Mój samochód:: Było E34,jest padlina czyli E36
Wysłany: 25 Sierpień 07, 18:40
Dla niektórych to wiocha,bo pewnie nigdy tego nie robili. Wiem,że moje 2.0 24V(150KM) pali nieźle. Na pewno nie jest to plus dla auta jak mu tak wstawiasz,ale dla mnie(i wielu) buma jest wprost stworzona do fruwania bokiem i palenia kapcia. Ja to uwielbiam i jak widzę że komuś to dobrze wychodzi(np,Enzo) to jestem pełen uznania,bo trzeba troche opon spalić,żeby się nauczyć dobrze bokiem fruwać.
1.8 M40 spokojnie pali - tylko oczywiście wiele zależy od rozmiiaru koła
Moje 1.6 M40 pali też - tylko pytanie po co ??
Mam to samo zdanie do tematu jak BOB - i paliłem gume kilka razy (różnymi autami) i jakoś zdania nie zmieniłem... Spróbuj sobie raz czy dwa - może robi to wrażnie, ale na płytkiej widowni jeśli wiesz co mam na myśli... To oczywiście temat rzeka - ale zapytaj każdego klubowicza, a odpowie Ci to samo - wiocha !!
Żeby nie było wątpliwości - pojedź na jakiś zlot (jak było np. w Toruniu w tym roku) gdzie każdy chętny "pali". Podejdź do któregoś auta z tej kategorii i popatrz jak wyglądają - są wyżyłowane, zdezelowane, skorodowane, zaniedbane i pouszkadzane... Jeśli chcesz należec do tej kategorii - nikt bronic Ci nie będzie, ale chyba nie o to milośnikom marki chodzi...
Konstruktorom w bawarii nie chodziło o radośc z niszczenia auta tylko o "radośc z jazdy" - może przemyśl sprawę, co ??
Pozdr.
Ostatnio zmieniony przez bazylfox 26 Sierpień 07, 18:33, w całości zmieniany 1 raz
wiekszosc tych co przyjechala palic gume przyjechala z autami na lawetach np KOKO, ŁYCHA...., czasami to jest dobry sposob na odreagowanie ale bez przesady ,
zaluje ze zloty BMW sa kojazone TYLKO z paleniem gumy i widownia zazwyczaj tylko tym sie zachwyca
Mój samochód:: Była e30 2.0 była e34 2.0 jest e34 2.5 12v swapowane na 3.5
Wysłany: 26 Sierpień 07, 22:49
może masz racje z tym odreagowaniem! ale mnie to akurat nie zainteresowało tylko tak przypadkiem strzelilem fotki telefonem! wolałem podziwiać ludzi ile pracy wkładaja w swoje bmw a nie je katuja! A było na czym oko zawisic!
może masz racje z tym odreagowaniem! ale mnie to akurat nie zainteresowało tylko tak przypadkiem strzelilem fotki telefonem! wolałem podziwiać ludzi ile pracy wkładaja w swoje bmw a nie je katuja! A było na czym oko zawisic!
sporo aut było bardzo ładnie zrobionych, ale takich perełek to można było na palcach obu rąk policzyć, szkoda
Wysłany: 27 Sierpień 07, 18:59
Ten gość z siudemy to chyba ma podobną pracę jak ja(albo podobnego szefa ) dlatego tak zjarał kapcia,ja też czasem muszę się wyżyć po całym tyg.stresów.
Mój samochód:: bmw e36 318 tds kombi
Wiek: 29 Dołączył: 05 Sie 2006 Posty: 681 Skąd: WROCLAW/ RADWANICE
Wysłany: 28 Sierpień 07, 22:19
zadnej mojej buni tego nie zrobilem a moi dwaj koledzy ktorzy sie zarzekali ze nigdy nie zrobia, zrobili i palili palili palili i gumy ich jednak pokonaly hehe
Ostatnio zmieniony przez BOKSA 28 Sierpień 07, 22:20, w całości zmieniany 1 raz
Mój samochód:: będzie to BMW
Wiek: 20 Dołączył: 13 Paź 2005 Posty: 1071 Skąd: Jelcz-Laskowice
Wysłany: 28 Sierpień 07, 23:18
BOKSA napisał/a:
zadnej mojej buni tego nie zrobilem a moi dwaj koledzy ktorzy sie zarzekali ze nigdy nie zrobia, zrobili i palili palili palili i gumy ich jednak pokonaly hehe
a kto kiedyś pod milenijnym popiskiwał
_________________ "Wygrywa nie ten, kto ostatni zaczyna hamowac, tylko ten kto pierwszy zaczyna przyspieszac" Tomasz Sikora
Generalnie jak ktoś chce niech sobie pali gumy, sprzęgła, ukręca mosty, wszystko co tylko lubi.
Ja nie palę - wolę sobie boczkiem pojeździć w odpowiednich warunkach.
wilku
Mój samochód:: bmw e36 coupe
Wysłany: 30 Sierpień 07, 17:42
no i takim ludziom jak Tommy naleza sie auta a nie dla debili co sie rozbijaja samochodami tatusiow a sami nic w zyciu nie osisgneli poza jakas tirowka na obwodnicy. podro
Wysłany: 31 Sierpień 07, 07:48
wilku nie rozumiem tekstu "dla debili co sie rozbijają samochodami tatusiów..." itd. Ja wszystko co mam osiągnąłem sam,pracuje od 15 roku życia,wyjeżdżałem do niemiec do pracy jak jeszcze chodziłem do szkoły średniej i te auta które mam są moje,a gumę lubię spalić,bo mi się to podoba. Nie robię tego codziennie,ale zdarza mi się.
Mój samochód:: będzie to BMW
Wiek: 20 Dołączył: 13 Paź 2005 Posty: 1071 Skąd: Jelcz-Laskowice
Wysłany: 31 Sierpień 07, 08:14
ale to sie zrobiło ciekawe wilku,
odkąd zarejestrowałes sie na forum, napisałeś 3 posty o akumulatorze. Kiedy nie mogłeś wziąć udziału w konkursie ze wzgledu na to, że nie jesteś aktywnym userem, zacząłeś ostro pisać
po przeczytaniu przez wilka post kwalifikuje sie do usunięcia. amen
_________________ "Wygrywa nie ten, kto ostatni zaczyna hamowac, tylko ten kto pierwszy zaczyna przyspieszac" Tomasz Sikora
moim zdaniem palenie gumy to jest sprawa osobista każdego co robi ze swoim autem..szkoda samochodu ale jeśli komuś to sprawia przyjemność to jego sprawa i jego auto... a odnośnie tego co napisał wilku"
Cytat:
dla debili co sie rozbijaja samochodami tatusiow a sami nic w zyciu nie osisgneli poza jakas tirowka na obwodnicy"
to wiadomo do kogo jest to kierowane więc wydaje mi się że to nie dotyczy osób które się dorobiły swoich samochodów.. po co odrazu najeżdżać na chłopaka.. pozdro
Wysłany: 11 Wrzesień 07, 17:58
maximus myśle że nie jest to proste,bo mocy nie jest dużo,ale jak masz kółka 15" i oponki tak do 205 szerokości to myśle że da rade. Chociaż w miejscu z wciśniętym hamulcem nie jestem pewien.
maximus myśle że nie jest to proste,bo mocy nie jest dużo,ale jak masz kółka 15" i oponki tak do 205 szerokości to myśle że da rade. Chociaż w miejscu z wciśniętym hamulcem nie jestem pewien.
W miejscu nie ma szans - no chyba, że na naprawdę chudych kółkach... Ale przy "strzelaniu" ze sprzęgła nawet ja daje rade (1.6 M40)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum