Wysłany: 11 Luty 08, 10:11 Przeróbka spojlera-kto/gdzie/za ile
Czy może mi ktoś polecić osobę/zakład w którym dokonam przeróbki przedniego spojlera do BMW 02 ? Chodzi o wykonanie nowego spojlera na bazie oryginału od wersji 2002 turbo oraz dopasowanie go do przedniego pasa i błotników bez poszerzeń. Będę wdzięczny za wszelkie informacje.
Wysłany: 11 Luty 08, 22:20 Re: Przeróbka spojlera-kto/gdzie/za ile
paid_in_full napisał/a:
Czy może mi ktoś polecić osobę/zakład w którym dokonam przeróbki przedniego spojlera do BMW 02 ? Chodzi o wykonanie nowego spojlera na bazie oryginału od wersji 2002 turbo oraz dopasowanie go do przedniego pasa i błotników bez poszerzeń. Będę wdzięczny za wszelkie informacje.
Mam spojler tylny (na klapę) do e36 (Zender) ale jest lekko uszkodzony.
Przy demontażu lekko się od zaczepu złamał.
Gdzie to można tania naprawić ?
moim zdaniem do 328i ten spoilerek nie pasuje Psuje linię auta, co by nie mówić limuzyny, ale jeśli koniecznie chcesz, dzwoń do artura (601-560-560), powołaj się na mnie w razie czego i na pewno się dogadacie Ma facet doświadczenie w sklejaniu, spawaniu i robieniu spoilerów od podstaw i w zasadzie jeśli chodzi o naprawy blacharsko - lakiernicze, to ja nikomu innemu jak jemu auta nie powierzam podobnie jak z mechaniką nikomu poza auto-chipem
_________________ ...::: devil inside :::...
Potrzebujesz ulotki ? Katalogu? Strony www ? Wizytówki ? - Pisz śmiało na priv lub GG.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum