Kopia Forum BMW
BMW

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  Regulamin forumRegulamin  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  Chat

Poprzedni temat :: Następny temat
Przesunięty przez: Serwisant
19 Wrzesień 06, 20:10
Przymierzam sie do 540 e34! Co mozecie o tym powiedziec?
Autor Wiadomość
krecius3 

Mój samochód:: Bmw e36 325 coupe
Wysłany: 27 Kwiecień 06, 14:19   Przymierzam sie do 540 e34! Co mozecie o tym powiedziec?

Witam was serdecznie.
Przymierzam sie do kupna 540 e34 z 1994 shadowline z automatem 5-stopniowym. Jesli cos wiecie o tym aucie to prosze napiszcie. Czy czesto sie wymienia olej w skrzyni biegów (automatycznej)??!
Pozdrawiam

BODZIO 

Mój samochód:: 525 ix 1992 touring
Wysłany: 27 Kwiecień 06, 23:31   

co tu duzo gadac ..............najlepszy jaki tylko moze byc silnik w tej budzie ( pomijajac m5)
jezeli zdecydujesz sie na gaz to bron boze stara instalacja TYLKO SEKWENCYJNA w przeciwnym razie bedziesz bardzo narzekal

ecik 
rant polerson :)

Mój samochód:: bmw e 34 2.5
Wysłany: 28 Kwiecień 06, 16:26   

540 musi niezle smigac w e 34 a co do automatycznej skrzyni to ja tez mam 5 biegow do przodu olej wymienia sie co 3 wymiane w silniku nalezy wziac pod uwage ze koniecznie trzeba wymienic filtr olejowy no i najwazniejsze aby nalac dobrego oleju kiedys mialem forda taurusa 3,8 litra na automacie nalali mi hipol atf i ch.....j skrzynia sie posypala uklad planetarny byl w misce olejowej ogolnie to trzeba umiec jezdzic automatem i nie bawic sie dzwignia od 1 do d to najbardziej boli skrzynie kiedy chcesz zapalic laka dajesz na 2 i tylko masz dwa biegi w zadnym wypadku z drivu bo skrzynia na ziemi <bmw_1>

luki730i 

Mój samochód:: e32:730IA:90r
Wysłany: 12 Maj 06, 22:03   

mam znajomego ktory ma zwyly gaz i nie narzeka, chociarz sam montuje.
akurat 540 bedzie wyjerzdzone bo jak ktos kupuje takie auto to nie poto zeby oszczedzac paliwo, czyli do zylowania

mentos1978 
mentos1978

Mój samochód:: chwilowo brak
Wysłany: 15 Maj 06, 23:40   540i

kiedys latalem tydzien 540 w mapkiecie znajomego on mowil o niej ze to m5 na polskie drogi i chyba mial racje duzo tansza eksploatacja a radosc z jazdy super ja jezdzilem caly czas na trybie s ale byla zzabawa.jesli to dobra sztuka nie skatowana to bedziesz z niej zadowolony.

Odpowiedz do tematu