dobre pytanie ale jakies takie bez celu zalezy na co trafisz mozesz kupic bunie za niezła kase ale tylko z wizerunku (pod maska nic) albo odwrotnie musisz spojrzec na model swojej wybranej np. e30 lub e36 tym sie nie sugeruj inne modele tez sa
wiec jak mozesz podaj swoje wybrane modele
_________________ "Nie czyń sekretów ze swoich zamiarów. Niech inni kierowcy dowiedzą się, co zrobisz za chwilę."
Mój samochód:: 316 i
Wysłany: 24 Marzec 08, 14:19
E30 cabrio, kolor - czarna perła, czerwony dach, felga 215*45*16 i do tego zglebowana w konkrecie!! A do tego silniczek od M3 3.2. UUUUUUUUUEEEEEEEEEE mam nadzieję że jak wrócę do PL to taką stworzę
Mój samochód:: bmw E32 AC Schnitzer
Wysłany: 24 Marzec 08, 16:41
A ja zostane przy swoim Za rozsądne pieniążki mozna dorwac E32 w fajnym stanie i max.opcji(nowe furki czesto niemają tyle bajerow) Jako ze to autka z najwyzszej polki to o wygodzie niemusze sie wypowiadac.Szybkie ,malo awaryjne,a jeszcze jak sie dopadnie jakąs topową,usportowioną wersje jak Ac.S czy Hamman to czego wiecej chciec
Choc moim marzeniem(do spelnienia ) jest E34 M5
Ceny powoli osiągalne,tylko eksploatacja droga :/
E30 coupe kolor może zostać ten co mam do tego 2,5 L (i kasa na wachę) ładna felga z rantem (nie przesadzona np 17") dobre car audio + wygłuszenie (co by ładnie grało dało sie słuchać i zostało kawałek bagażnika) , bez skóry(do mnie nie dociera) i najważniejsze dla mnie ...
z wyposażenia : klima , elektryczne szybki , zero kompów .
W jednym zdaniu - śliczna i funkcjonalna !!!
_________________ !! moja buma ukochana padnę dla niej na kolana !!
Mój samochód:: BMW E-36 318tds
Wiek: 21 Dołączył: 07 Mar 2008 Posty: 16 Skąd: Mirostowice Górne
Wysłany: 27 Marzec 08, 21:17
Ja z wygladu to preferuje cos takiego jak Swap ma w avatarze no cudo, czarna, ladna fela i nic wiecej dodac.... Moim zdaniem jezeli jestes, a moze raczej bedziesz, kierowca to na poczatek polecam cos z nie duzym silnikiem, sama moc cie nie zabije ale....
_________________ "Doświadczenie powiększa naszą mądrość, nie zmniejsza jednak naszej głupoty. "
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum