga
Mój samochód:: BMW 318i
Wiek: 37 Dołączyła: 25 Mar 2006 Posty: 89 Skąd: Skarbimierz
Wysłany: 25 Marzec 06, 18:33 Sąsiedzkie porady
Wyobraście Sobie jak tak próbowałam odpowietrzyć to sprzęgło, to przyszedł sąsiad i niby chciał pomóc pozaglądał pod maskę i sam trochę pompował pedałami hamulca i sprzęgła, a po chwili stwierdził, że to pewnie serwo mi siadło, bo ponać miał tak kiedyś w swoim Polonezie.... Ja myślałam, że szlag mnie zaraz trafi... Jak on śmiał moją BMW porównywać do starego Poloneza. Zawziełam się i postanowiłam ,że mu pokaże i poradze sobie i .... poradziłam sobie i byłam na zakupach oraz wstapiłam tak na wszelki wypadek do mechanika. Sprawdził i powiedział, że dobrze odpowietrzyłam. Kutafon ten mój sądiad. Prawda???
_________________ AGA
Bob
Mój samochód:: Passat B5 TDI
Wiek: 24 Dołączył: 17 Paź 2005 Posty: 852 Skąd: West Yorkshire
Wysłany: 25 Marzec 06, 18:41
nieprawda bo chcial ci pomóc....
A to ze powiedzial ze miał tak w polonezie to przeciez nie zbrodnia.
_________________ 148.5KM/313.5nM powered by DYNOSOFT
Mój samochód:: BMW e28 520i 1984 rok
Wysłany: 26 Marzec 06, 15:48
gratulacje za poradzenie sobie z problemem wazne ze pomogl bo moj znajomy ma takich sasiadow ze do baku wskuterze nasypali mu cukru dobrze ze filtr zapchalo i nie poszlo w silnik
_________________ Ja sie bawie w PRL .
A Ty ?
------------------------------------------------------
Chlopaki Sa W Burdelach
------------------------------------------------------
Ważne że wogóle wyraził chęć pomocy,bo jak się kiedyś w zimie zakopałem i walczyłem z pomocą łopaty to burak z BMW X5 wjechał sobie na pole,i powoli mnie ominął patrząc sie przy tym jak szpak w ..... i ani mu w głowie było żęby mi pomóc. A sąsiad nie jest kutafonem bo jakby był to by powiedział z szyderczym uśmiechem,,co BMW się zepsuło?"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum