Kopia Forum BMW
BMW

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  Regulamin forumRegulamin  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  Chat

Poprzedni temat :: Następny temat
prosze o wycene
Autor Wiadomość
77gienek 

Mój samochód:: BMW E30 316i M40 coupe 91r
Wysłany: 23 Kwiecień 07, 20:22   prosze o wycene

witam
chcialbym sie dowiedziec jaka jest realna wartosc samochodu bo na allegro rozpietosc cen jest duza. bmw e30 1,8i m40 coupe,kolor bialy,przebieg 320.000.alusy 15",elektryczne szyby,lusterka,wspomaganie (do wymiany jest pompa wspomagania).co do nadwozia to mial malowana maske, przedni pas (bylo lekko stukniete. chlodnica byla nieruszona )i drzwi(lekkie wgniecenie).co do stanu technicznego to jest dobry wszystko bylo robione na biezaco.biore go od kolegi tylko kwestia ceny zeby wilk byl syty i owca cala:).on niewie ile mi za nia powiedziec a ja niewiem ile mu za nia dac:).
pozdrawiam 77gienek

maximus 
BAD LOOK BMW

Mój samochód:: BMW E36 318i
Wysłany: 23 Kwiecień 07, 20:38   

okolo 2500 mysle ze max ale to moje zdanie bo osobiscie bardzo lubie e36
pozdrawiam

-------

KONKURS NA BMW LATO 2007

-------

Pershing 
Motorniczy

Mój samochód:: BMW E34 525i & E36 320i & Honda CB 750
Wysłany: 23 Kwiecień 07, 20:41   

To zależy od faktycznego stanu technicznego , stanu blachy , środka , najlepiej zapodaj dokładne foty , można będzie coś powiedzieć. W przypadku E30 raczej nie wpływa na cene wyposażenie , a jej stan i najlepiej idą duże silniki. Moja E30 1.6 M40 z wyposażenia miała tylko webasto i el. lusterka , ale była w stanie nienagannym , poszła za 3.000 zl '90rok. Nic do roboty nie było , a mało kto patrzył bo pod maską tylko 1.6 Tak więc niech sie kolega kokosów nie spodziewa , gdyby to była ///M , ALPINA to tak , ale zwykłe są juz poprostu mało warte.

scraby81 
Boska Moc Wolności

Mój samochód:: Renault Laguna kombi....
Wysłany: 25 Kwiecień 07, 07:16   

Moja e30 1.8 M10 sedan poszla za 4 tys 88r ale byla po remoncie blachary i nowiutki lakier na całosci kupa nowych czesc, nie bita, ale tez nic nie bylo oprócz el. lusterek które sa w strandarcie w kazdej e30, do tego bylo 8 alu felg (4 orginalne z zimówkami po 1 sezonie i 4 !5' z ladnymi jeszcze gumami na 1 sezon) aha i miala 175 tys za soba(jak poszukasz na forum to moze znajdziesz jej zdjecia). Tak wiec jak byla puknieta i jest poobijana i ma taki przebieg to sadze ze najwyzej to 2 klocki i nie sadze zeby wiecej. Pozdro

77gienek 

Mój samochód:: BMW E30 316i M40 coupe 91r
Wysłany: 3 Maj 07, 23:55   

witam
jak bede ja mial to wrzuce fotki.juz niemoge sie doczekac kiedy bedzie moja :) ,kumpel ma na oku juz pare e46, tak sobie mysle ze do konca maja juz cos kupi.z wstepnych rozmow wynika ze sprzeda mi ja za jakies 1500zl :)
pozdrawiam 77gienek

Odpowiedz do tematu