Wysłany: 16 Listopad 07, 16:32 POMOCY GLOSNO KRZYCZE ;] !!!!
Witam
planuje zakup samochodu , wybor padl ma BMW E30 1.8i rok 1987 do 91 dlatego chcial bym zadac kilka pytan:]
nie bede dysponowal wielka kwota bo ok 3000 ale na allegro widzialem w tej cenie ladnie prezentujace sie okazy wskazany byl by gaz tego jestem pewien to skaza dla tego autka ale finanse blokuja ;] a bedzie to moj pierwszy samochod w zyciu , na co mam zwrocic uwage przy zakupie bo czasem wyglad zewnetrzny gubi
srednio sie orientuje w temacie :] prosze o pomoc
_________________ !! moja buma ukochana padnę dla niej na kolana !!
Ostatnio zmieniony przez FeelDy 16 Listopad 07, 17:17, w całości zmieniany 1 raz
Kilka linkow,ktore znalazlem na allegro. Faktycznie, tak jak koledzy pisali, za 3000 nie mozna spodziewac sie cudow, no ale wiesz jak mowia, dla chcacego nic trudnego Powodzenia!
http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C3779710
(nie ma zbyt obszernego opisu co oznacza, ze nmoze nie ma az tak bardzo o czym pisac, ale kto wie. Warto zakrecic i poprosic o jakies szczegoly..)
http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C3809657
(Od razu wywalilbym te spoilery i konskie kopyta z przedniego grila, ale o gustach sie nie mowi... Ale ten wyglada na w miare w dobrym stanie, jak na te cene...)
http://moto.allegro.pl/it...hadow_line.html
(a nie myslales kiedykolwiek o jakies 320i?Mysle, ze roznica w spalaniu nie bedzie AZ taka duza, szczegolnie, ze ta juz jst na chodzie. A zawsze to 6 garow.. )
[ Dodano: 17 Listopad 07, 20:34 ]
o te 320i,cos mi klawiature wcielo, hehe. Chodzi o to, ze ona juz na gazie chula. Zastanow sie moze nad jakas 6 garowa??
drodzy panowie najwieksza bariera niestety jest kasa ;( (3500) i musi byc z gaziem bo wiecej by stala niz jezdzila ... allegro obzerwuje od miesiaca i powiem wam ze trafialy sie ladne sztuki dobrze opisane , definitywnie nie chce spojlerow malo ktory tuning BMW wyglada dobrze , wystarczy mi ladna felga (nie przesadzona) i jakis delikatny wydech ale to moge sam do auta dokupic , zdaje sobie sprawe rowniez ze czekaja mnie wydatki dlatego wolal bym kupic auto od jakiegos starszego goscia bo nie ma sie co oszukiwac ale RWD w rekach mlodego kierowcy rowna sie katowanie heh
wiem ze mam troche chore wymagania co do ceny i stanu ale widzialem 2 318i ktore kupili moi kumple za taka kase i nie bylo sie do czego przyczepic , wiec nie trace nadziei
[ Dodano: 18 Listopad 07, 14:18 ]
Kosa napisał/a:
szukaj 318is zamiast 320i a jak 6 garow to 325 elbo supereta z czapka od 325 ale te ostatnie to ciezko znalezc nie zajechane
no to teraz stary powiedz mnie jaka jest roznica miedzi i a is i co to supert
ps : slyszalem ze 6 garow BMW do gazu sie nie nadaje
[ Dodano: 2 Grudzień 07, 15:28 ]
eeeeeeeeeeeeee powiedzcie mi jak mam wytrzymac jeszcze 1,5 miecha zanim kupie moja bunie :( ma ktos jakis pomysl bo oszaleje bbbbbbbuuuuuuuu...nia
Ostatnio zmieniony przez FeelDy 20 Listopad 07, 22:15, w całości zmieniany 2 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum