Mój samochód:: będzie to BMW
Wiek: 20 Dołączył: 13 Paź 2005 Posty: 1071 Skąd: Jelcz-Laskowice
Wysłany: 8 Grudzień 06, 07:52
Nyguz- nisko fajny kawałek
a osobiście słucham Liroya z kielc hehe Kaliber44, Paktofonike nie pogardze też Prodigy ale wszystko w zalezności od nastroju
_________________ "Wygrywa nie ten, kto ostatni zaczyna hamowac, tylko ten kto pierwszy zaczyna przyspieszac" Tomasz Sikora
Polecam Stratovarius - praktycznie każdy kawałek. Poza tym z racji moich upodobań rockowe kawałki i lekka techniawka.
bazyl dodaj swoją ulubioną pioesnke tego zespołu i załącz na serwer zewnetrzny np. www.sendspace.com Pozdrawiam i zachecam innych do wypowiedzenia sie na temat Muzyki w BMW
Polecam Stratovarius - praktycznie każdy kawałek. Poza tym z racji moich upodobań rockowe kawałki i lekka techniawka.
bazyl dodaj swoją ulubioną pioesnke tego zespołu i załącz na serwer zewnetrzny np. www.sendspace.com
Chętnie bym zamieścił nawet kilka - ale narazie neta mam tylko at work - więc z zamieszczania raczej lipa...
Ale kilka tytułów wrzucę jutro.
Pozdro
Dodane 15.XII.06
Stratovarius - Eagleheart - to ten kawałek - fajne gitarowe solówki, szybkie szarpanie "drutów" Postaram się też znaleźć tytuł płyty (ściagane osobno - stąd braki)
Ostatnio zmieniony przez bazylfox 15 Grudzień 06, 08:59, w całości zmieniany 1 raz
Kryss
Mój samochód:: BMW E 30
Wiek: 27 Dołączył: 10 Sty 2007 Posty: 18 Skąd: Leszno wlkp.
Wysłany: 19 Styczeń 07, 18:46
siemka!ja ogulnie to zawsze sluchalem techniawki w aucie,ale ostatnio spodobal mi sie troszke inny styl(nie ma w tym tyle basu co w typowej łupance) ,w sumie podobny,nie wiem czy to trence czy house czy jeszcze cos innego,ale fajny:P,dla perzykladu zapodam jeden utworek ktory mi sie widzi,bodajze jest to z sunrise festival 2005.tytul:C-mos-2 millions ways(axwell remix),zna ktos??:P,i jeszcze slucham rapu(amerykanskiego:D),a tak w ogule to czasem nawet i limp bizkita poslucham:D.co kto lubi,ale widze ze wiekszosc forumowiczow slucha rockowej nuty.pozdrawiam,narta
ja tez przepadam za swoim polaczeniem R6,dwuzaworowej glowicy i oryginalnego wydechu,ladniej chodzi chyba tylko m-5,a co do radia to slucham najczesciej techniawki i rocka
Mój samochód:: BMW 324 TD E30
Wiek: 23 Dołączył: 15 Mar 2007 Posty: 45 Skąd: Jelenia Góra
Wysłany: 18 Marzec 07, 15:54
Ostatnio wkręciło mi się nagranie Doniu & Liber - "Najszybszy w mieście" .
Do niedawna szeroko pojęta muzyka elektroniczna z kasety-adaptera Teraz słucham silnika bo radio mi sie zakodowało ;-)))
a u mnie bedzie brzmiec korn sepultura sulfly limp bizkit raunchy disturbed ...generalnie ten klimat ale pierwsze co zapuszcze w ramach rodziewiczenia jak WRESZCIE kupie bunie to :
METALLICA "FUEL" oł jea ;] nie pogardze tez dobrym trance'm ;] generalnie ostry klimat bede miazdzylyl dyskotekowych chlopcow w astrach !!!
_________________ !! moja buma ukochana padnę dla niej na kolana !!
ilekroć słysze bohemian rapsody to mnie ciary przechodza i dreszcze - kawalek jest po prostu MEGA, ale jeszcze lepszy power ma The Show Must Go On - zwala na kolana
Queen rządzili ! Szkoda Freddiego - miał najlepszy wokal na świecie .
pozdrawiam fana
Mój samochód:: BMW e30 320I s4.10
Wiek: 32 Dołączył: 29 Wrz 2006 Posty: 344 Skąd: Szkocja/Jelenia Góra
Wysłany: 22 Luty 08, 16:25
Trochę z innej beczki. Nie co, ale jak słuchacie Ładne autko plus car audio AUIDISONa zrobione i pokazane od początku do końca:
http://www.showyoursound....ase.asp?id=2922
Sorry, ale nie mogłem się powstrzymać
Trochę z innej beczki. Nie co, ale jak słuchacie Ładne autko plus car audio AUIDISONa zrobione i pokazane od początku do końca:
http://www.showyoursound....ase.asp?id=2922
Sorry, ale nie mogłem się powstrzymać
no to ładnie kole gra ja w czwartek jade po autko nie omieszkam zajac sie dzwiekiem;] z tego co wiem to fura ma juz w sobie zabudowe dzrwi przednich z glosnikami + 2 ladne w pulce
do tego jakiegos wzmaka i ładna tubke ale to sie jeszcze zobaczy co najpier musze ja kupic
Mój samochód:: BMW e30 320I s4.10
Wiek: 32 Dołączył: 29 Wrz 2006 Posty: 344 Skąd: Szkocja/Jelenia Góra
Wysłany: 26 Luty 08, 21:58
FeelDy napisał/a:
no to ładnie kole gra ja w czwartek jade po autko nie omieszkam zajac sie dzwiekiem;] z tego co wiem to fura ma juz w sobie zabudowe dzrwi przednich z glosnikami + 2 ladne w pulce
do tego jakiegos wzmaka i ładna tubke ale to sie jeszcze zobaczy co najpier musze ja kupic
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum