podoba mi sie ale w swojej bym tego nie zalożył. Mam kolesia który ma bzika na tyk punkcie i napewno by coś w tym skrytykoal..... jak dla mnie to igla:)
_________________ W KONCU NA MIEJSCU!!
MAM JUŻ WSZYSTKO ZNOW PRZY SOBIE!!
POZDRAWIAM MIŁOŚNIKÓW I SYMPATYKÓW WSPANIAŁEJ MARKI BMW:((
A to z tego programu " odpicuj mi brykę " hehe u nas by sie podobny program przydał , ale raczej " odpicuj mi drogę "
to by było dobre, mogli by zaczac od Krakowskiej
_________________ Gość a ja sie nie poddam zrobie ten samochód 3,5bedzie
pi3s [Usunięty]
Wysłany: 3 Marzec 06, 02:38
732 - mowisz i masz.. niedlugo rusza remont.. jeszcze tylko doprojektuje niwelete, bo pochylenia sciekow sa za male i dogadamy sie ze ZDiK'iem co do kilku wjazdow..
tylko że oni w niektórych autach taką kaszanę odwalają że aż się patrzeć niechce.....ja bym im swojego autka nie oddał .no chyba że przeróbki by ze mną konsultowali
Mój samochód:: będzie to BMW
Wiek: 20 Dołączył: 13 Paź 2005 Posty: 1071 Skąd: Jelcz-Laskowice
Wysłany: 3 Marzec 06, 11:42
Wujek wysłał foty swojej łady do nich hehe Ja podobnie jak Laz, nie dał bym im auta bo by mi krajowy festyn w jednym aucie zrobili niektóre auta całkiem miło sie zapowiadają... ale przy spojlerach moje nadzieje sie kończą
_________________ "Wygrywa nie ten, kto ostatni zaczyna hamowac, tylko ten kto pierwszy zaczyna przyspieszac" Tomasz Sikora
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum