moje trojeczka to pewnie lipna na slub ale swoja droga fajnie by wygladalo jakby klub zrobil przejazd z weselem przez miasto (taka asekuracja bmw weselnych gosci )
_________________ "Gdyby Bog popieral przedni naped chodzilibysmy na rekach"
w koncu ktorys z forumowiczow bierze slub wiec mozna by bylo jakos sie pokazac ze w klubie kazda osoba ma jakies znaczenie i uwage godna poswiecenia. Mysle ze sam nicos musi sie wypowiedziec na temat pomyslua napewno bedzie fajnie to wygladalo pozdrawiam
_________________ "Gdyby Bog popieral przedni naped chodzilibysmy na rekach"
panowie pardzo chętnie z ta karawaną bmw bardzo mi sie to podoba ale kurde dalej nie mam wozu którym pieknie przyozdobionym pojade do ślubu ahhhhhh aż już sobie myśle wjedzie bmka 7 a za nią albo przed nią karawana bmek hmmmmm kto mógłby sobie taki ślub wymarzyć koledzy moi i szwagier to pękną z zazdrości Z tego co wiem to Olejus i Trolu mają 7 musze z nimi pogadać
bede musiał chyba przerzucić ten temat na główny np mechanika elektryka bo widze że małe zainteresowanie hehe a ja kurde musze coś załatwić na ten ślub bo przecież nie pójde pieszo
[ Dodano: 1 Sierpień 07, 23:03 ]
co za forum że trzeba być zalogowanym a nie można figurować jako gość na tej bmw 7 ale zapytam jeszcze kolegi bo ma bmw e38 z 4 litrowym silnikiem a tak nawiasem to musze powiedzieć że podjarałem się tym pomysłem tej karawany bmek przejeżdżającej przez miasto tym bardziej że ślub bede miał przy ul nankiera bo ja biore tylko cywilny i jakby nie patrzeć bedziemy przjeżdżać w okolicach rynku wiec bedzie spore widowisko Na zdjeciach plenerowych też fajnie by to wyglądało
[ Dodano: 29 Sierpień 07, 09:54 ]
no i wyszło że kolega sprzedał bmw 7 i dalej nie mam czym jechac do slubu jeżeli ktoś mi jest w stanie pomóc to prosze o kontakt 504 798 077 zapłace za ten przewóz do ślubu chce jechać BMW jako fanatyk tej marki nie pojade przecież mercedesem to byłby cios w twarz samemu sobie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum