Wysłany: 19 Styczeń 07, 22:46 NAJPIEKNIEJSZY MODEL BMW !!! :)
juz niedlugo wejdzie do sprzedazy najpiekniejsze dziecko bmw BMW 3 coupe http://images.google.pl/i...6lr%3D%26sa%3DN
tam ponize sa miniaturki kliknijcie w nie i zobaczcie do tej pory najladniejszym modelem (moim zdaniem) bylo BMW M6
zgadzam sie z kolega 'JEZTOM' najsliczniejsza i najbardziej unikatowa jest E24 .moja cala przygoda z BMW zaczela sie przez 'szosteczke' bo za łebka moim ulubionym serialem byl NA WARIACKICH PAPIERACH gral tam BRUCE WILLS jezdzil on tam taka E24 635CSI zlota w bialej skorze. i od tego serialu zakochalem sie w tych autach. ciezko jest kupic szostke w przystepnym stanie technicznym za rozsadna cene .a jak sa piekne to cena mnie powala na glebe. dlatego narazie mnie na to auto nie stac .moze kiedys zakupie .....sobie... 635csi
witam! ja też uważam że stare sa najpięknięsze ogólnie to bym powiedział że wszytkie te modele z 4 okrągłymi swiatłami ale e24 to poprostu klasyka ufffff...
a mi tam sie wlasnie ta coupe sie najbardziej podoba ciekawe czy byscie sie niezamienili swoimi bmkami na np. ta coupe albo M6, tylko niemowcie ze byscie sie zamienili a pozniej sprzedali i kupili taka jak teraz macie bo w to nieuwierze
a mi tam sie wlasnie ta coupe sie najbardziej podoba ciekawe czy byscie sie niezamienili swoimi bmkami na np. ta coupe albo M6, tylko niemowcie ze byscie sie zamienili a pozniej sprzedali i kupili taka jak teraz macie bo w to nieuwierze
Ha !! Wbrew pozorom zamiana auta 4-drzwiowego na dwu, nie jest taka oczywista powiedzmy miesiąc by się pośmigało, a potem to już za mało miejsca wychodzi (wiadomo nie dla kierowcy ) ale jak się jeździ ze znajomymi w trasy (jak ja) to może przeszkadzać
Więc tak jak piszesz MacGywer - Ja bym się zamienił i po miesiącu sprzedał
A co bym kupił - E 60 ///M
Mój samochód:: BMW 7 (E38) + suprise silnika
Wiek: 32 Dołączył: 03 Maj 2006 Posty: 361 Skąd: Wrocław-Fabryczna
Wysłany: 22 Styczeń 07, 18:17
Ja podobnie uważam jak KOSA że piękne czasy BMW zakończyły się na E46, E38 , E39.
Polityka BMW poszła nieco w rynek amerykańsko - japoński, za to postawa AUDI jest dla mnie mistrzowska czyli lekka zmiana profilu w stronę nowoczesności bez zaciemniania przeszłości ---- niestety ----
Mój samochód:: 528i SE AUTO
Wysłany: 22 Styczeń 07, 22:42
W tej 3 siedzialem w salonie....bylo jak w niebie,a jeszcze gdyby pozwolili odpalic...ahh
Zgadzam sie rowniez z opinia ze te nowe modele sa przesadzone
jak by te nowe modele bmw mialy wygladac jak te stare to by bmw juz dawno zbankrutowalo a co za 10 20 i 30 lat?? te co teraz mamy to beda na zlomowisku staly :D a takie np. e60 to bedzie stary trup
jak by te nowe modele bmw mialy wygladac jak te stare to by bmw juz dawno zbankrutowalo a co za 10 20 i 30 lat?? te co teraz mamy to beda na zlomowisku staly :D a takie np. e60 to bedzie stary trup
Mysle, ze sie mylisz, wtedy takie E30 bedzie rarytasik dopiero
a czemu mamy nie miec?Ja mam 525 e12 76rok,jest cala oryginalna,mimo ze nia juz 6-7 lat nie jezdze to stoi u mnie na podworku,czasem ja odpale i sie przejade.Przyjdzie czes ze ja wyremontuje na igle,a za 20 lat to twoja e60 bedzie na zlomie,a te stare beda budzis uznanie.Skoro te aktualnebeemki sa takie piekne,to wytlumacz mi dlaczego az tyle osob na forum wybralo e24 i e30. A ta pierwsza to wiekszosc kladzie na kolana.I wcale nie jest taka tania...Temat byl :jaki model jest najladniejszy a nie :na jaki model nas stac lub co sobie kupimy.Szanuje to ze podobaja ci sie nowe modele,rzecz gustu,ale nie jedz innym ze jezdza starymi bo musza.
Mój samochód:: będzie to BMW
Wiek: 20 Dołączył: 13 Paź 2005 Posty: 1071 Skąd: Jelcz-Laskowice
Wysłany: 23 Styczeń 07, 09:17
moim pierwszym autkiem napewno bedzie E30, i zawsze bedzie E30 takie moje marzenie to E24 na niedzielne przejażdżki, piekna czarna, na ładnych felgach, lekko obnizona, kompletne wszystkie chromy.... ahh, może za 10 lat sie uda
_________________ "Wygrywa nie ten, kto ostatni zaczyna hamowac, tylko ten kto pierwszy zaczyna przyspieszac" Tomasz Sikora
Mój samochód:: BMW e30 320I s4.10
Wiek: 32 Dołączył: 29 Wrz 2006 Posty: 344 Skąd: Szkocja/Jelenia Góra
Wysłany: 23 Styczeń 07, 21:23
Cytat:
moim pierwszym autkiem napewno bedzie E30, i zawsze bedzie E30 takie moje marzenie to E24 na niedzielne przejażdżki, piekna czarna, na ładnych felgach, lekko obnizona, kompletne wszystkie chromy.... ahh, może za 10 lat sie uda
Obawiam się, że za 10 lat te auto może spora przybrać na wartości...
Moim zdanie te nowe bmw mają coś w sobie,ale na pewno nie to co e21, e24, czy też e30 (oczywiście mówię o zadbanych egzemplarzach)
Cytat:
jak by te nowe modele bmw mialy wygladac jak te stare to by bmw juz dawno zbankrutowalo
I tu się nie zgodzę Pamiętam jak BMW wprowadzało e65 (chyba pierwszy model, który był tak napompowany), to opinia publiczna wbrew pozorom nie przyjęła go tak entuzjastycznie. Na pierwszym miejscu krytykowany był I DRIVE, potem wygląd...
A tak po za tym, dlaczego BMW ma tylu fanów Mi wydaje się, że właśnie dzięki e21, e30 i e24
mialem wiele bmw , mam obecnie dwie e24 i cenie ta firme za styl i odmiennosc . nawet jestem w stanie przebolec nowe modele ktore sa w pewien sposob inne dobre i oryginalne . ale to co jest moim marzeniem jest raczej poza zasiegiem .... no ale coz zawsze mozna powzdychac
_________________ Jak bede chcial pojezdzic mercedesem - gwizdne na taksowke
ja widze ze wy tu gustujecie w starszych modelach :D ja wlasnie w tych nowszych dlamnie sie liczy komfort jazdy i bezpieczenstwo i dlatego wole nowsze kolega wlasnie ma te e30 i kurde ja tym jechalem to za bezpiecznie sie nieczulem przy 140 km/h to zaczynalem sie obawiac o swoje bezpieczenstwo a w tym co ja mam przy 200km/h czuje sie bezpiecznie i czuje ze mam pelna kontrole nad samochodem
komfort ?? a jechales kiedys w pelni sprawnym e23 lub chociaz e3 ?? ... uwierz ze niczym nie odbiega ani wypasem ani komfortem (oczywiscie wypas w e3 byl na miare epoki a e23 nie mialo tv) od nowych aut . w lepszych wersjach e23 byly doskonale silniki , swietny wypas no i wyglad ktory do dzis budzi respekt . zerknij na mobile.de jak wyglada 745i executiv . dla mnie czapka z glowy przed tym autem ...
co do e30 to nie znam auta o tych gabarytach ktore lepiej zachowuje sie na drodze nawet przy bardzo duzych szybkosciach . moze z boku wydaje sie malo pewne ale kierowca czuje co to auto potrafi . dobre e30 wlasciwosciami jesdnymi moze przyprawic o bol glowy niejednego ktory bedzie chcial sie sprobowac teoretycznie o wiele lepszym autem ...
generalnie nowe auta roznia sie od starych cena , wszechmadrymi kompjuterami , gorszymi materialami i koreanskim wygladem ...
tyle od wielbiciela klasyki
piekna sztuka i nawet w tak bardzo nielubianym bialym kolorze wyglada swietnie ... a jako ciekawostke podam ze mojego 630 cs/a wyprodukowany tylko 475 sztuk , reszta z posrod prawie 6 tysi to manuale ... wiec mam rarytasik
ale prawdziwy bol glowy to ta maszyna ....
http://cgi.ebay.de/BMW-20...1QQcmdZViewItem
Ja tam wole moje E30 jezdzić niz miałbym kupić npopla czy jakiegoś renualta z96 roku to to cieniasy! zobaczcie jak w BMW bez wspomagania lekko sie kreci kułkiem!! A wsiądzcie do poloneza z 96 lub 97 roku i zonk!!!!
_________________ Gość BMW i nic więcej!!
Kupię osłonę plastikową czarną pod elektryczny szyber dach!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum