Wysłany: 21 Listopad 06, 20:24 Róznica pomiedzy Hatchback a Sport / Coupe
mam takie pytanie: czym sie rozni bmw compact hatchback a sport coupe bo z wygladu chyba niczym (chodzi mi o te starsze modele czyli roczniki 1996 itp)
Jest zasadnicza różnica między wersjami Compact i Coupe (Sport) - jeśli mowa o modelu E 36 czyli lata 1990 - 99.
Przede wszystkim MIEJSCE Przody mają bardzo podobne, ale tył zupełnie inny... Co do wyposażenia i silników to chyba bez różnic z pozostałymi wersjami. Niemal na pewno nie było nigdy wersji ///M Compact.
Ale najlepiej widać to na przykładach :
1. WERSJA COUPE / Sport
2. WERSJA COMPACT
Mam nadzieję, że teraz wyraźnie to widać
Pozdro
Ostatnio zmieniony przez bazylfox 22 Listopad 06, 09:34, w całości zmieniany 3 razy
roznica bije po oczach ... ponadto ma zupelnie inne wnetrze ktore wogle mi nei podchodzi zwlaszcza konsola srodkowa i przelaczniki do swiatel...katastrofa...takie moje zdanie
_________________ <<<<<<<<<<<<< www.degeneracja.pl >>>>>>>>>>>>>
Skupuje stare oryginalne katalizatory diesel ,benzyna ...info pod numerem 790850860 lub 507477928 lub pw
Jeśli nie widzisz różnicy to musisz iść do okulisty
Przecież wszystkie różnice widać idealnie z boku - weź choćby 2 zdjęcia z boku i wszystko jasne -- już pomijając sposób otwierania bagażnika - tych aut NIE DA SIĘ POMYLIĆ między sobą.
Pozdrawiam :-)
_________________ Tylko BMW - reszta to namiastka samochodu...
Ostatnio zmieniony przez BMW_Zbyszek 24 Listopad 06, 01:28, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum